ce va place sa ascultati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya spune:

Mai nou ascult muzica tare veche dar tare buna:

Leonard Cohen
ABBA
Nana Mouskouri
Albano&Romina Power
Fleetwood Mac
Mike Oldfield
Beatles

Dar imi place si ascultam mult si:
Santana
Deep Purple
The Doors
Bon Jovi
Pink Floyd
Guns'n'Roses
B.B. King cu "Stand by Me"
Queens
Roxette
George Michael (imi placea look-ul mai mult )

Clasica : Ceaikovski si Vivaldi sunt favoriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

La 15-20 de ani ascultam foarte mult: Led Zeppelin,Queen,Scorpions,Pink Floyd.
Acum ii ascult in continuare dar sint si altii:
INXS, Robert Plant(de la Led Zeppelin),Sting,Santana,Savage Garden,Lenny Kravitz,Bon Jovi,Alanis Morissete,Enya.
Ascult destul de multa muzica in limba ebraica si din Romania am primit un disc cu formatia Talisman.

Dar daca cineva m-ar intreba din toate acestea care le-ai asculta cu cea mai mare placere?..ar fi...Led Zeppelin,INXS,Savage Garden,Enya.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

U2, Cher, Police, Sting, The Cranberries, The Cure, Depeche Mode, Rolling Stones, Genesis,Phil Collins, Frank Sinatra...
Cand cad in butoiul cu melancolie ascult bossa-nove braziliene.
Nu-mi place muzica disco-pop-rock romaneasca si urasc postul Atomik !

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

Top patru ar fi cam asa: 4)Mamma - Genesis , 3) Words - The Cristians, 2) Hello - Lionel Ritchie, 1) STOP - Sam Brown
Indiferent de starea sufleteasca, imi place sa ascult: muzica anilor 80, rock'n'roll, Dire Straits, UB 40, Pink Floyd, Scorpions, Led Zeppelin, Cesaria Evora, Sting, Police, Genesis, Phil Collins, R&B, Louis Armstrong, Nat King Cole, Aretha Franklin, iar numai in anumite momente: Dead Can Dance, muzica gregoriana, muzica irlandeza si muzica clasica.
si sa nu uit de mioriticii Maria Tanasa, Gica Petrescu, Celelalte Cuvinte, Iris, Nicu Alifantis, Andries, Phoenix...

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Paul Simon
Tracy Chapman
Amalia Rodriguez

Mozart seara la monitorul bebelusului.

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Nu e nici o coincidenta faptul ca avem gusturi comune si obiceiuri asemanatoare. Daca ati sta sa vedeti, lucrurile care ne diferentiaza sunt destul de putine iar diferentele nu sunt fundamentale.
...doar folosim acelasi produs: DC .
Nu mai spun ce muzica imi place sa ascul pentr ca deja am citit toate titlurile la cei care au scris inaintea mea aici.
As adauga niste jazz rock si trance. Nu tot timpul ci in functie de dispozitie.
Va poop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

In topul preferintzelor mele,primul loc este ocupat de Gianni Morandi shi Bee Gees ,apoi in functzie de starea sufleteasca urmeaza JOE DASIN,ABBA,PRINCE,SAVAGE GARDEN,ENRIQUE IGLESIAS cind am kef de tzopaiala shi JULIO IGLESIAS cind imi este tare dor de adolescentza,MARC ANTHONY,MICHELE ZARRILLO shi ar mai fi citziva,dar...ah,era sa uit YMO .Shi am 2 melodii de care nu am sa ma satur niciodata:EL CONDOR PASA,cu care reushea mama sa ma adoarma mereu pazind pick-up-ul sa repete melodia over and over again shi tema muzicala din The GODFATHER .Cind conduc,ascult NUMAI muzica romaneasca:Gheorghe Gheorghiu,Nicu Alifantis,3rei Sud Est,Non Stop shi in maaare dor de slalomurile ce le faceam pe strazile Bucurestiului,ascult L.A,Costi Ionita,Adrian ce Minune o mai fi acuma shi altzi manelishti In skimb,cind sint la sotzu' in mashina shi implicit conduce el,sint obligata sa AUD numai Led Zeppelin,Deep Purple,Black Sabbath,Ozzy Osbourne shi altele asemanatoare ;bine ca nu se intimpla prea des

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

PINK FLOYD,QUEEN,GENESIS,JETHROTUL,LED ZEP,DEEP PURPLE,DIRE STRAITS,J HENDRIX,JANIS JOPLIN,E L O,BEATLES,BOB DYLAN(tocmai incerc sa-mi rezerv loc la concertul lui din 24 oct. de la Budapesta), ETC ETC ETC si nu in ultimul rind PHOENIX !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Cand vine vorba de muzici, io am preferinte atat de ciudate... m-am mirat cand am descoperit ca mai sunt pe forum si altii ca mine... (eclectici, ca sa spunem asa!!!). Ascult in functie de starea pe care o am, de vremea de afara, de inspiratia de care am nevoie cand lucrez... cand dau drumu' la calculator imi fac un plailist(sic) si-i dau drumu sa cante. Cam asta posed in colectia de mp3

Corul Alexandrov al Armatei Rosii,
Oliver Shanti,
Ravi Shankar,
Vanghelis,
Amalia Rodriguez,
Cesaria Evora,
Lassa,
Compay Segundo,
Santana,
Tracy Chapman,
Enya,
Jetro Tull,
The Doors,
Dire Straits,
Pink Floyd,
Led Zeppelin,
Guns'n'Roses,
Scripcarul pe acoperis (Fiddler On The Roof),
Jesus Christ Superstar,
Bach,
Haendel,
Vivaldi,
Beethoven,
Motzart,
Ceaikovsky,
Grieg,
Maria Tanase
Faramita Lambru,
Ion Ghitulescu,
Jean Moscopol,
Cristian Vasile

Iata cam in ce fel arata plailistu'(sic) meu de astazi:

Pink Floyd - Wish You Were Here
Corul Alexandrov al Armatei Rosii - Bravii cazaci de pe Don
Jetro Tull - Aqualung
Grieg - Peer Gynt Suite No.1, Op.46 - Morning.
Faramita Lambru si Maria Tanase - Trei focuri arde pe lume
Guns N' Roses - Knockin' On Heaven's Door
Oliver Shanti & Friends - Medicine Power - Eagle Wabun Medicine Dance
Ioana Radu - Pelin beau, pelin mananc
Fiddler On The Roof - If I Were A Rich Man
Bach- Jesu Joy of Man's Desiring
... si tot asa, si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

[size=2]Ascult toate genurile dar iubesc HOUSE

anita

Mergi la inceput