Mamicile si riscul dependentei de internet
Raspunsuri - Pagina 5
muffin spune:
Foarte eroic! MisaParker si-a inchis contul nu pentru ca inteles ca e depedenta de internet - apropo nu s-a lasat de internet ci si-a tras si blog acum ci pentru ca nu i-a convenit sa fie contrazisa in elucubratiile ei semidocte despre vaccinuri. A vrut sa arate ca se simte o victima pentru ca nu este lasata in pace sa propadaduiasca in pace despre anti-vaccinuri.
Nu i-a convenit ca il agreem pe Pasteur si de asta a zis Hais... ia sa ma retrag eu cu putin tam-tam si sa atrag femeile pe blogu meu unde pot sa imi scriu fara cenzura si contrareplica creatiile mele coafetice despre anti-vaccinare.
Pa pa misulicaparkerica si mai lasa-ne sa ne vedem de vaccinarile noastre in liniste. Nu vrem sa avem copii care mor din copilarie datorita religiei dumitale. Succese si by by.
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Foarte eroic! MisaParker si-a inchis contul nu pentru ca inteles ca e depedenta de internet - apropo nu s-a lasat de internet ci si-a tras si blog acum ci pentru ca nu i-a convenit sa fie contrazisa in elucubratiile ei semidocte despre vaccinuri. A vrut sa arate ca se simte o victima pentru ca nu este lasata in pace sa propadaduiasca in pace despre anti-vaccinuri. Nu i-a convenit ca il agreem pe Pasteur si de asta a zis Hais... ia sa ma retrag eu cu putin tam-tam si sa atrag femeile pe blogu meu unde pot sa imi scriu fara cenzura si contrareplica creatiile mele coafetice despre anti-vaccinare. Pa pa misulicaparkerica si mai lasa-ne sa ne vedem de vaccinarile noastre in liniste. Nu vrem sa avem copii care mor din copilarie datorita religiei dumitale. Succese si by by. |
Muffin, este foarte urat ce faci! Nici eu nu sunt de acord cu Miss Parker...cu majoritatea lucrurilor pe care le-a spus, dar ceea ce faci tu mi se pare un atac grav la persoana...rautacios si extrem de virulent verbal...in rest nu stau sa comentez "calitatile" mesajului tau...
E foarte rau sa traiesti cu impresia ca elucubratiile tale sunt mai bune decat ale altora...
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
LORI spune:
Eu as vrea sa spun ca sunt dezamagita ca acest topic a ajuns iar la vaccinuri pro si contra. Nu vreau sa mai citesc asa ceva, scuze. Eu cred ca e alegerea fiecarui parinte sa faca ce vrea. Va rog nu mai faceti campanie anti-vaccinuri pentru ca este foarte periculos.
cu drag, Lori
desprecopii spune:
Parerea mea este ca acest topic s-a transformat inutil in altceva si am sa il inchid. Va multumesc pentru intelegere.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/