Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 16
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dandana spune:
Leditia, eu mai mult nu pot!
Flori
in aceste conditii, noi suntem bine, chiar foarte bine, multumesc lui Dumnezeu! relele se vor duce cumva
pup toata lumea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Ledi,acum am citit,sunt terminataNu stiu cum suportati voi,cred ca Cel de Sus le da o putere fantastica celor cu asemenea probleme,eu daca as fi in situatia ta de acum,nu stiu..as claca..zic eu!Mereu ma gandesc,de 11 ani incercam,daca o fi sa am vreodata si sa i se intample ceva,eu ce am sa fac!Am sa innebunesc cu siguranta!
Ma rog pentru voi,sa fie totul ok,sa infirme toate dignosticele alea pana la urma,si sa traiasca bine merci pana la batranete!
Delia
Flori,multa sanatate si putere!
Eu nici nu ma mai gandesc la fiv deocamdata,noi suntem in fara plata amandoi,deh bugetarimasina papa bani,scoala mea la fel,D este bolnav,are sindrom vestiobular periferic,plus sinuzita cronica,de 3 saptamani e in medical,analize,tomografie,radiografii,etc etc,o gramada de bani,tratamente!Vreau sa treaca cat mai repede anul asta,ca nu mai pot,poate ala care vine,o sa fie mai bun pentru noi toti!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Eu sunt o nesimtita ca nu prea mai citesc si nici nu prea mai scriu pe DC. Iertare!
Acum am citit despre problemele voastre si asa m-a apucat o furie pentru atata nedreptate.
E Postul Craciunului si nu pot decat sa ma rog pentru copiii vostri, pentru voi si sper sa aiba loc o minune.
Valentina, Ledi, Flory, sanatate multa tuturor si, asa cum spunea Vale anul viitor sa fie unul mai bun pentru toata lumea, dar in special pentru voi.
Vale, mi-e dor sa vorbim (barfim). Tre' sa-ti povestesc ceva si poate ma invrednicesc sa te sun.
Noi suntem bine, Slava Domnului. De un an am aripioare cu care ating cerul, de fiecare data cand ma strange in brate puiul meu.
Numai bine, dragele mele!
valentinag spune:
Anca,cand vrei tu,eu sunt disponibila!
Eu mai am 2 zile de venit la servici si por'ma ma car la mosie,daca tot sunt in fara plata,sa fac ceea ce-mi place,sa stau la gura sobei,sa privesc fulgii cum cad,sa beau tuica fiarta cu piper si sa framant cozonaci
In cazul in care nu mai apuc sa scriu,va doresc tuturor un Craciun fericit,alaturi de cei dragi,mese imbelsugate,sanatate si bunastare!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
flori76 spune:
Hai ca n-am mai apucat sa mai scriu..Rares ne solicita din ce in ce mai mult,e tare scancit,nu-i convine nimic,el care pana la 9 luni a fost asa de linistit...In fine,trecem noi si de asta,sanatosi sa fim.
Ledi,ce sa mai zic?Sper din suflet sa fie totusi o alarma falsa.Multa putere va doresc (Rares trebuie operat pe inima,are 5 malformatii
)
Vale,probabil ca asa as fi spus si eu pana acum 1 an daca as fi aflat de asa suferinte....ca as claca...Dar uite ca Dumnezeu ti le da si tot El te intareste sa le poti duce...E groaznic de greu,uneori simt ca ma sufoc de suferinta,plang pana nu mai am aer si-l intreb pe DD "de ce?",iar apoi ma linistesc(pentru ceva timp).Chiar acum,zilele astea sunt in niste stari cumplite,dureri de cap(probabil de la atata plans),depresie si...slabesc cum n-am facut-o de 1 an incoace(deja ma apropii vertiginos de 55kg,nu ca asta ar fi un lucru rau...).
Sarbatori fericite si multa sanatate!(chiar m-am gandit la tine ieri cand ningea atat de frumos )
Anca,ce ma bucur ca esti fericita si implinita.Sa dea Dumnezeu toata viata sa fii asa.Poate ne mai povestesti de Danuta si poate ne mai arati si ceva pozici cu ea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Buna fetelor.Scriu rapid ca ma solicita baietii :))
Nu,diagnosticul este pus deja,i-am facut destule teste,sindromul de malabsortie,2 teste de sudoare foarte mari si testul genetic indica fara doar si poate acest diagnostic ,deci nu am ce sa mai contest.
I-am inceput tratamentul,ia pulmozyme(aerosoli),care slava Domnului e compensat,ca innebuneam daca-l mai cumparam si pe asta,nu de alta,dar e groaznic de scump,ia kreon la fiecare masa,inclusiv la cele de lapte,gustari..are o lista de vaccinuri( inafara de cele obligatorii),vitamine ADEK's,astea nu se gasesc in Europa si trebuie sa vad cum le iau,ca se gas doar din SUA si Canada..kinetoterapie,alimentatie hipercalorica fara rabat de la calitate si controale,analize lunare.Azi i-am luat si alt nebulizator,pt ca noi aveam unu cu ultrasunete si desi l-am folosit f putin(cam 14 zile de cand l-am luat) nu mai am ce face cu el,pt ca nu e bun pt pulmozyme.
Flori,ce sa zic..sa dea Dzeu sa iasa totul bine si sa fie bine puiul dupa operatie.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
tumpi spune:
Buna ziua fetele mele dragi.
La multi ani! cu intarziere pt Rares.Flori, sa-ti traiasca printisorul si sa va bucurati de fiecare moment petrecut alaturi.
Fetele sunt fara cuvinte.Daca pana acum viata mi se parea nedreapta din anumite puncte de vedere, acum mi se pare si mai nedreapta.
Nu pot decat sa va zic ca sunt alaturi de voi cu sufletul si ca Dumnezeu sa va fie alaturi si sa va intareasca.Sarbatori Fericite si numai bucurii.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Craciun fericit tuturor!
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
zisaCami spune:
La multi ani si de la noi, sa aveti un an cat mai bun, cu sanatate si plin de reusite, sa va impliniti visul de a deveni mamici ( celor care inca nu sunt mamici - Valentinag, Tumpi )!
La Multi ani tuturor ce poarta numele de Stefan / Stefania!
Flori 76, Leditia va doresc un an cu multa sanatate si speranta pentru puiutii vostri! Va imbratisez cu drag!
Am pus cateva poze cu craciunelul meu.
valentinag spune:
Hihihi Cami,tot falcos a ramas!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea