Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Blanca, dar de acum orice s-ar intampla cu noi sau bebelusii, clar ne vor interna in spital. Doamne Fereste de asa ceva, dar daca e ceva suspect ajungi la spital. Si esti in 7 luni deci fatul e viabil. Nici eu nu am luat nimic pana acum dar cand am vazut ca se naste si la 32 sapt am intrat in priza/criza. Si iti dai seama ca nu le poti cumpara toate intr-o singura zi, acum imi fac ideea si listuta si cand am timp/chef sa bantui magazinele o sa le si cumpar. Si sa dea DD sa stea bagajele pregatite inca 3 luni ca nu ma supar deloc, dar cel putin sunt linistita in prrivinta lor.

26+Laura Ioana Irina Maria

Ai dreptate Moni de aceea cred ca e cazul sa incep sa caut si eu diverse insa o sa incep cu cele necesare mie..pentru bebe o sa iau 1-2 bodyuri...daca Doamne fereste se intampla ceva il infasoara cei din spital in "sarmaluta" daca eu nu ma body plus ca tot asa daca e sa fie ceva am in jurul meu oameni care ma pot ajut ajuta..asa cum zice si Rallu...O sa mai vad.
Dar o sa incep sa ma uit si eu dupa una alta ca e bine sa imi incropesc si eu un bagajel..oricum din iunie o sa ma implic mai tare in treaba asta

27+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, blanca, cam asta e ideea: sa avem ceva, mai ales pt noi.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Blanca...eu imi propusesem initial 15 iunie data limita pt. finalizare bagajel.
Acum, dupa ultima vizita la doctor...am mutat data la sfarsitul lui mai pt. ca mi se pare mie ca daca astept pana in iunie ar putea fi cam tarziu.
Cred ca o sa ma tot joc cu data asta pana ajung oricum sa-l las pe ultima suta de metrii.
E bine macar ca in principiu cam am in cap ce trebuie luat.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 30+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

WOW...au inceput deja pregatirile pentru bagajel.Ce dragut!!!.Eu la fata m-am dus la control si doctorul a hotarat sa ma interneze..nu aveam la mine decat buletinul si mi-a adus apoi sotul toate cele necesare..dar le-a strans si el de prin casa..ca nu aveam nimik pregatit.
WELL..acum se schimba treaba..cumparam un troler mic si punem acolo tot ce trebuie..asta pana pe 15 iunie.Am ochit pe prenatalfashion camasuta de noapte si pijamale de vara ..ambele pentru alaptat..si cred ca sunt suficiente.Am primit de la o prietena si un halat de matasica ceva..si bebe are si el cate ceva.dar tot mai trebuie multe cumparate.
MUFFINUTA ma bucur ca ne mai scrii din cand in cand..cand poti.Sanatate multa si pupiki pentru tine si leutz
Oficial intram si noi in 28 de saptamani azi ..mult a fost ,putin mai este.
Va doresc o saptamana frumoasa.

Ylla 28+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Muffi te pupam. ai grija de tine si te asteptam cand simti si cand ai chef.
Pooh si eu am procedat si voi proceda cu hainutele ca la primul bb si ca si celelalte mamici. la masina, cu detergent normal si calcate la sf.
Rallu bine ca sunt toate bune si bursucul creste normal. si mie doar de artera ombilicala mi-a zis, nu si de celelalate. Cu placenta...nu te pot lamuri, habar n-am.
Tu crezi ca eu tin minte ce a scris fiecare? NUUUUUUUU
Dar stau cu 2 pag. la acelasi subiect deschise: in una citersc si in cealalta scriu. asa e mult mai usor pt. mine.
Moniland cand l-am nascut pe marco in spital i-am dat body pe dedesubt si salopeta deasupra. acum nu stiu zau...la ce calduri vor fi, eu i-as da doar body cu maneca scurta si niste ciorapei. dar parca vad ca il infofolesc alea de la nou-nascuti.
Rallu si eu tot la o geanta dintr-aia de umar ma gandisem. la prima nastere l-a carat infirmiera pana in sala de travaliu...eu nu eram in stare...ca mi-am pus o groaza. Si ce era mai important nu: branule...nu am avut, nu mi-a pus perfuzie. Atatea mi-a adus pe parcurs sotul...aducea cateva, pleca cu altele...chiar si cantarul l-am rugat sa-l aduca, nu m-am dus eu la cel care era in spital, caci era prea departe.
Cornelia eu am baut apa la greu...o aveam la cap si intre contractii eram cu sticla la gura. Plicuri nu am avut...decat mai tarziu...imi era frica sa las banii in sala de travaliu. Tel. mobil a fost foarte important, de pe el sunau pe dr. meu sa se grabeasca.
super ca ai tinut-o pe Maria numai in body, asa as vrea si eu...sa vedem cum reusesc.
Imi pare rau ca e o situatie naspa la birou. poate se rezolva in cele din urma.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna gravidutze

