*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (250)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fetelor!
LA MULTI ANI, DIANA!

FELICITARI SIMONETTE! O VESTE SUPERBA!

FELICITARI BLANKA, FRUMOS NUME AI ALES!. il ador de pe vremea in care ma uitam la Sandy Bell

Mimo, e parcul Morarilor, draga! tare fain l-au aranjat, mai ales partea de sus, iesirea dinspre mine...si parcul din fata blocului e tare dragut, dar prea mic pt noi. Ieri vorbeam cu Marcel, ca arata relativ bine cartierul nostru, insa pacat ca e locuit. parcurile sunt pline de verdeata, de flori, jucarii noi si ... halitori de seminte . din pacate am vazut ca se practica sportul asta, mai nou si in IOR...ia discuta cu Teodora sa faca o miscare si in sensul asta .

cris, pozele astea sunt facute cu "jucaria" lui marcel, un Nikon, iar restul cu "jucaria" mea, un fuji, pe care il folosesc pe auto, ca nu-s in stare sa fac setari . aaaaaaa! nu v-am zis ca alex si-a cumparat aparat foto, din banii din pusculita! este foarte incantata si stie sa faca poze, are "ochi" cum zice vio. initial mi s-a parut cam exagerat sa-i luam aparat la 6 ani, dar am zis ca daca are talent, trebuie incurajat si cultivat.

ma bucur ca v-a placut ideea cu cadita. initial ma gandisem la piscinuta, dar numai ideea de a umfla-o mi-a luat cheful. cadita e usor de curatat, numai cateva jeturi de apa si nu fac casa ca la purcelusi, ca si asa arata de parca au trecut hunii...tone de jucarii insirate, care stau in cosul lor numai 5 minute, apoi scoase isi pierd total farmecul, caci baiatul meu prefera ORICE altceva in locul lor.

el tot mucios, parca mai putin, am mai zarit un coltisor de maseluta si jos, sper sa-i iasa toate acum, ca sa nu repetam show-ul la fiecare coltisor. eu sunt chiaunita de plansetele si tipetele lui, a inceput sa cedeze si tat'su, care pana acum zicea ca "am eu o problema", "ca sunt stresata"...insa in cele 2-3 ore petrecute zilnic cu el, vad ca s-a stresat si el .
abia astept sa treaca faza asta de super mamoseala si rasfat, sa mai faca si el altceva decat sa se atarne de piciorul meu...de Teo vorbesc .
in rest, ma strofoc cu ariciouiul , cu aprovizionarile, sunt pe cale de a renunta si la "omul" cel nou, caci m-a jupuit de bani efectiv!
naty, apropos, ti-am lasat un mesaj offline pe mess, daca poti sa vb cu nenea cunoscut de tine.
aseara am facut terci niste facturi, am gresit la calcule, trebuie sa o iau de la capat, cand o sa am capul limpede...cand va fi asta nu stiu

fug, ca ma "striga" terorizaurul: oaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaaaaaaaa sau mamaieeeeeeeeeee. zici ca-l taie careva!!! m-am prins, urla ca si-a pierdut jucaria preferata, adica piciorul meu, care are tupeul sa stea pe scaun

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! am avut o noapte cum nu doresc nici dusmanilor, copil complet tzatzodependent si nedormicios, care parca stie ca i se pregateste ceva si profita la maxim de timpul care-l mai are...m-a terminat,jur, m-a terminat saptamana asta, sta numai atarnat de san, noptile sunt ca pe vremuri..duminica il duc la mama si cu Dumnezeu inainte...
simonette ma bucur de vestile minunate, sarcina usoara sa ai!!esti tare curajoasa cu 3 bebei, te admir..
blanka frumos nume este MARC!
cuscra sambata am putea sa ne vedem, dupa masa, daca va este ok..
kya si eu ne-am inscris ptr semniar, sper sa vina si Liviu
Care randunoi alerga aseara prin Tineretului, imbracat cu un hanorac verde inchis?...s-a oprit si mia spus 'saru'mana', l-am salutat si eu dar nu stiu cine era, imi parea cunoscut..
tuuuchiii, bine ca ai aparut! de diseara e WE!cum mai e Seb?
LA MULTI ANI DIANA de Kitzy!sa fii sanatoasa si cuminte!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Nicoleta cand mergem la CV nu stiu pe ce parte o luam.. poate o luam pe Brasov.. inca nu stiu..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Nuuuu, cel mai bun drum e prin Bacau

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
Care randunoi alerga aseara prin Tineretului, imbracat cu un hanorac verde inchis?...s-a oprit si mia spus 'saru'mana', l-am salutat si eu dar nu stiu cine era, imi parea cunoscut..

