Gravidute&Mamici de IASI (90)
Raspunsuri - Pagina 21
danyelle005 spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2394766490103159727lALqoT?vhost=entertainment
Sper ca acum se vede![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui byu![]() ![]() Stau in Ciurchi.Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
Bine, atunci am sa iau de la un capat la altul Ciurchiul poate dau de tine; da' vezi ca eu mai trag cate un sprit

Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
malta spune:
Buna, fetelor! Am aflat ca la Cluj in Carrefour este lapte praf Milumil 1 la oferta cu 23 ron. Cat o fi si in Iasi? Ca eu nu pot alapta si consum o cutie in 4 zile, iar in Pascani costa 41 ron si se gaseste intr-un singur loc, la drogherie. As trage o fuga in Iasi sa iau lapte pentru urmatoarele 2-3 luni, ca ma seaca la buzunar Pascaniul.
Va rog din suflet, daca aveti drum la Carrefour sau la Auchan (in Cluj e 30 ron), poate imi raspundeti pe PM.
Eu acum ma lupt cu rosu in gat, febra, otita si dureri de burtica la baietelul meu de 6 sapt. Luni trebuie sa-l internez iar, saracutul. Credeam ca urla zi si noapte de la colici. Se pare ca l-a tras curentul in rezerva cu plata la Elena Doamna ca nu se inchidea bine geamul de am racit si eu. Il internasem joi la Pascani si cum am prins 1 mai, iar analizele se fac abia luni, am refuzat si am venit acasa ca era plin de rromi in spital.
Sanatate la bebeii vostri si voua tuturor. Astept vesti! Pa!
byu spune:
beiiii Dany da' ai fata mare nu asa.... sta la olita....al meu si acum fuge de rupe pamantul cand vede olita
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui malta Buna, fetelor! Am aflat ca la Cluj in Carrefour este lapte praf Milumil 1 la oferta cu 23 ron. Cat o fi si in Iasi? Ca eu nu pot alapta si consum o cutie in 4 zile, iar in Pascani costa 41 ron si se gaseste intr-un singur loc, la drogherie. As trage o fuga in Iasi sa iau lapte pentru urmatoarele 2-3 luni, ca ma seaca la buzunar Pascaniul. Va rog din suflet, daca aveti drum la Carrefour sau la Auchan (in Cluj e 30 ron), poate imi raspundeti pe PM. Eu acum ma lupt cu rosu in gat, febra, otita si dureri de burtica la baietelul meu de 6 sapt. Luni trebuie sa-l internez iar, saracutul. Credeam ca urla zi si noapte de la colici. Se pare ca l-a tras curentul in rezerva cu plata la Elena Doamna ca nu se inchidea bine geamul de am racit si eu. Il internasem joi la Pascani si cum am prins 1 mai, iar analizele se fac abia luni, am refuzat si am venit acasa ca era plin de rromi in spital. Sanatate la bebeii vostri si voua tuturor. Astept vesti! Pa! |
Buna! Sanatate puiului! Eu ti-as recomanda spitalul Sf. Maria din Iasi! Mai ales ca e asa micut! Aici au multa experienta! Si poti veni cu copilul la orice ora din zi si din noapte!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Danielle e mare artista Ami!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Malta, sfatul meu este sa nu mai internezi copilul pe cat posibil, eu una m-am ferit foaRTE TARE DE SPITALE...
BINE ESTE DREPT CA E DESTUL DE MIC COPILUL ...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alice_is spune:
Alynta multumesc de raspuns
.
Byu la multi ani
Malta cand am drum in Carrf. o sa ma uit la pret si te voi anunta. Multa sanatate bebelusului
alice_is spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 http://entertainment.webshots.com/photo/2394766490103159727lALqoT?vhost=entertainment Sper ca acum se vede Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
Ai fetita mare, stie sa scrie, bravo ei