Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
Ciufik spune:
micola - si somnu' e bun la crescut. eu nu prea am obsesia cu kg, nu ca am fi la categ grea, dar fiecare cu ritmul lui. sanatos sa fie, ca dupa ce se insoara, sigur face burta
.
cristi - ce bine ca stai 1 an. bravo!
IRINA.C spune:
Somnu e cel mai bun la crescut, atunci se secreta cel mai bine horm de crestere
lA MULTI ANI SA-TI TRAIASCA PUIUL CIUFIK!4 luni!!!!oau!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
La multi ani si celorlaltor licurici:
Miguel Adriano de Aryia
Clara Maria de Cadia
Calin Ioan de Rein

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Anuc spune:
Neata!!!!
Cosmina, bun venit tie si fetitei! Sa ne dati numai vesti bune de acum inainte. Mergi la dr daca tuseste, poate nu are nevoie de antibiotic, dar sa se uite macar in gatutul ei.
Aalina, am aceeasi problema cu somnul. Nu am reusit sa dorm in timpul zilei niciodata pana acum. Ba se trezeste Ioana, ba bebe, ba am ceva de facut. Si cateodata pic de somn. Noroc ca suntem printre norocosii care dorm noaptea de rup. Azi noapte pe la 3 m-am trezit buimaca in niste chiote de bebe, era mare veselie la el in patut. Dar eu eram foarte adormita si am zis sa-l las poate nu vrea papa. si asa a fost. A adormit si eu si el, fara sa-i dau san. apoi s-a mai trezit la 6.30 dimineata.
Felicitari micutilor crestinati in acest week-end! sa fie sanatosi!
Si spor la organizat mamicilor care mai au o saptamana de pregatiri pentru botez.
Cristi, am ras de prima voastra experienta cu diversificarea. Iti trebuie rabdare si cu asta...unii sunt mai receptivi, altii nu la papa nou. Al meu se stramba si cand ii dau vigantol..cred ca vom avea de tras cu diversificarea..
Si noi avem nasi noi...si emotii ptr ca eu nu-i cunosc ff bine. Stiu ca sunt ok, dar pana nu vad eu ce si cum....
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
IRINA.C spune:
si eu vreau nasi noi
noi nouti la creierasi!
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik micola - si somnu' e bun la crescut. eu nu prea am obsesia cu kg, nu ca am fi la categ grea, dar fiecare cu ritmul lui. sanatos sa fie, ca dupa ce se insoara, sigur face burta cristi - ce bine ca stai 1 an. bravo! Andreea si Andrei (27.12.2008) |

de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!

& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami