Modificarea varstei minime de pensionare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Daca pana acum am avut dubii in privinta ta Guestus,acum m-am convins ca esti barbat......suspectam ca e un cont al unor fete rautacioasa.Mea culpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Daca pana acum am avut dubii in privinta ta Guestus,acum m-am convins ca esti barbat......suspectam ca e un cont al unor fete rautacioasa.Mea culpa!

Ei hai ca incet,incet,cad valurile.Cine stie,poate intr-o zi o sa vedem si-o poza de-a lui,daca totusi n-o fi deloc vizionabila,in opinia 'nealui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai sa fim on-topic!
La ce varsta minima(cu vechime suficienta) barbatii pot iesi la pensie acum(adica pe legislatia actuala) la cerere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Tata avea de gand sa aplice la 60 ani, dar ii e teama sa nu se schimbe aceasta regula inainte de toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy13 spune:

va trebui sa ne platim pensii private de tineri,pentru pensionare,si aia o luam de la ce varsta dorim,si sa dea Domnu' sa putem munci,ca dupa 45-50 de ani,cam vin bolile,si cu birocratia din policlinici si din spitalele de stat....iti cam faci ziua pe la usi,si dupa ce ca esti vai de capul tau ,te trateaza cu indiferenta si cam atat.Au niste aere de absoluti si te umilesc de parca tu ai fi crescut caini pe strada toata viata si nu ai nici o clasa primara.Asta este...nu toata lumea poate fi medic,dar putem fi oameni....iar asta cred ca e meseria cea mai grea...incepand de la cei care ne fac legile astea neintelese,pana la noi,cei neinsemnati.O zi buna la toti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aproape toti barbatii din jurul nostru, peste 60 de ani -in caz ca mai traiesc- sufera (sau s-au stins) de boli urate.. cancer de diverse tipuri, diabet, boli grave de inima, Alzheimer.. nu cred ca sunt prea multi cat de cat sanatosi sau in putere..

.. ceva se intampla cu generatia asta..

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Barbatii se pensioneaza la 65 de ani, nu? sau la x ani cotizati...problema e alta, o sa mai aibe bani statul de platit pensii? sau se vor retrage si cele aprobate deja?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Barbatii se pensioneaza la 65 de ani, nu? sau la x ani cotizati...problema e alta, o sa mai aibe bani statul de platit pensii? sau se vor retrage si cele aprobate deja?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Buna intrebare.Cred ca esti aproape de adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu nu pot sa ma gandesc asa de departe. Nu cred ca o mai apuc. La ce vremuri si la ce stres traim, nu cred ca mai pap eu pensie.

Mergi la inceput