Bibuga, B3b3 si Alex@sara va doresc intalnire placuta cu zmeuricile. Va steptam cu vesti bune!

Flosideea multa sanatate

Fetelor...am si eu o intrebare, ca m-am trezit cam tarziu si sunt total neinformata. Exista pe DC vreun topic cu lucrurile care trebuie cumparate pentru bebe? asa...ca o listuta?? Tare mi-ar fi de folos...eu nu am luat nimic pentru bebe si am ametit la propriu incercand sa recitesc capitolele anterioare unde au postat gravidutzele cumparatturile lor.

off topic: Muffinuta...m-ai pus pe ganduri cu mesajul tau. As vrea sa cred ca persoanele care ti-au scris mesaje private au fost bine intentionate...gandesc ca gravidutzele sau mamicile de pe acest forum nu cauta senzationalul...daca e insa cum spui tu inseamna ca mai am multe de invatat din ale vietii necunoscute. Revin...si eu as fi vrut sa-ti trimit un mail dar pur si simplu nu am indraznit pentru ca nu te cunosteam de foarte mult timp. Insa, tu fiind o prezenta activa pe forum iar mesajele tale au fost (sunt) cand pline de umor cand impresionant de triste, oricum imposibil de trecut cu vederea...au ajuns sa te indrageasca mai toate graviduztele...de aici probabil si impulsul de a-ti scrie si de a sti ca esti bine. Eu sincer m-am gandit ca treci printr-o stare mai delicata si nu intrai pe DC ca sa nu ne intristezi pe noi. Ca si tine, nimeni dintre noi nu vrea sa auda vesti triste si devenim de-a dreptul depresive cand se intampla ceva rau cu vreo zmeurica...insa ma gandesc ca gravidutzele care trec prin necazuri si griji au nevoie de noi, asa cum ar avea fiecare dintre noi nevoie de un sfat si de un gand cald daca ar fi intr-o astfel de situatie...ptr ca cine stie cel mai bine daca nu noi prin ce trece o gravida?? Asa ca ma repet..nu vreau sa ma erijez in avocatul nimanui...dar vreau sa cred ca nici o gravidutza nu ar avea un motiv atat de ipocrit - acela de a cauta senzationalul - atunci cand intreaba de starea ta. Noi te asteptam cu vesti - aici sau pe mail-ul comun - pentru ca sincer ne pasa de tine si de leut (asa singurica printre straini).
uff...m-am intins cat o zi de post...dar sper sa ma fi facut inteleasa

Alinutza 24+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Mama-mia fetelor!!!

voi sunteti bine de tot in forma!mi-e greu sa citesc la viteza voaastra de scris..
Dar azi sunt singurica acasa si dupa ce am scris mesajul mi-am dat seama ca poate fi gresit interpretat si zau dc doresc in vreun fel sa supar pe cineva de aici..nici gand,parol!!!

