Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 16

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Delia, Asi, un pup mare!

Chiar azi am depus cererea de divort, impreuna, si o cerere de urgentare, asa ca s-ar putea ca divortul sa se intample repede-repede. Legat de partaj, am semnat niste declaratii la notar, cum am cazut de acord sa ne impartim toate cele.

O veste buna... am luat un examen legat de servici, cel putin din punctul asta de vedere imi va fi bine o perioada.

O impacare nu o scot total din calcul, dar divortul va merge pana la capat. Nu mai vreau surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Irina , iti doresc in primul rand sa-ti regasesti pacea si echilibrul sufletesc, si multa sanatate!
Stii vorba cu soarele, iese si pe strada ta .

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Irina, poate tot raul spre bine.Uie un exemplu fericit provenit dintr-o nefericire este Leditia care are o mandrete de flacau acum.Oricum ar fi iti urez multe bafta.

Flori,cum mai merg lucrurile?

Astery, dar la voi cum mai e?

Vale iara ai disparut in ceata?

Avalon , felicitari pt cele doua inimioare.Azi am aflat si eu ca o buna prietena din liceu e de 3 saptamani mamica a doi baieti frumosi.

Asi, pupici

OanaB, Anca,Dandana,Mire,Androixa,Maria.Restul fetelor ce mai faceti?

Eu ma pregatesc de co saptamana viitoare, abia astept, sunt 6 ani ca nu am mai avut un concediu in adevaratul sens al cuvantului.Vreau liniste, relaxare si sa uit de tot si de toti.

la vechiturile mele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Irina, poate tot raul spre bine.Uie un exemplu fericit provenit dintr-o nefericire este Leditia care are o mandrete de flacau acum.Oricum ar fi iti urez multe bafta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

M-ai facut sa rad in dimineata asta.

Totusi de Cami nu mai stie nimeni nimic?Era la odiseea noastra,dar n-a scris si totusi voiam sa stiu daca e bine.

Noi suntem bine,crestem,ieri a implinit galusca 6 luni..ce repede trece timpul..Mananca deja diversificat,se taraste toata ziua pe jos,pe genunchi si coate,vorbeste pe limba lui,rade,plange,mananca manute,ma mangaie cand il iubesc si pupacesc si ma bate cand vreau sa-l adorm,ca n-are el chef de somn..Nu prea sta singur si cum nu ma vede in camera langa el incepe sa urle..
Eu ma chinui sa dau kg-ele in plus jos,dar nu-mi prea iese.Deja au trecut 2 sapt si eu am dat 1kg jos,iar barbata-miu da 1kg pe zi de ma apuca damblalele.Si eu mai fac si sport..si degeaba dom'ne.

Irina,sper sa-ti gasesti pacea si linistea interioara.

pupam gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Irina,tot inainte!Daca tu consideri ca asa e cel mai bine pentru tine,nu ezita!
Delia si eu am rabdare,ca altceva ce pot sa fac
Ioana,m-am mutat de la vechiul loc de munca,a trebuit sa invat cu ce se mananca noua chestie,plus de asta m-a pus naiba de m-am apucat din nou de scoala.Nu m-am dat la fund,dar daca n-am nimic nou de zis...
Ledi,deja 6 luni,moama cum trece timpul...

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pup toate fetele

n-am mai intrat de mult, la scarbici e mult de treaba pe aceeasi bani din 2004 mama lor!
acasa ne "bagam centrala" si va dati seama ce praf si mizerie
copila e o scumpa, creste creste, jmechera de nu incape,mai e putin si face trei ani, unde a fugit timpul?
am imbatranit 10 in astia 3 ani, nu inteleg altele cum pot! dar macar m-am luat de cura poate dau jos ultimele 5 kg si ajung ca inainte de a ramane

irina, fata, cum crezi tu ca-i bine asa e!
sorina te pup scumpa, ma gandesc des la tine pt ca gandurile bune ajuta!

vale, draguta, linkul ala cu bijuterii e al unei prietene?

gata, va pup si mai intru cand pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Noi suntem ok, numai ca nu prea reusesc sa mai intru pe net.
Raducu a implinit azi 5 luni, e din ce in ce mai scump, are 7 kg, rade, gangureste, se intoarce singur pe burtica ...
Uitati aici cateva poze cu noi.
Leditia si lui David cel mic si scump! Ai o frumusete de baiat!
Valentina Cand vii sa ne vezi? Nu mai am tel. tau, pt ca mi s-a furat mobilul si nu am salvat contactele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cami,e tare dulcic Raducu al tau

Vale,...dar pe cand te apuci de treaba?Ca sa tin pumnii stransi!Hai curaj ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

sorinache, ce mai faci ? cum te simti ?

weekend fain !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa dau de Laura paglas.Multumesc mult,pup restul fetelor.Eu cu treaba multa la scirbici si cu o sefa stresanta pe capul meu

Mergi la inceput