Fluocinolonul unguent pe fata

Fluocinolonul unguent pe fata | Autor: RozaBlue

Link direct la acest mesaj

Flocinolonul???????????

Am folosit Flocinolon unguent pe fata timp de 10 ani. Totul bine si frumos pana m`am trezit cu o frumoasa cuperoza mergand la medicul dermatolog (specific ca lucrez intr`o clinica privata din bucuresti) s`a speriat la cele zise de mine. Flocinolon de 10 ani????????? de cca 1 saptamana nu mai folosesc flocinolon si ma simt rau in privinta fetei ( roseala , prurit , coji....etc...) dar medicul m`a informat ca acesta este reactia fetei in lipsa flocinolonului. Ma intreb daca voi scapa vreodata de asta. Sincer asta sper din tot sufletul. Can mi se vor vindeca ranile de pe fata as dorii sa fac o operatie ptr cuperoza.
Daca cineva a mai patit ca mine sau daca careva din voi a facut aceasta operatie .......sa`mi spuna si mie pasii care trebuiesc urmati. Va pup dulce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

10 ani de cortizon pe fata,a avut dreptate dermatologul sa se mire.Ai facut corticodependenta,ti s-a subtiat stratul de piele.
Mereu o sa ai o sensibilitate a tenului.Fara suparare,dar practic ti-ai nenorocit tenul cu Fluocinolon-ul
Exista o crema care te ajuta sa treci de faza critica Atoderm,se gasea in farmacii,de la Bioderma.Nu stiu daca se mai aduce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

vai fetelor, m-ati omorat. Si eu folosesc un unguent cu cortizon din cauza ca am o ciudatenie de eczema pe fatza. Ma dau destul de rar cu ea, 2-3 zile la rand dupa care iau pauza cam o saptamana-doua, dupa care apare iar eczema si ma dau iar cu crema aia. A fost recomandata de doctor care mi-a zis sa nu fac abuz, dar daca nu ma dau cu ea mi se intinde eczema f tare, arat ca o reptila. Deja o folosesc de vreo 3 ani. Ce sa fac, ca daca incetez sa ma dau cu crema aia nu mai scap de eczema :(((?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

m-as da si eu cu Atoderm dar nu cred se gaseste aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La fel a patit o buna prietena, 12 ani a folosit fluocinolon. A scapat de cuperoza (era extrem de urit la ea) cu laser, sedinte facute timp de aproape 1 an la clinica Mihaelei Leventer, dupa care tratamente la Constanta cu niste produse 100% naturale (facute in casa de cosmeticiana) timp de inca aproape 2 ani. Foarte greu, insa acum are o fata de bebelus.

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Aniela dupa cum descrii egzema cred ca e vorba de psoriazis. Trece cu cortizon dar nu trebuie sa exegerezi cu cantitatea pe care o dai si in plus trebuie si un regim alimentar: de evitat prajeli, grasimi, ciocolata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

De asta am uitat. Asa e: ciocolata si in general produsele care contin cacao sint interzise. De asemenea alcoolul, prajelile de orice fel nu sint recomandate, si nu in ultimul rind incearca, p cit posibil sa nu te expui la soare.

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Si eu am folosit fluocinolon foarte mult timp in Ro. Vreo 5-6 ani cred stiu ca da dependenta. De fapt nu puteam sa stau fara el pt. ca imi apareau niste pete rosii care daca le lasam netratate se mareau si faceau niste coji inestetice, nu reuseam sa le acopar cu nimic. De multe ori ma mancau, in special primavara, imi apareau de la orice... vant, soare, praf, si daca ma saruta barbatul ma iritam imediat. Cred ca este o alergie, probabil aerul, apa, mancarea.. nu stiu. In nici intr-un caz nu cred ca este psoriazis.

Cand am venit in Canada, acum 7 ani, mi-am adus la inceput vreo 10 tuburi de Fluocinolon, pt. ca eram dependenta de ele, le tineam in caz ca imi apar prostiile pe fata. Spre mirarea mea, nu mi-au mai aparut niciodata.... nu am indentificat niciodata care este cauza.

Eu cred ca ai un ten f. sensibil la orice, asa cum aveam si eu, cel mai indicat este sa ocolesti cremele din comert, au prea multe chimicale, eu tin minte ca ma irita si samponul de par daca mi se scurgea pe fata.

Daca gasesti in Romania fa-ti singura o lotiune de curatat fata din apa de trandafir cu apa de hazelnut (este de fapt apa distilata care ramane dupa ce s-a extras uleiul esential din planta respectiva). Trandafirul este b. bun pt. tenuri sensibilie, este un pic astringent, hidrateaza si curata excelent. In lotiunea asta sa zicem 150ml. pui 5 picaturi de ulei esential de lavanda, 5 rozmarin si 5 tea tree (un excelent antiseptic). Dupa ce iti cureti fata si seara si dimineata aplica o crema cat mai naturala, daca stii pe cineva care ti-o poate face in functie de tenul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Of, Doamne, ce bine ar fi fost sa nu subscriu celor intamplate voua. Si eu am fost dependenta de fluocinolon. Ma simteam foarte bine dupa ce il foloseam. Fata era curata, un ten luminos, fara cosuri sau iritatii. Si acum...NORMAL: cuperoza.
Incerc acum un tratament nou introdus in Romania: dermoporatie.
Ultima solutie, care este mai scumpa, va fi laserul.

Aviz amatorilor: nu folositi fluocinolon sau hidrocortizon. Da dependenta si cuperoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RozaBlue spune:

Asta e omu face omu o trage deaia am dorit sa`mi spun parerea la ceea ce am patit eu mai ales ca acuma am facut o dermatita atopica si mor de mancarime pe fata....sa nu mai vb de faptul ca nu ma pot machia ptr moment este ingrozitor. Eu am noroc ca lucrez intr`o clinica privata si merg zilnic la dermatolog.....

Oricum fetelor incercati sa scapati de flocinolon oricat de bun vi s`ar parea este doar o aparenta.
Ceea ce ma bucura in mometul asta si ma face sa uit de mancarimi si de usturimi este faptul ca, cuperoza mea s`a estompat cam 80% ceea ce mi se pare excelent. Sanatate si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RozaBlue spune:

Am gasit si Atoderm am sa`l incerc si pe asta ca pana acuma am folosit Nutritic de la La Roche-Posay si nu mi`a placut asa tare ca tot mi se usca fata si ma si manca. Multumesc ptr sfaturi si pareri. Sa aveti sanatate si nu uitati FARA FLOCINOLON! POOP LA TOATE FETELE

Mergi la inceput