Hidrosalpinx 4
Raspunsuri - Pagina 19
Miruma38 spune:
Buna dimineata fetelor.
Astazi mia venit uratii...asa ca repede am sunat la Medlife.Astept sa ma sune Dr.Predoi.Probabil, mai mult ca sigur maine voi merge la eco si estradiol.Am o intrebare la voi???Pot sa maninc inainte sa beau o cafeluta ceva???Ca 250 de km..........mi se lungesc urehile.....mai ales ca ma trezesc foarte devreme si eu am soareci in stomac dac ama trezesc devreme......
Va pup fetelor .Inca o data felicit toate burticutele si celor in asteptare le doresc teste pozitive, celor aflate in timpul stimularii oute grase si frumoase si tuturor celorlalte ......SE POATE, NU INCETATI SA SPERATI.

Cocolyso spune:
Miruma, poti manca, eco si estradiolul nu au treaba cu asta.
Estradiolul din sange nu are legatura cu mancatul.
Eu raportez: 12 ovocite ramase, dimensiuni intre 10-15 mm pe dreapta, unul de 19 mm care s-a pierdut;stanga intre 9-11 mm, endometru 10.7 mm.
A spus si dr ca Merionalul este mai puternic decat Menopur, mi-a scazut doza de la 300 la 225 ui.
Estradiol azi 772.
Vineri merg din nou si vedem daca punctia e pe 8 sau 9.
Va pup!
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
iana_mari spune:
MIRUMA NU STIU CE SA-TI ZIC.
EU LA PROGESTERON SI BHCG AM MANCAT,AI VOIE CRED CA POTI CA DOAR E TOT UN HORMON
mara72 spune:
cocolyso am eu o presimtire ca tu urmezi sa invingi hidrosalpinxul
la atitea oute si asa endometru o sa fie cu noroc de data asta 
miruma un start norocos sa ai si sa ne aduci numai vesti bune 
Miruma38 spune:
Multumesc din suflet dragelor
Iana cum a fost prima noapte ca mamica???

Cocolyso frumoasa productia, mai este putin si intrii la capitolul asteptare....dar vei reusi,,,

.Dumnezeu ne va asculta rugile.
Mara multumesc mult.
Va pup fetelor 

iana_mari spune:
COCOLYSO FOARTE BINE FATA DRAGA
.
MIRUMA SA NU CREZI CA E USOR,ACUM MA ROG LA DOAMNE DOAMNE SA DUC SARCINA LA BUN SFARSIT.SI INCA NU-MI VINE SA CRED,OBISNUITA CU ESECURILE AM IMPRESIA CA VISEZ.
MA doare mijlocul si nu gasesc supozitoarele scobutil la mine in oras.
NOS-PA NU PREA ISI FACE EFECTUL.
Cocolyso spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari!
Mara, hidrosalpinxul meu a fost cam nebun.
nu stiu daca ai citit, insa la laparo din aprilie unde m-am dus sa scot trompa cu hidro....surpriza a fost ca nu mai e hidro, se vedea doar trompa dilatata la eco, era infundata cu aderente de la op apendicita la orificiul dinspre ovar.
Ca atare, trompa a ramas pe loc, verificata permeabilitate, cili, totul ok, se poate si natural.
Eu una....nu stiu ce sa zic, pe undeva as fi preferat sa fie de scos pt ca de multe ori dupa operatie m-am intrebat ce a fost pana la urma.
Si pe dr l-am intrebat de mai multe ori si a zis nu hidro....dar sti cum e cu stresul.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
mara72 spune:

da cocolyso acum imi aduc aminte ca am citit da ma lasa memoria zau asa. Ce sa-i faci, batrinetea bat-o vina
da ramine valabil ce am zis ca esti urmatoarea graviduta de aici asa ca pun vinul la rece sa beau pe cind o sa vii cu beta maaare 
piticul spune:
Iana, ma bucur din suflet, abia acum am vazut si eu vestea cea mare. Felicitari! Doamne Ajuta, sa fii o mamica fericita cu bebelusi in curand!
tamaryllis spune:
Fetelor, ce stiti de TSH? cat ar trebui sa fie a.i. sa fie ok pt fiv?
2009 este anul in care voi reusi
!