Giova,Moni-sefutza mea de la FIV.. scurte si dese mai iti amintesti??nu reuseam niciodata-acu' iaca o mai dreg cu mesajele mai rare si scurte-Alinutza,Pogos,Pooh,Blanca000,Ylla 2009..sper ca nu uit pe careva acum ca va spui drept ma cam lasa memoria..multumesc fetelor si eu v-am placut de la bun inceput cand nu mai conteneam cu mesajele..dc nu va simpatizam nu scriam,clar ca buna ziua..va pup si pe voi si pe celelalte fete..

si acum Alinutza mama sa iti spun cum sta treaba,ca ma repet ca o placa stricata sa fiu clara nu vreau sa supar pe nimeni de aici..care mi-ati scris,m-am bucurat din suflet,ca v-am simtit aproape si nu-s salbatica am si eu nevoie de afectiune si prietenie ca oricare dintre voi mai ales ca nu mi-e ft usor departe de casa,asa cum era acolo in RO cu stres ,gropi-astea nu le pot uita-injuraturi la volan-de la altii-si tot tacamul din RO de care mi-e dor...am fost in corespondenta de anul trecut cu fete de la alte teme...ele au dorit sa imi scrie eu de obicei nu fac "primul pas"si le-am raspuns,cu unele m-am imprietenit si suntem si acum zilnic aproape in contact..dar am am avut surpriza dupa ce am "ramas" sa nu mai primesc mesaje de prin decembrie,asa fara motiv..si m-am trezit acu' vreo cateva sapt cand nu mai scriam aici ca de la unele fete primesc intrebari de genul dc mai "sunt" si "ce face bb"..fetelor,indiferent dc sunt bine sau nu pe mine nesimtirea m-a traznit..asta este,mai ales ca din cauza ca am sarcina la o varsta mai inaintata-lucru pe care nu l-am ascuns niciodata si nu ma jenez de anii mei ca depinde cum ii poarta fiecare-am fost asa considerata cam un fel de fenomen adica dc "aia poate eu mai tanara de ce nu??"..am avut comentarii rautacioase si am vazut aluzii tampite si pe la diverse teme..la urma-urmei e cum ne avem si soarta,oricat ne chinuim si vrem...din cauza asta nici nu mai vreau sa postez,dc cineva vrea senzational sa se uite pe OTV, parca acolo apareau vestile "tari"..
iaca sper ca m-am explicat mai bine acum,scuze va rog pt lungime,habar nu am cand am mai scris atat de mult..

tinem legatura pe contul comun cum ziceam unde mi-e mai bine..si asa cand am si eu ceva de spus..

Moni,parca intrebai de retetece retete mama Doamne..?nu am pofte deloc..la toate trei duducile

Elenada de trei ori si de la "noi"

Doinique..nu am raspuns din lenevie si nefiind conectata,nu din alte motive,ca mi-esti draga...

Ma bucur nespus ca gasca e bine din cate am citit,pusa pe cumparaturi..eu cum scriam sunt in faza de clocire,scriam unei fete ca intrarea intr-unul dintre cele mai vestite centre comerciale de aici se face perindandu-ma printre magazine pt bebei..culori si modele de mori nu alta..de abia imi permit sa trag cu ochiul si maresc pasul..atata tot,pana acum nici nu speram sa ma uit la magazine..o iau usurel..baby steps..

va las acumca m-am intins prea mult..si mult noroc la toata lumea!

Muffinutaiaca il pun si pe bb NJ la semnatura..cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Dariaioana..
nu te-am uitat.mai ales ca ne cunoastem de multa vreme..ma bucur ca ai o fetita asa cum ti-ai dorit..cat despre " scorpion" hai sa iti spun una,parca s-a mai inmuiat..dar tot mai toarna cate una rece..dar e ok..te pup cu drag

Fetelor am citit mult despre gripa porcina...sper sa sa termine povestea asta urata cat mai curand ,saracii bolnavi ,e teribil,tot mai ingrijorator..aveti grija de voi!!!

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Muffinuta m-am lamurit si eu acum

Asteptam vesti de la tine si leut...si step by step acusica iti vei tine printul in brate.

Alinutza 24+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Haideti la capitol nou ... aici

Mergi la inceput