[:)))] f tareeeeeee
Bafta cu mufarinul !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si acum, revin cu o poveste horoor, nimic....
saptamana trecuta, mama unei prietene, aproape familie ptr noi, a suferit un atac cerebral, o interneaza la Floreasca...ceva analize dubioase, investigatii mai amanuntite, iese la iveala un crunt diagnostic: cancer la colon..saptamana asta la inceput, gasesc un medic cica ff bun, dispus sa o opereze de mare urgenta, luni dimineata...i se spune ca nu garanteaza nimic, deoarece dupa un atatc cerebral, nu se face anestezie generala cam 6 luni ptr ca exista un mare risc sa nu se mai trezeasca...drept ptr care, toata lumea a ajuns la concluzia ca este ff nasoala treaba daca e musai operatia luni!!..ptr interventie, femeia va avea nevoie de mult sange, grupa AB4, greu de gasit...dar nu imposibil, CU CONDITIA ca acest sange, luat de la inst de hematologie sa fie inlocuit cu altul, de la 10 persoane! aceste 10 persoane de recrutat intra in obligatia familiei si asa terminate, in caz contrar, nu primesc semnatura ptr a incepe operatia!! au fost anuntati alaltaieri, ca pana azi sau maine la prima ora, cel tarziu, sa scoata alea 10 persoane, care trebuie sa intruneasca un miliard de conditii, femeila sa nu fie inainte sau la CM, sa nu fi avut boli grave(firesc)...dar cum e posibil sa faci asemenea troc cu viata unui om???? ce vina are biata familie ca e criza de sange si de ce revina sarcina lor sa gaseasca donatori de orice alte grupe sanguine, in locul sangelui ptr mama???erau disperati..spuneau ca teoretic au gasit 10 prieteni, dar e prea din scurt si se recolteaza numai dimineata, astia pe la joburi,dar spera sa se stranga si sa vina toti mie mi se pare cevaaaa....mi-e sila...si cand spunea Liviu ca nu mai pune piciorul la Floreasca toata viata lui, ca e jaf pe fata si bataie de joc, ziceam ca exagereaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, dar prin Brasov e mai frumos (Cami ).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Diana! Kytzi felicitari si ai grija de tine!
Am mai vazut montaje superbe cu Antonia si a ei hot mama, Andruta mica si scumpa (va tin pumnii sa se duca AMRul ala mai repede)
Am mai vazut pozici cu Andreiuta de Cris (Doamne ce vesela e si dulce )si cu livada , vreau si eu curte, livada infiati-ma si pe mine
...si cu asta cred ca mi-am facuit temele bine!
Ne vedem diseara!
Nu uitati sa votati http://www.nouacivilitate.ro/view-team.php?id=20
Va pup...papapa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Diana!! Felicitari kitzy!!

Mergi la inceput

Salutare!

Doarme teroarea-am timp de un mesaj,macar..Totusi..sper sa doarma ceva timp,ca s-a zbenguit destul de mult..
Intrebare: ce ma fac-Mihai loveste copiii?!! Si pe noi-dar companionii si-o fura cel mai des Pe nepregatite-buf una-in cap/peste fataSunt disperata!! Ii explic,ba-il si cert,dar nimic Sfaaat va rog!!

Mergi la inceput

Revin cu detalii-loveste si-si continua joaca,ii loveste in timp ce se joaca(,)cu ei,razand,vorbind,imi dau seama ca el chiar nu intelege ca face ceva rau! O iau pe urmele mimonixei-il duc la doctor(iar)

Mergi la inceput