Gravidute&Mamici de IASI (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

http://entertainment.webshots.com/photo/2394766490103159727lALqoT?vhost=entertainment
Sper ca acum se vede

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

Stau in Ciurchi.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Bine, atunci am sa iau de la un capat la altul Ciurchiul poate dau de tine; da' vezi ca eu mai trag cate un sprit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Buna, fetelor! Am aflat ca la Cluj in Carrefour este lapte praf Milumil 1 la oferta cu 23 ron. Cat o fi si in Iasi? Ca eu nu pot alapta si consum o cutie in 4 zile, iar in Pascani costa 41 ron si se gaseste intr-un singur loc, la drogherie. As trage o fuga in Iasi sa iau lapte pentru urmatoarele 2-3 luni, ca ma seaca la buzunar Pascaniul.
Va rog din suflet, daca aveti drum la Carrefour sau la Auchan (in Cluj e 30 ron), poate imi raspundeti pe PM.
Eu acum ma lupt cu rosu in gat, febra, otita si dureri de burtica la baietelul meu de 6 sapt. Luni trebuie sa-l internez iar, saracutul. Credeam ca urla zi si noapte de la colici. Se pare ca l-a tras curentul in rezerva cu plata la Elena Doamna ca nu se inchidea bine geamul de am racit si eu. Il internasem joi la Pascani si cum am prins 1 mai, iar analizele se fac abia luni, am refuzat si am venit acasa ca era plin de rromi in spital.
Sanatate la bebeii vostri si voua tuturor. Astept vesti! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

beiiii Dany da' ai fata mare nu asa.... sta la olita....al meu si acum fuge de rupe pamantul cand vede olita

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malta

Buna, fetelor! Am aflat ca la Cluj in Carrefour este lapte praf Milumil 1 la oferta cu 23 ron. Cat o fi si in Iasi? Ca eu nu pot alapta si consum o cutie in 4 zile, iar in Pascani costa 41 ron si se gaseste intr-un singur loc, la drogherie. As trage o fuga in Iasi sa iau lapte pentru urmatoarele 2-3 luni, ca ma seaca la buzunar Pascaniul.
Va rog din suflet, daca aveti drum la Carrefour sau la Auchan (in Cluj e 30 ron), poate imi raspundeti pe PM.
Eu acum ma lupt cu rosu in gat, febra, otita si dureri de burtica la baietelul meu de 6 sapt. Luni trebuie sa-l internez iar, saracutul. Credeam ca urla zi si noapte de la colici. Se pare ca l-a tras curentul in rezerva cu plata la Elena Doamna ca nu se inchidea bine geamul de am racit si eu. Il internasem joi la Pascani si cum am prins 1 mai, iar analizele se fac abia luni, am refuzat si am venit acasa ca era plin de rromi in spital.
Sanatate la bebeii vostri si voua tuturor. Astept vesti! Pa!

Buna! Sanatate puiului! Eu ti-as recomanda spitalul Sf. Maria din Iasi! Mai ales ca e asa micut! Aici au multa experienta! Si poti veni cu copilul la orice ora din zi si din noapte!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Danielle e mare artista Ami!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Malta, sfatul meu este sa nu mai internezi copilul pe cat posibil, eu una m-am ferit foaRTE TARE DE SPITALE...
BINE ESTE DREPT CA E DESTUL DE MIC COPILUL ...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Alynta multumesc de raspuns.
Byu la multi ani
Malta cand am drum in Carrf. o sa ma uit la pret si te voi anunta. Multa sanatate bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

http://entertainment.webshots.com/photo/2394766490103159727lALqoT?vhost=entertainment
Sper ca acum se vede

Ai fetita mare, stie sa scrie, bravo ei. Da peretii au scapat?

Mergi la inceput