celule stem din dintii de lapte

celule stem din dintii de lapte | Autor: arleena

Link direct la acest mesaj

mi-a spus o prietena ca asteapta raspuns de la ceva medici de la bucuresti cu privire la recoltarea de celule stem din dintii de lapte. asa ca am cautat pe net dar am gasit doar articole cu cercetarile efectuate de japonezi, nimic concret in romania.
ati auzit de asa ceva??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

E foarte interesant ceea ce spui, sper sa aflam mai multe!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

arleena, ar fi foarte util pentru cele ce suntem interesate - si cred ca nu sunt putine- ca in momentul in care ai tu ceva noutati sa ne spui si noua. Eu sunt interesata si chiar as dori sa stiu mai multe.
Sper sa revii cu detalii cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

arleena si eu sper din tot sufletul sa revii cu detalii.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

De asta chiar n-am auzit! Ma pregateam sa gugalesc un pic cand am vazut titlul dar vad ca ai facut-o tu si ai gasit doar articole cu cercetari efectuate in Japonia.
Oricum, ar fi super tare daca s-ar putea extrage celule stem din dintii de lapte.
Chiar sunt curioasa pe tema asta. Sa ne tii la curent

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Din dintii de lapte? Esti sigura? Pe National Geografic vorbesc de maselele de minte (cel putin eu asa pricep)

"Dental pulp from wisdom teeth could be a new source of therapeutic stem cells, Japanese researchers announced recently. "

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/08/080827-tooth-stemcell.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

da, spic de grau sunt ff sigura. da si tu un google sa vezi ca nu vorbesc prostii(cauta si in romana si engleza de ex aici http://www.bioeden.com/home.php)
ma gandeam ca poate stie cineva mai multe, mai ales fetele din bucuresti....dar se pare ca inca nu a auzit nimeni nimic.....cand aflu eu mai multe o sa va spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

E interesant , sper sa venitii si cu noutati in aceasta privinta , asteptam

mami de miruna si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Io sper sa nu dispara acest subiect caci mi se pare foarte interesant.Astept raspunsul prietenei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Din dintii de lapte? Esti sigura? Pe National Geografic vorbesc de maselele de minte (cel putin eu asa pricep)

"Dental pulp from wisdom teeth could be a new source of therapeutic stem cells, Japanese researchers announced recently. "

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/08/080827-tooth-stemcell.html

Lumi de: David Andrei (11/03/2004) si Clara Theodora (25/01/2009)

pai maselele de minte nu se schimba niciodata.....deci sunt de lapte....

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Foarte interesant! Cine stie mai multe? Celulele acestea s-ar putea folosi si la copilul respectiv si la frati si la parintii lui?

Mergi la inceput