Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, nu prea stiu ce sa-ti zic referitor la aspenter. Mai bine discuti cu medicul; eu nu prea sunt pentru pastile luate fara prescriptie in timpul tratamentului pt fiv.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Mai fetelor, mi-a raspuns si mie dr la e-mail si mi-a spus sa imi refac analizele!
Ma batea gandul sa-l intreb daca sa fac si eu anticorpii anticardiolipinici, dar pana la urma ii fac si gata!
Iana, tie cine ti-a spus sa faci anticorpii anticardiolipinici? Mi se pare interesant ca nici Tutunaru si nici medicul din Ungaria la care merg acum nu mi-au zis nimic de acesti anticorpi.
Cristal, tu ai facut analiza asta?
Va pup pe toate! Sa aveti un weekend minunat! Iana, iti urez succes, sa ai productie buna si sa ne anunti vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Ce relevanta au anticorpii anticardiolipinici? Lamuriti-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Tamarilys
Iana tu vei cap de lista la lista cu gravidutele de anul asta.
Mie inafara de analizele stiute de toata lumea mi-a dat sa mai fac APTT, fibrinogen, INR, care sunt ok ca le-am facut inainte de laparo si acum o sa fac Anticoagulant lupic, Antitrombina III, Proteina c si s, AC antiCardiolipinici, spunand ca dacacumva nu sunt ok, se da tratament, multe sarcini se pierd din cz asta.
Am citit si eu de progesteron injectabil si il voi intreba.
Pe mine ma mai sacaie urmatorul subiect, de ce dupa scoaterea trompelor, exista totusi nereusite (luand in considerare ca doar trompele au fost cauza)?
In rest, sa auzim numai de bine!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

cocolyso pentru ca sansa de reusita la fiv este de 20-30%. Aceasta sansa scade cu varsta, prezenta de hidrosalpinx si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

pana la urma nu stie nici un dr sa spuna daca pana la urma hidro afecteaza si alte lucruri prin burtica.....mi se rupe sufletul, ma uit la copiii si imi vine sa ii iau in brate.....am o colega care are deja un baietel de 3 ani si acum e iar gravi....o vad in fiecare zi cum ii creste burtica si cum e mai distanta de mine de cand e insarcinata.....atat poate ea.....infertilitatea nu este o boala.......NOI O VOM INVINGE!!!!!!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui tamaryllis

Fetelor, la link-ul nfertilitate tubara am gasit niste chestii interesante:
Autorii vb de o dereglare autoimuna reproductiva la pacientele cu hidrosalpinx: anticorpi anti-cHSP si anticorpi anticardiolipinici.
Ei zic la un moment asa: prezenta anticorpilor anticardiolipinici e īn strānsa corelatie cu seropozitivitatea la chlamydia trachomatis si cu persistenta anticorpilor anti-cHSP. Se stie ca prezenta anticorpilor anticardiolipinici constituie o manifestare a sindromului antifosfolipidic, cu consecinte nefavorabile pentru evolutia sarcinii: esecul procedurii FIV, sarcina oprita īn evolutie. Anticorpii anti-cHSP sunt inductori ai formariii anticorpilor anticardiolipinici, care, la rāndul lor, cauzeaza dereglari implantationale.
Si propun urmatoarea solutie: Pacientelor cu infertilitate tubara asociata cu titru īnalt al anticorpilor anti-cHSP si anti-cardiolipinici li se va recomanda un tratament preconceptional cu
corticosteroizi (prednizolon 2,5-5 mg/zi) si antiagreganti (aspirina 75-80 mg/zi), care va fi continuat si īn termenii incipienti ai sarcinii.
Se vede totusi ca e facut de romani, caci nu inteleg de ce nu vad drept optiune salpingectomia, ci clemarea tubara!
Deci nu stiu daca rezultatele obtinute de ei sunt valabile in cazul in care vb de salpingectomie!
Eu una nu stiu ce e cu anticorpii asta; adica daca apar pot sa si dispara?

Uite aici, Ala, citasem dintr-un studiu. Am dat link-ul pe prima pagina

Mergi la inceput

si daca nu mai ai trompe mai are rost sa-ti dozezi acesti anticorpi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Salut fetelor!!
Tamaryllis eu am facut aceste analize la indicatia d-nei dr.Cocei.
Mi-a dat o lista la cabinetul privat.
Cocolyso si eu m-am intrebat de ce dupa scoaterea trompelor fetele tot nu au ramas,dar nu am inca nici un raspuns.
Multumesc de urare si sa te auda D-zeu sa fiu cap de lista anul asta.
Cristal, Blanche pe unde umblati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Tamaryllis cand ai timp mai trece fete pe listuta.

Mergi la inceput