Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)
Raspunsuri - Pagina 12
simonette spune:
Am intrat sa va urez un We minunat si sa va spun ca din pacate pt mine nu prea reusesc sa tin pasul cu voi din lipsa de timp! Ar trebui sa spun si eu cate ceva despre mine si cu siguranta am s-o fac la un moment dat... In We eu lucrez si in cursul saptamanii in zilele libere sunt momentan cam ocupata cu cautarea unui apartament mai mare! Ceea ce este mai important banuiesc ca deja ati remarcat... sunt deja mamik de 2 baieti nazdravani care sunt totul ptr mine si cu voia Celui De Sus le voi darui o surioara sau un fratior...
Imi pare tare rau ca nici nu prea reusesc sa citesc decat in diagonala dar promit ca dupa ce ma eliberez o sa ma straduiesc sa-mi fac mai mult timp!
Joi am prima programare la dr si sunt curioasa sa vad ce sistem au aici, ceilalti copii fiind nascuti in Ro! Pana atunci sunt martora unui test ale carui liniute s-au inrosit instantaneu!!! Si mai am instinctul care nu ma inseala! Biiine si cateva strai de greata si oboseala care ma doboara.
Hai ca pana la urma am reusit sa indrag cate ceva acolo...
Va imbratisez si sper sa ramanem impreuna pana la sfarsitul celor 9 luni! Doamne Ajuta!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Va multumesc ca m-ati trecut in listuta!!!
Cat despre profil si semnatura mie imi zice ca se lucreaza si ca nu toata functionalitatea e disponibila???
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum ¨
6+
DianeAli spune:
Krelia incerc, incerc sa fiu mai rapida. am promis ca scriu zilnic ca mi-e rau, dar azi m-am simtit mai bine
.
pupici pe burtici! eu plec sa bag un
de amiaza!
6+
Evy28 spune:
draga mea esti super .cand te aud nu imi vine sa cred .ce fericita trebuie sa fi .tae bo 50 min
cred ca e minunat sa faci ce faceai inainte . eu astazi m-am ridicat sa imi ajut sotul ca saracul clacheaza ,am sters oglinda si ghiuveta din baie si am obosit .m-am asezat imediat.
Miramar stai linistita si nu te gandi la prostii . asa s-a intamplat la mine , nu inseamna ca e regula generala . doamne fereste . eu va doresc numai bine si sa nu aveti probleme .
acum eu sper ca bebelusul meu este bine .
si intr-adevar la 10 sapt se mai micsoreaza dorinta de somn dupa amiaza ...de ...crestem si ne facem mari .
Evy 10+

laurairina13 spune:
Buna la toate burticoaseleeeeee!!!!!!!!!
Eu sunt toata un ranjeeet! Desi mi-a fost rau ieri de ziceam ca mor, azi la fel..umblam ametita dupa cumparaturile pt nunta si era cat pe ce sa lesin-asta dupa ce urcasem doar 2 etaje intr-un mall..
Da sa va zic si voua bucuria mea!!!!
Azi am fost la eco, al treilea la numar! Si ..
, mi-a stabilit varsta sarcinii 11 sapt si 5 zile, identica si cu cea din UM, si l-a masurat=44.3 mm, domnul bebe,se vedea foarte bine si osul nazal-deci e de foarte bine pentru varsta asta de sarcina, si translucenta nucala de 0.8- ceea ce e in standarde
. Siiiiii..s-a vazut ceva ce semana a putoi de baietoi..bine..la partea asta am zis pas..si eu si al meu vreeem 'fustita'. Dar a zis dr ca el crede ca e 'putos'. Acum stau si ma gandesc..parca e bine si baietoi, ca nu tre sa stau sa o pazesc cand o fi 'donsoara' si o sa ii miroase a 'pute' ![]()
![]()
.
Si tot azi am reusit sa ma incadrez sa donez si sange pentru dublu test, impreuna cu foaia de la ecograf unde erau trecute examinarile, la Synevo am facut si m-a costat un mil, iar eco un 1.3mil. Asta fiind la clinica particulara.
In concluzie sunt fooooarte multumita de consult in general, si de dr, e prima data cand am mers la el, mi s-a parut super ok, a stat si al meu cu mine si ne-am vazut minunea din burtica
Asa..acu sa trecem la partea cu recomandari:
-pt dureri de cap a zis ca pot sa iau un algocalmin;
-pt dureri de burtica a zis ca pot sa iau no-spa -pana la 3/zi la distanta de 8 ore intre ele, si sa nu astept sa ma doara prea tare neaparat, ca sa iau o pastiluta, ca nu face bine la bb
-pt raceala-sper sa nu fie cazul- sa iau paracetamol;
- fara alte antiinflamatoare, nu e voie;
- daca o fi nevoie sunt ceva antibiotice care se pot lua linistit in sarcina;
- eu am uter retrovers, a zis ca in principiu nu e mare nenorocire, doar in momentul in care uterul datorita greutatii o sa se incline in fata, adica in pozitia normala..s-ar putea sa am ceva dureri..dar sa stau linistita!
