Gravidute&Mamici de IASI (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sanatate baiatului, ANdreea! Poate gasesti o educatoare cu suflet care sa te ajute!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor vad ca intalnirea s-a agatat in aer! Poate va da-ti intalnire la mine la maternitate sau eventual acasa dupa ce nasc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Inutsa,doctorul tau chiar inspira incredere! Sper sa nu fiu indiscreta,chiar nu stiu "obiceiurile"....E bine sa dai "ceva" la fiecare control?

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Alynta27, cu siguranta ai dreptate!
Am avut sangerari si dureri in saptamana a cincea,era sa pierd sarcina....Doctorul mi-a recomandat repaos total( o luna de stat in pat),am pierdut serviciul ca sa pastrez bb-ul...Doctorul de aici "imi sufla in cornite", si mi-e cumva frica,dupa ce am citit pe forumuri despre personalul medical de la noi....

Mergi la inceput

Fetelor,va multumesc mult de tot, m-ati ajutat sa ma relaxez in privinta nasterii in Romania!
Stiti cumva daca la Cuza i se permite tatalui accesul in timpul nasterii? Noi am vrea mult de tot sa-l intampinam impreuna pe bb....

Mergi la inceput

Si apropo!!! Astazi am implinit 12 saptamani!

Pupici la toata lumea,multa sanatate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Haideti la o , ce vreme urata...
Alynta ,sunt bine multumesc de intrebare...cit a fost frumos afara am iesit cu Bia prin Copou,ne-am intilnit cu Michelle si Domi,cu Celia si cele doua comori...e innebunita Bia dupa copii si e si foarte darnica le dadea copiilor jucariile ei;ti-am admirat fotografiile cu poznasul de David,e un dulcesi cum iubeste el burtica mamei...

Lumi Richard eu am facut cezariana si sotul a fost alaturi de mine,nu in sala cu mine, in afara salii dar a vazut tot si a si filmat tot,eu am fost anesteziata total dar am vazut filmarea;depinde cum o sa te intelegi cu medicul,nu sunt singura careia sotul i-a fost alaturi la nastere

Mexxa ma bucur ca sunteti bine,multa sanatate si mult noroc in gasirea unei gradinite pentru Seby si a unui loc de munca pentru tine

Am observat ca "veteranele"forumului,ca sa zic asa nu prea mai posteaza pe aici...mai fetelor ce mai faceti?

MIHA,GHINETZ,MIHAMORA,CELIA,TUSCUT,DANIELA,KRISS,MOLDOVEANCA,BYU,NONNA!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ella multumim pt cafea.
Si noi suntem bine. Cum a fost frumos zilele astea am stat numai pe afara iar cand dormea Ami mai faceam si eu cate ceva prin casa. Si eu as vrea sa ne intalnim mai multe in Copou, dar am citit prognoza meteo si toata sapt care vine se anunta cer noros

Mexxa ma bucur ca Sebi e mai bine, spor la cautat gradinita si servici.

Alynta ce nazdravan e David, iar pozele cu ginerica si socrul mare m-au dat gata

Lacramioara ce prajituritu? Eu aseara am facut o negresa.

Chiar asa oare ce mai fac celelalte fete?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Inesa doar 23 de inghetate?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

ce vreme urata e afara
ella mersi de

noi azi iar suntem singurei pina la 17.00, dar la ce vreme e... va trace fff greu,... noi ieri am stat mai mult pe langa casa ... nu am mai iesit la gratar ca era vremea naspa, cand am vrut in copou... a inceput sa picure... deci pe langa casa e cel mai bine
azi vorbisem cu sotul sa ne duca la 3 in copou.... renuntam ca e urat afara

ma duc sa ii fac papa lui Darius

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput