Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)
Raspunsuri - Pagina 10
alex25 spune:
Oare s-a mai confruntat cineva cu o altfel de problema?
Am un molar de minte, ultimul de altfel, care nu iese sub nici o forma. Odata la cateva luni face pusee cu umflaturi si dureri cumplite, ultima fiind acum de Paste. Singura sansa este extractia, ca sa nu exite riscul sa se umfle din nou cand o fi lumea mai draga.
Dr gineco mi-a spus ca un dr dentist bun va sti ce sa faca, ca in trim II de sarcina nu sunt contraindicate lucrarile de stomato, dar mie mi-e frica tare si de anestezie si de durerile de dupa, mai ales ca nu voi putea lua analgezice.
Ce sa fac, voi ce ati face, a mai trecut cineva prin asa ceva?
PS: am tot cautat si am vazut ca la Diagnosis e si Pop si Iosup....cam care e un pret la eco morfo la ei?
17+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
claucia spune:
Santorini
, nu am ramas cu pic de burtica. Nici ni comparatie cu vecina si prietena mea nici in general...pana acum
. stai sa caut poze de la mare din anul urmator (de vara trecuta) cand am fost impreuna la mare, cu ea, sotii si copiii din dotare. Amadoua eram in forma. Nici ea nu a ramas cu burtica, nici eu. Iar operatia mea e undeva unde nu ar fi burtica in mod normal, adica , cam la 3 cm de unde se termina parul pubian (in jos o iei) si acolo nu se umfla oricum nimic :-))). E foarte plat, iti imaginezi tu unde. Iti arat daca ne vedem ![]()
Editez sa pun poza: http://good-times.webshots.com/photo/2626704200102256463JjfzUx
si aici sunt cu vecinica mea: http://good-times.webshots.com/photo/2316266100102256463sHFXjK
Burtica am avut dupa nastere cam 2 saptamani (din ce in ce mai mica oricum) dar in minte si acum ca in spital aveam burtica inca maricica. dar toate aveam ![]()
Am uitat, am nascut vineri si duminica eram acasa. Adica foarte repede.
Si aici e fetita mea iubita la varsta de un an :-) (acum are un an si 9 luni e mare tare)
http://good-times.webshots.com/photo/2800427330102256463NgIYBc
Pup.
Clau
19+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Ellenuta spune:
alex da da ..
eu .. al meu iese si stramb .. mi-a perforat ciudat gingia ptr ca a iesit doar intr-o parte si am acolo o bucatica de gingie care atarna .. (scuzati plasticitatea ..) ultima oara am tras-o prin decembrie, inainte de a ramane gravi .. mi se umflase, am facut puroi, am luat antibiotic, mi-a trecut ... sper sa nu ma ia din nou acum ca io nu ma duc s-o scot ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta alex da da .. eu .. al meu iese si stramb .. mi-a perforat ciudat gingia ptr ca a iesit doar intr-o parte si am acolo o bucatica de gingie care atarna .. (scuzati plasticitatea ..) ultima oara am tras-o prin decembrie, inainte de a ramane gravi .. mi se umflase, am facut puroi, am luat antibiotic, mi-a trecut ... sper sa nu ma ia din nou acum ca io nu ma duc s-o scot ...Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Eeee, la mine nu mai tine, ca s-a umflat din nou acum de Paste....deci, ai mai facut cineva anestezie si extractie in sarcina?

monikus spune:
Buna fetele,
Eu una nu as lua antibiotic orice ar fi. Si indiferent de cat de homeopat e tot nu as lua. Eu am racit nasol cand eram in sapt 6. Nu am luat decat ceai cu lamaie si din cand in cand cate un tantum verde sau hexoralette. Mi-a zis dr ca pot lua si faringosept daca vreau, in rest nimic. Cam atat.
Monica
13+
ralu80 spune:
| citat din mesajul lui alex25 PS: am tot cautat si am vazut ca la Diagnosis e si Pop si Iosup....cam care e un pret la eco morfo la ei? |
Am inteles ca dr. Iosup nu mai e la Diagnosis...din cate am vazut pe site-ul lor, la dr. Pop o morfologie de trimestrul II este 430 ron.
Raluca
21+ mama Rianei(2 iulie 2006)
monica_dicut spune:
alex, Iosup nu mai e la Diagnosis de vreo doi ani cel putin. Cred ca "cam"
de atunci nu si-au mai modificat ei site-ul.
La Pop o eco de trim 2 e cam 500 de ron, la Herghe vreo 400-450 si tot in jur de 300-400 e si la Iosup la Fortis
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Monikus, nu prea exista "orice ar fi"..pt ca daca e o infectie, riscurile sa stai cu infectia in corp sunt mai mari decat cele de a lua antibiotic...nu-ti doresc, Doamne Fer, sa fie nevoie, dar oricum, niciodata sa nu spui niciodata 
21+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
monikus spune:
Mie dr mi-a recomandat sa ma duc la Diagnosis sau la Sanador sa fac morfo pt trim II. Am preferat la Sanador pt ca era mai ieftin. Vreo 350 ron. Nu mai stiu numele doctoritei de la Sanador pe care mi-a recomandat-o. Trebuie sa ma uit acasa pe ce am notat.![]()
Cat despre maseaua de minte, eu imi facusem radiografie inainte sa raman insarcinata dar mi-a fost frica sa ma duc sa o scot. Eu am mai scos una si am zis ca o sa mor de durere. Nici cu aulin nu ceda durerea. Eu nu m-as risca sa o scot acum dar, poate ca aveti noroc si la voi o sa iasa mai usor. Oricum, stiu ca e durere mare in general dupa ce o scoti. Bafta multa.
Monica
13+
alex25 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut alex, Iosup nu mai e la Diagnosis de vreo doi ani cel putin. Cred ca "cam" La Pop o eco de trim 2 e cam 500 de ron, la Herghe vreo 400-450 si tot in jur de 300-400 e si la Iosup la Fortis ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 19+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Buuun, deci tre' sa caut numarul de la Fortis, poate am noroc de un loc prin august, eu vreau morfo de trim III....uuuuf!