*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (250)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

OALEUUUU!!! PAGINA 2????????

HAIDA SUS!!!!
TREZIREA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

sunt treaza la ora asta deoarece am muncit la
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">primul anisor, ca de cand tot l-am amanat.. si uite ca pana la urma i-a venit ceasul..
de acum pot sa ma duc la somn linistita..

dar sa nu uit sa spun ca am vazut si montajul lui Nicol si pozicile cu Andreea lui Cris.. falcoasele!

restul de citit/vazut maine!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

unde sa plec? nu am rezistat si am citit tot, ca si asa ca nu erau multe pagini..
am transmis urarile voastre si al meu sot va multumeste! (ca nici el nu doarme, e cu youtube-ul in brate)-cucuvele ce suntem noi..

si stati ca am vazut si Bestia la masa! f tare! mai parca se schimba copilul asta la fata pe zi ce trece.. si mi se pare ca seamana si cu dl Gecko bine.. de fapt toti 3 semanati f bine intre voi!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaaa!

Am vazut poze super cu livada cuscra-mii, sa vezi ce pomi frumosi or sa fie acolo!! E fata mamei Andreiuta, dar seamana si cu tati ! Foarte frumoase toate pozele! Mama, si ce motorizata si-a tras, foarte frumoasa !

Gecko, super haios Bursucel cu spaghetele lui! Foarte tareeee !

Cami, eu nu-i pun castronul in fata , hi, hi! Ii mai pun bucatele pe masuta si le ia singurel si le papa

Kya, seminarul e dupa-amiaza, la ora 18, tine vreo 2 ore, e super! Data trecuta l-am ratat ca nu aveam cu cine sa las piticii, dar acum o chem pe socrella. Hi, hi, tot 24 de ore, mami !
Dar de azi sunt duamna, am o fata care imi face curat!!

Luny, pai e miercurea viitoare si inca nu stiu mai multe detalii, dar vorbim!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

mihutza, super montajul, iar protagonista e o dulce si o haioasa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare..noi ne-am trezit la 8.15 ,am papat banana cu mar si 2 biscuitei,am facut papica pt andru ciorbitza de vitel,am iesit afara,am papat ciorbitza ,am baut lapticul si acu'facem nani..

mihutza si mersi pt ospat...am vazut montajul e supeeerb...ai cu ce te laudaalta melodie nici ca se putea...mi-au dat lacrimile

nicol mersi si tie pt ospat...f frumos montajul eu falcutele ei...

criss f frumoasa livada...am vazut si pozele de florii,party-ul si cadouasul micutezi..

gecko pt cafea...eu acu'o savurez...un pt purandel papacios de spaghete..la tine a fost spectacol nu gluma urmaat cu curatenie la mine cand a papat spaghete a urmat cu voma si pe gura si pe nas...de am zis ca nu mai fac si dau spaghete cochilului pana nu o stii ce-nseamna mestecat frate..erau spaghetele intregi nerumegate nemestecat...

cami bubu marait

mstela la multi ani sotiorului...

LA MULTI ANI PUCCA SA FII SANATOASA!!!!

raluca fara zarzar...

kya hai ca ti-ai suparacit sotiorul...

o si pe duamna bubu...
si pe zoze care nu-i mai face fata sufletelului blond, si luny si giani care nu mai zice nimic de andreiutz...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, liana,tuchi, bitza ce faceti, dati un semn?!
pucca scoate capul si da o bere!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihutza superb montajul si protagonistii!! si melodia!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihuu, superb montajul! Foarte frumos modelul

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Wow, ce montaj frumos cu americanca scumpa am vazut !!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput