Gravidute si mamici de Timisoara (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui otim

noi nu venim de data asta la intalnire ca imi este putin peste mana dar poate data viitoare

Ne pare rau ca nu ajungeti! ce mai face Laurentiu? cum iti mai ocupa timpul???

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Fetelor va multumesc mult de sustinere,

Chiar ma gandeam ieri sa vin la intalnire, imi e si ok ca la 16 termin serviciul, dar ieri m-au anuntat ca s-a schimbat ora de gimnastica si e joi de la 16:30 asa ca data viitoare promit sa incerc sa vin.

Eu va urmaresc de la inceputul sarcinii si eu am primit multe raspunsuri bune si folositoare. Probabil eram si eu intr-o pasa proasta de graviduta cand am pus o intrebare si nimeni nu mi-a raspuns si dupa am simtit nevoia sa fiu bagata in seama. Voua nu vi s-a intamplat niciodata?????

Lasa ca imi revin eu!

De luni voi fi in concediu prenatal asa ca voi avea mai mult timp si voi incerca sa-mi fac programul in asa fel incat sa pot sa ajung si eu la intalnirile voastre.

Eu stau pe 16 decembrie, in zona Iosefin si din pacate la noi nu prea sunt parcuri. Mai sta cineva pe acolo? A gasit un loc de plimbarica bunicel?

Va pe toate

31+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Miha, ce poveste faina!:) Ca la bunici, ca odinioara! Super! Si promitem sa reorganizam o intalnire si cu voi cand va intoarceti....:)

Meli, si noi tot carucior Chipolino avem:). E fff fain, sunt multumita dar si al nostru e albastru, ca de baietei si ma dispera.....:):) ; aveau si roz cand l-am luat dar eu atunci nu suportam culoarea roz si acum o ador!:)

Abia astept sa ne vedem!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Ce fain! Oricum cautam o parere despre carucior, ca l-am comandat de pe net, si am vazut doar ce se vede in poza.. e altceva cand poti sa-l pipai si sa-l sucesti.. Tu vrei umbrelutza pentru ca vrei sa ii pui ceva rosu, sau pentru ca nu e suficienta prelata aia (sau cum ii zice) de la carucior?

Pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui otim

noi nu venim de data asta la intalnire ca imi este putin peste mana dar poate data viitoare

Mihaela sper ca ne aduci si noua o "galetuta" de odihna , nu mai stiu de cand nu am vazut ceva la tv cap-coada , aveti grija de voi .

Meli Maitra e totala poza http://family.webshots.com/photo/2166821400104383619aqcsRm

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Sar'na, Oti :)
Ma uitam si eu la pozele voastre.. Laurentiu e xerox dupa taica-su! Si se mai zice ca baietii seamana cu mama! Edit: intrebasem daca veniti joi, si apoi am citit ca ai zis ca nu ajungeti.. mare ametita mai sunt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:
citat din mesajul lui bebeMaitra

Poate nu ne-am laudat Ne-am luat "masina" noua.. un carucior sport..ca pana acum aveam numai landou. Asteptam cu nerabdare sa ne dam cu el. E cam albastru el, ca n-a fost pe roz sau alta culoare, dar nu conteaza.

Caruciorul: www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/sportivabluefh9.jpg" target="_blank">http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/sportivabluefh9.jpg

Mama, mama ce meseriase sunteti!!!! sa il folositi sanatoase!!! si plimbari placute!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Multumim frumos, Cristina! :)

Ne facem soferitze de curse cu caruciorul asta hahahah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ceau la fetele din Timisoara!

Am intrat si eu ca sa pun o intrebare. Cam cat se mai sta acum in maternitate la Odobescu dupa cezariana? Eu la primul copil am stat o saptamana, s-a mai redus cumva, ca n-as vrea sa stau chiar asa de mult.

Ce trebuie sa fac ca sa apar si eu in lista voastra?

Cristina, uite ca acum imi fac si eu timp sa intru pe la voi, ca pana acum doar va citeam. Daca te uiti la poze si la semnatura o sa ne recunosti , ca dupa nickname sigur nu stii cine sunt.
Imi pare rau de experienta de la Praid, noi am fost de 2 ori anul trecut si la noi a fost ok. Mucii si tusea sunt normale, pentru ca datorita aerului din salina incep sa elimine (sau sa se "curete"). E nasol ca ati ajuns la bronsita cu Alex.
Mie partea nasoala mi s-a parut mersul/venitul cu autobuzul la salina, pentru ca era inghesuiala de obicei+miros de gaze de esapament (suportabil, zic eu).
Bogdan anul acesta (adica incepand din vara trecuta) n-a avut decat o data febra, dupa ce ne-am intors de la schi. In rest a mai mucit, tusit din cand in cand, dar e mult, mult mai bine fata de anul trecut.
Eu m-as mai fi dus si acum, doar ca sarcina mea e prea mare si mi-era cam frica cu drumul asa lung.
Inca ceva, e indicat la copiii de peste 3 ani, cel putin eu asa am citit.

