ce va place sa ascultati?
Pt mine orice moment are stilul lui de muzica. De exemplu daca vreau sa imi limpezesc gandurile sau pur si simplu sa ma relaxez ascult ENYA, Vanghelis sau Enigma. Cand fac curatzenie sau gatesc ceva(treburi casnice) ascult Belinda Carlisle, cand ma trezesc si sunt in toane bune sau ma pregatesc de vreo iesire prin oras ascult Rafaga. Unul dintre cunoscutii mei (roker inrait) spunea ca el in orice moment al zilei chiar si atunci cand face asculta Santana . Voi aveti doar o "singura iubire" sau la fel ca mine le "mixati"?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Raspunsuri
tilis spune:
Eu sunt fun MTV si atunci cand fac treburile casei. Sunt maniaca cu muzica cum ma trezesc cum dau drumul la TV. Nu suport manele si in general imi place muzica de calitate. Cel mai mult imi place sa ascult George Michael, Mariah Carey, Whitney Huston, orice fel de muzica latino. Deci si eu sunt mixata
ad_risnov spune:
Buna fetelor!
Mai nou am inceput sa ascult CUTIUTA MUZICALA(I, II, III), este vorba de CD-uri cu muzica pt. copilasi cantata de Anca Turcasiu, Silvia Dumitrescu, etc. Sunt tare haioase si usor de invatat. Ma gandesc ca poate bb aude deja si-i face placere.
In rest prefer Pasarea Colibri, Vama Veche, Queen, dar si Tudor Gheorghe (cu noile albume simfonice). Cand fac curat dau pe Radio Total, iar cand facem altceva pe Radio Romantic .
Adriana in 18 saptamani
Catalin spune:
Bun gasit
Ascult orice dar nu imi place orice...
Guns'n'Roses, nu Linkin Park.
Queen, nu Hanson.
Selena, nu Thalia.
Compay Segundo, nu Lou Bega.
ABBA, nu A-Teens.
Depeche Mode, nu DJ Bobo.
Beatles, nu Backstreet Boys.
Belinda Carlisle, nu Britney Spears.
Vama Veche, nu Parlament.
Class, nu Animal X.
Adrian Enescu, nu Costi Ionita.
Faramita Lambru, nu Adrian Minune.
Ciprian Porumbescu, nu D'La Vegas.
Ascult cu placere orice muzica pe care o poti auzi la radio si peste 10-20-30 de ani... Un drum in Club A e de ajuns sa va convingeti de adevarata muzica buna!
Numai bine!
Think pink!
iren spune:
Preferatii mei sint -si vor ramine- cei de la Queen,dar ascult cu placere Vama Veche,Abba,Whitney Huston,Leonard Cohen,Chris Rea si,daca vreau sa ma inviorez nitel,servesc niste latino.
Iren&Bogdanelu
janib spune:
Preferatul meu este Julio Iglesias, iar cand vreau sa ma inviorez ascult latino, disco. Imi plac de asemenea foarte mult si cei de la Voltaj.
osolita spune:
Si eu ascult muzica in functie de starea sufleteasca, genurile sunt foarte diverse. Raluca, si eu ascult cu mare placere Rafaga, imi dau un chef nebun de viata.
adda spune:
e-cata, mie imi plac Linkin Park (penultimul album..pe ultimul nu l-am ascultat inca...mai ales cand sunt suparata rau imi face tare bine sa-i ascult) si Thalia...
Si eu le mixez in functie de starea mea sufleteasca sau de momentul zilei. Sau dau si eu pe Atomic sau MTV
Imi plac: Bryan Adams, Celine Dion, Chris de Burgh, Shania Twain, Savage Garden, Bon Jovi, Aerosmith, Linkin Park, Paula Seling, Iris, Voltaj...
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
mmihaela spune:
Phoenix, Marillion, Pink Floyd, Mike Oldfield, Ada Milea.
Eloy, Manfred Mann, Genessis, Camel, Enigma, R.E.M., Chris de Burgh.
Natalie Cole, Nat, Ella Fitzgerald, BB.King, Nina Simone.
Bach, Beeth', Motzart, Haendel, Vivaldi, Verdi.
Mai punem?
Oana_B spune:
Imi place tare mult country music, este melodioasa si cu cuvinte frumoase si am cativa interpreti preferati: Faith Hill, Martina Mcbride, Lonestar.
Cand am chef de distractie ascult muzica rap, pop, latino.
Cand mi-e dor de Romania ascult Class, Animal X, 3rei Sud-Est, Paula Seling, Directia 5, Voltaj, Kripton, Holograf, Phoenix.
Cand si cand ma mai apuca de ascult Beethoven si Bach.
Zilele trecute am descoperit prin colectia mai veche de cd-uri a lu' sota-miu muzica instrumentala: Chris Spheeris si Cirque du Soleil (cred ca asa se scrie), astia din urma sunt celebri circari care fac niste spectacole incredibile si au scos multe cd-uri cu muzica din spectacolele lor.
Oana_B
dana nitoi spune:
Cesaria Evora, brandenburgicele lui Bach, Mahler, Paganini, Pink Floyd, Patrick Bruel, corale africane.......
dana