Gravidute si mamici de Timisoara (28)
Raspunsuri - Pagina 26
otim spune:
salutare tuturor si multe
de le noi
toshador scutece de finet am cumparat gata facute de pe Brancoveanu ( dar asta a fost acum aprox. 2 ani in urma
)
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Fetelor ati auzit careva sau ati fost cumva la dr orl Smoc Boris.Mi-a fost recomandat de dr lui Andrei si i-am facut o programare sapt viitoare la el si as vrea sa stiu cum e.E ok? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Din pacate nu stiu nimic de acest doctor , noi la orl am fost la dr. Zabos ( nr. de telefon e trecut pe prima pagina ) la policlinica de copii ( si pentru teste cu aparat la ea la cabinet ) . Noi am fost la ea pentru otita si cu polipi , mi s-a parut super ok .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
| citat din mesajul lui gabryella81 mamicile care au folosit pompitza pentru nasuc...de care imi recomandati..am luat una de la nuby...sau e mai buna cea de la chicco?..voi de care ati folosit? prima baitza ati facut-o cand ati ajuns acasa sau dupa ce a picat buricutzul? 36 cu bebe David Gabriel ![]() |
pompita de nasuc (era Chicco) am tinut-o in cutie ca o data am incercat sa o folosim , apoi am dat-o mai departe la altii . Noi am folosit in caz de muci foarte multi batista bebelusului si pentru mai putin ne-am descurcat asa cum o faceau parintii nostrii pe vremuri
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
bpaula pupam bebe smecher cu numele Marius
.
Mai mamicutelor eu nu va inteleg cu borcanelele sub nici o forma , pai de ce aveti nevoie de ele ??? si mai dati si banii ?? si mai mergeti si km pentru ele ?? nu va inteleg pe bune . Eu lui Laurentiu i-am gatit zilnic proaspat , nu zic ca nu am incercat si eu aceste borcanele ( ca doar toata lumea din jururl meu le folosea la greu cum sa fiu eu mai prejos ) pana cand am uitat unul deschis pe frigider si a doua zi am vazut ca nici macar nu-si schimbase culoarea (era de fructe ) pe cand daca razalesti un mar sau pasezi o banana sau orice alt fruct se oxideaza foarte repede , si atunci va intreb oare cat sunt de naturale aceste borcanele ??
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
| citat din mesajul lui cristina_nagy Fetelor intru tot mai rar ca nu imi mai ajunge timpul. La noapte plecam la Bucuresti ca maine avem invitatie la Ateneu la un concert. Pe Bea o luam cu noi ca inca o mai alaptez iar pe Alex il lasam cu bunicii. Si la Bucuresti v=a sta cu o prietena de a mea, sper sa nu urle prea tareeeeee ca s==a facut o mamoasa fara pereche. Va pupic si poate saptamana viitoare organizam intalnirea din Soarelui unde sigur o sa ajung ca e in zona mea!! ! Milioane de pupici,. Salutari si de la Miha !( Nu ii merge netul) Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
distractie placuta si drum bun si transmitei Mihaelei ca o pupam
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
| citat din mesajul lui Roxyn Stie cineva unde gasesc avocado? Adevarul e ca nu m-am omorat cu cautatul. As vrea sa-i dau lui Vladut, in pireutul de mere. I-as mai schimba ceva la papa de dimineata. I-am cumparat lui Vlad o suzeta de silicon. Adica toata e de silicon. El nu stie sa o suga dar o foloseste pe baza de jucarie. Toata ziua o roade pe toate partile. E mortal mamica de Vladut |
cred ca gasesti la Real , kaufland , etc... chiar si in piete la cei care au tot feluri de fructe mai exotice . Poate ii faci o poza lui Vladut sa-l vedem si noi

Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
am creat un capitol nou dar trebuie sa treaca de moderare asa ca putintica rabdare
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
gabryella81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui otim
pompita de nasuc (era Chicco) am tinut-o in cutie ca o data am incercat sa o folosim , apoi am dat-o mai departe la altii . Noi am folosit in caz de muci foarte multi batista bebelusului si pentru mai putin ne-am descurcat asa cum o faceau parintii nostrii pe vremuri Laurentiu Ovidiu Otiliei |
Multumesc mult de tot de sfaturi...baitza am sa-i fac din prima zi cu grija sa nu ajunga apa la buricutz si in caz de raceala sigur batista ...sper sa nu trebuiasca sa o folosesc

36 cu bebe David Gabriel

02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex