Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ala, nu stiu ce sa spun, caci studiul e facut pe pacientele cu trompe clipsate, deci care au inca hidrosalpinx. Doar asa...ma gandesc sa elimin cat mai multe posibilitati dde nereusita.
Iana, n-as vrea sa trec pe cineva care nu doreste sa fie acolo, pe lista, asa ca astept ca fetele sa-mi spuna sa le trec.
Cocolyso, si eu m-am intrebat...dar nu am raspuns. Am gasit un studiu la scara mica, l-am pus pe prima pagina- se refera la modificarile endometrului- daca vrei sa citesti. Ar putea fi o explicatie a unui esec! Asata in afara celorlalte, enumerate de Ala

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Tamarrilys: vreau si eu pe listuta: 3 FIV+1 ET cu congelati la Giulesti CU hidrosalpinx; 1 FIV in Israel cu trompele clipsate; 1 FIV in Austria fara trompe. Toate cu rezultate 0.
Pupici si bafta multa....
Iana: ma gandesc la tine

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Cristal, te-am trecut pe lista de aspirante, dar sper sa te trec si pe lista celor care au invins! Indiferent de modalitatea prin care vei reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor pe unde sunteti ca am ajuns la pagina 3.
Eu am facut azi injectia cu nr 9.Am din ce in ce mai multe emotii.
Luni 4 mai merg la ecograf si cred ca dupa 5 incep stimularea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

dar ce subiect frumos avem!!!! Suntem si noi in randul lumii
Tamary felicitari pentru organizarea subiectului!
Mai e ''Xrysya'' o reusita cu gemeni in urma primului fiv in Cipru, sa o treci si pe ea pe listuta
Si daca vrei si pe mine cu hidrosalpinx bilateral descoperit la HSG, apoi salpingectomie bilaterala, dupa 10 luni de la operatie FIV 1 nereusit in Madrid

Iana z9 deja!!!! Cum trece timpul!!! Cred ca incep emotiile, ca de... vine stimularea si tre sa faci muuuuulte oute!! Tin pumii in continuare stransi tare!

Va pup pe toate si va urez un 1 Mai cat mai frumos!

Mergi la inceput

Blanche, o sa ma ocup de lista cand ma intorc din miniconcediul in care voi pleca in cateva ore! Ma bucur ca iti place si sper sa fim toate trecute in curand la reusite!
Iana, succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Tamaryllis concediu placut.
Blanche si inca ce emotii am de parca as face fiv prima oara.
Cristal
Cocolyso ce faci cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Tamarrilys, trecema si pe mine pe lista te rog ..
hidrosalpinx bilateral in 2007 , laparo in 2007 ramas gravi la
1luna dupa operatie, in prezent o fetita de 1 an si 3 luni , din pacate la bebe 2 trebuie sa o iau de la capat am iar hidro...
dar voi reusi.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana imi caut tratamentul pt fiv.
Mi-a dat ovitrelle in loc de pregnyl si caut prin alte tari, la fel si Merional in loc de Menopur.
Acum iau ac si pe 18 incep difereline una pe zi, 20 zile.
Astept cu nerabdare sa incep si sa fiu in sfarsit graviduta.
Iti tin pumnii din tot sufletul sa reusesti!
Tuturor un gand bun!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Somati? Eu m-am simtit f bine zilele acestea in concediu, dar cand am ajuns, am poposit direct la Synevo, caci trebuie sa-mi refac analizele pt Fiv. Mi-a raspuns Zadori la e-mail si mi-a spus sa refac hormonalele si eco. M-am "ususrat" de aproape 5 mil. Dar sper sa fie cu noroc! Urmeaza sa fac si eco!
Iana, bafta azi la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Macarie, iti multumim ca ne-ai scris! Chiar avem nevoie sa stim ca unele fete au reusit cu acest diagnostic. Eu una, va spun ca dupa prima laparo, cand mi-a descoperit hidrosalpinx-ul, am rascolit tot forumul pt a gasi reusite.
Blanche, te-am trecut pe lista! Acum urmeaza sa te trec si la reusite!
Va pup, fetelor! Bafta in tot ceea ce v-ati propus!

Mergi la inceput