Si mi-a dat cartea de vizita, pt orice nelinisti, sangerari sa nu ezit sa sun.
Urmatoare eco o vom face la 18 saptamani, si a zis ca at imi zice siiigur daca e baietel sau fetita, daar..ca el banuieste de pe acum ca ce am vazut noi acolo ridicat ca un stegulet..e baietel.![]()
Na, ca am umplut aici pagina cu povestea mea, dar simteam nevoia sa mai dau o nota de optimism pe aici, si sa va incurajez si pe voi sa stati linistite si sa va ganditi la sanatatea voastra si a lui bebe!!!
Laura,
10+
poze
laurairina13 spune:
Si acu, sa mai raspund si eu din urma..
Bine ati venit, Ralia si Magdaz, va urez o sarcina usoara, la termen si bebei sanatosi !
Raluci..esti o norocoasa, excursie la Parisss..ce mistooo! Sa ne iei si pe noi, macar imaginar sa ne mai clatim si noi ochisorii..
Sa ai parte de o saptamana de vis, si...bineinteles fara greturi, si altele..ca de tre sa iti priasca Parisul!
Dankutza, si la mine butonul embrionar s-a vazut la 7 saptamai si 5 zile..si inimioara batea..deci sa mai astepti macar sa faci 7 saptamani, sa te poti bucura pe deplin la eco!
Ramonika, glumesti mama cu tae-bo-ul..eu am urcat azi doua etaje la un mall si am crezut ca lesin..vedeam negru in fata ochilor, prin casa merg ca o babuta..de starea proasta care o am, darmite sa fac si 50 min de sport..viseee. Bine ca poti si iti mentii tonusul asa! Ferice de tine!
Simonette, te invidiez ca locuiesti in Belgia...
Sunt mai mult decat convinsa ca au aia un sistem sanitar bine pus la punct, nu ca la noi, sa fii nevoit sa mergi la particular pentru a primi un comportament omenos din partea doctorilor (desi si chiar asa..nu toti sunt prea omenosi
, cu toate ca platim de ne ies ochii..) Noi te intelegem ca ne citesti pe diagonala, important e sa avem vesti de la tine, mai ales ca mai ai doi nazdravani acasa, poate o sa ne impartasesti din experienta ta de mamica mai incolo cand o sa avem nevoiee 'la greu'. Cat despre semnatura, sa stii ca poti sa o schimbi, intri la profil personal, nu te uita ce scrie ca pagina e inca in lucru, apesi pe editeaza profil, o sa iti ceara din nou parola, pe urma dupa ce intri in josul paginii fix ultima mentiune e 'optiuni profil' si acolo apesi pe '+' si o sa iti apara mai multe ..printre care si semnatura, si ti-o modifici ft usor! Bafta!
Na' ca acu , vorba Kreliei, m-am placintit raau de tot! Nu va suparati voi prea tare, sper..
![]()
Laura,
11+si 5 zile
poze
DianeAli spune:
ah ce ma bucur pt tine laurairina,tot asa sa o tineti. ai avut o zi frumoasa. urmeaza sa fac si eu saptamana viitoare vizita de rigoare. cred ca o sa-i bata inimioara pe atunci
. abia astep.
6+
cristina_boc spune:
Salutare mamicilor de sfarsit de an,
Mie imi este asa de rau
, nu prea trece nici pe parcursul zilei. Am tot timpul senzatia de rau, dar nu prea
. Imi intorc oarecum stomacul, atata tot. Greturile au aprut brusc acum 5 zile, pana atunci nimic. Oare e normal? (Meedicul meu a spus ca el se bucura cand mamicile ii spun ca le este rau?????)
Noroc ca momentan nu lucrez, dar incep peste 2 sapt., sper sa imi mai revin pana atunci. Am 6 sapt., si e primul copil. Ceva sfaturi pentru greata? Mersi
Cris
DN 12 IUN 1980
UM 11 mar 2009
DPN 16 dec 2009
simonette spune:
Laurairina felicitari de pe acum ptr putulik!!!! Sa creasca mare si cine stie ce surprize placute o sa va ofere pana la termen???
Cat despre baietei pot sa va spun ca sunt minunati!!! Ms ptr indicatiile referitoare la profil...
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)