Carmina 36+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Buna la toata lumea.

Fetelor, am si eu o intrebare. Cand voi naste o sa vina maica-mea sa stea o periodata cu noi. In aceeasi perioada poate sa-si ia si sotul meu concediu. Voi ce ziceti, sa-si ia concediu odata cu venirea mamei soacre, sau sa isi ia dupa ce pleaca ea.

Noi avem un apartament ce 2 camere si e destul de mic. Ma gandeam daca nu ar fi mai bine sa fie separati, ginere de soacra si daca nu va fi si mai usor si pt mine sa il am dupa ce pleaca mami ca si ajutor.

O zi buna sa aveti

33+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Lipsesc si eu o zi si mama ce activitate pe forum!

Meli - ce "Ferrari" v-ati tras. Sa-l stapaniti sanatoase si sa aveti parte de plimbari cat mai placute. Joi trebuie sa-l udati ca sa nu rugineasca.

Miha - vizionare placuta la filme. Ce te invidiem!

Fancy - joi vii cu umbreluta?

Strunfita - Bine ai venit la noi. Eu am nascut pe 23 decembrie si am iesit pe 29 decembrie. Era cat pe'ci sa nu iesim pentru ca o desteapta de pe acolo ne-a pierdut externarile. Dar am plecat fara si ne-a dat doctorul copii in ianuarie. Sarcina usoara in continuare.

Fetele eu sunt la prima intalnire cu voi. Sper sa va recunosc dupa pozele de pe net. Daca nu, ma agatati voi, am un carucior portocaliu.

Poze cu noi cand papam pireu. Traiasca masina de spalat.

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Toshador si mie mi s-a intamplat de multe ori pe forum sa pun intrebari si sa nu mi se raspunda...Sa vezi ce nervi o sa-ti faci cand ai cochilul cu febra 39 si astepti un raspuns si nimeni nu ti-l da in momentul ala...Insa asta este...forumul asta iti mananca si mult timp, iar cand esti cu bebe vrei sa-i oferi lui 99 % din timpul tau...Din ce am observat eu pe forum de cand tot scriu din 2005 cu cat scrii mai mult, cu atat ti se scrie mai mult...si e o chestie normala...Iar cu supararile de gravi toate am avut de-a face...asa ca stai linistita ca nimeni nu e suparat pe tine! Important e sa creasca Angi acolo bine in burtica si sa nu mai te superi.

Strunfita bine ai venit! Sa-ti traiasca Bogdanelu` mare amator de Cars ca si Cri al meu! La Odobescu ptr cezariana cel mai putin te tine Grigoras cam 5-6 zile...Eu cred ca o sa stai 6 zile...eu am nascut luni si am iesit sambata...desi aveam facute actele de vineri, dar am stat sa termin tratamentul...injectiile acelea in burtica e bine sa faci cat mai multe.

Cristina i-am luat lu` printesa niste pantofiori
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=452&s=1
primii din poza...am mai luat de aici si ceva prosoape ptr plaja, iar ptr mine o posta ptr rochia de la nunta. Pe 30 mergem la nunta cumnatului meu. Nici nu stiu daca sa-i mai car si pe ei..i-as lasa la mama.

Otim a inceput Laur gradi?

Va pup! De lista o sa incerc sa ma ocup in continuare daca imi permite netul de aici (pica dupa fiecare ploaie!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Ceau la fetele din Timisoara!

Am intrat si eu ca sa pun o intrebare. Cam cat se mai sta acum in maternitate la Odobescu dupa cezariana? Eu la primul copil am stat o saptamana, s-a mai redus cumva, ca n-as vrea sa stau chiar asa de mult.

Ceau strunfita!

Din pacate nu stiu sa-ti spun pentru ca am nascut natural, si am stat 2 zile in spital, dar mie mi s-a zis ca depinde de cum evolueaza copilul, adica cuvantul final il are neonatoloaga. Acuma.. nu stiu cum e cu operatia..cred ca o perioada bine definita nu ai voie sa te ridici din pat (?) Daca ai mai facut ceza atunci tu stii cu siguranta..oricum cred ca poti sa vb si cu medicul tau si sa ii spui ca vrei acasa cat mai repede...el sigur poate face ceva in sensul asta. Am si eu o curiozitate..daca se poate..de ce vrei sa nasti cu ceza?

Mergi la inceput