Gravidute si mamici de Timisoara (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Inca ceva,

Va rog sa ma corectati dac gresesc undeva.
Eu stiu ca mamicile au drepturi cum urmeaza:

- Indemnizatia pentru cresterea copilului, de 85% din venitLegea nr. 257/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din OUG nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Aceasta o primesti dupa ce iesi in concediu de maternitate care e 126 de zile. Trebuie sa depui un dosar pt ea si in cateva luni vor veni benii. Daca ai noroc .

- Salariu de 100% minim 6 saptamani • Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010. La voi cum a fost cu asta? Ca cica la noi in firma nu se da.

- Un salariu mediu pe unitate la nastere Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010. La noi cica e un salar de incadrare.

- Alocatia nou-nascutValoarea: 204 RON. Cererea se depune la Serviciul Alocatii si Indemnizatii din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din orasul/sectorul in care locuiesti.

- Alocatia de stat pentru copii . Valoarea: 200 RON pentru copilul in varsta de pana la 2 ani. Dosarul se depune la Serviciul Alocatii si Indemnizatii din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din orasul/sectorul in care locuiesti.

Alocatia de stat si alocatia nou-nascut e diferita sau acelas lucru?

- Trusoul pentru nou nascuti .Valoarea: 150 RON.Baza legislativa: OUG 3/2007

Chiar primesti acesti bani????

33+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

toshador da eu am primit banii din fiecare categorie corespunzator anului 2007 (ca atunci s-a nascut Laurentiu ) si nici nu trebuie umblat foarte mult dupa ele . Referitor la cele doua alocatii sunt diferite . Cand tati s-a dus la primarie pentru certificatul de nastere a copilului a intalnit o tanti draguta acolo care i-a explicat tot ce are de facut si intr-o zi am si depus dosarele iar ulterior am primit banii .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

fetele si puiutii care mergeti la intalnire DISTRACTIE PLACUTA si sper sa faceti multe poze sa va admiram si noi

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Vlad si acum doarmeeeee.... Nu-mi vine sa cred. Toata saptamana i-am povestit de intalnire.

Sper sa ajungem, macar 10 min...

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Multumim mult de primire!

Cristina, intamplator eu am intrat in salina la Praid in sarcina asta, era la sfarsitul lui septembrie si nu stiam ca sunt insarcinata. La Praid mi-am facut si testul de sarcina, chit ca a iesit pozitiv tot am intrat. Cred ca ar putea sa-ti provoace eventual ceva probleme cu tensiunea.
Oricum acum daca m-as fi dus, ar fi intrat doar Adi cu Bogdan, eu as fi stat sa ma relaxez

Ieri am avut o surpriza un pic neplacuta, m-am dus cu Bogdan la control la oftalmolog, si ii trebuie ochelari +0.25 la stangul si +0.75 la dreptul. Si eram sigura ca-mi vede copilul bine, m-am dus doar asa, la un control de rutina. Azi am fost sa comandam ochelarii, sper ca o sa-i poarte, nu pare foarte incantat.

Distractie placuta la intalneala, eu n-am avut curent de azi-dimineata sa va pot ura mai repede. Poate data viitoare venim si noi.

Carmina 37+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Bine v/am gasit! Sunt o mamica din Timisoara si am 3 baxuri de LAPTE PRAF MILUPA, dupa 6 luni, care expira in 21 iunie 2009... daca aveti nevoie va rog trimiteti pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!

Imi pare asa rau ca nu am ajuns la intalnirea de azi dar eu sunt singura cu amandoi pitici si s=au trezit tarziu si pana ii pregatea s=ar fi facut spre ora 6. Sper ca data viitoare sa ajungem!!!

Care a fost/ ? cum a fost???

Pupici multi

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Neata!
La intalnire am fost eu, Irina si Meli:) + bebelinele , of course:). Am ajuns tarziu si noi, pe la 17 dar ne-a asteptat Meli. A fost fain, am mai povestit una-alta....am facut si poze dar nu mai stiu unde sa le pun; Cristina, imi mai spui te rog adresa aia pe care ai facut-o tu cu pozele de la Noni?

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

saluti

- Indemnizatia pentru cresterea copilului, de 85% din venit
se va lua in considerare sal net....este precizat in lege daca ctesti cu atentie ca se ia in considerare venitul dupa plata impozitului de 16%...

- Salariu de 100% minim 6 saptamani • Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010.
nici mie nu au vrut sa mi-l dea desi am obtinut in scris de la ITM ca trebuie sa primesc...nu am mai facut scandal pt ca mi-au dat o prima chiar cu o luna inainte sa nasc care era muuult mai mare decat daca mi-ar fi dat 100% timp de 6 saptamani

- Un salariu mediu pe unitate la nastere Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010.
la noi se da un sal normal ca daca s-ar lua un mediu pe unitate ar fi de ordinul zecilor de mii de euro la ce salarii au managerii....

- Alocatia nou-nascutValoarea: 204 RON.
- Alocatia de stat pentru copii . Valoarea: 200 RON pentru copilul in varsta de pana la 2 ani.
Alocatia de stat si alocatia nou-nascut e diferita sau acelas lucru?

- Trusoul pentru nou nascuti .Valoarea: 150 RON.
Chiar primesti acesti bani????
Da, chiar primesti acesti bani......toate detaliile despre acte ti le va da Primaria cand inregistreaza sotul tau pe bebe acolo.....

Mergi la inceput

Toshador, de asemenea, poti in fiecare luna sa iti iei 16 ore (2 zile libere) pt consultatii; trebuie scrisoare medicala de la dr....

Mergi la inceput