Hidrosalpinx 4
Raspunsuri - Pagina 17
mara72 spune:
iana am lacrimi in ochi de bucurie, nici nu iti dai seama cit de mult ma bucura reusita ta. Sa ai o sarcina usoara usoara
Am zis eu ca ma imbat azi, in cinstea reusitei tale, acu ma duc sa scot sampania
huschi felicitari si tie, o sarcina usoara si doi bebei cuminti ca eu cred ca sunt doi

pogonici1977 spune:
fetelor felicitari..ma bucur si eu ptr voi desi nu ne cunoastem povestile ...dar nu conteaza asta
inca o data felicitari si doamne ajuta cu bb la termen
eu am 32 si sotul 36...noi muncim natural..dar rezultate zero..am facut tot setul de analize si mia iesit ureaplasma pozitiva, am luat antibiotic, doxicilina si sapt asta treb sa merg sa rept analiza..luam in tot acest timp pastilute branca ursului si napraznic..
noi naturale luam din ian pana in preyent..poate aceste pastile au facut minuni.atat la mine cat si la sot..ca si el avea saracul in 2007 oligo, iar acum are normospermie .si bineinteles mana domnului
va pup 

huski spune:
Iana, 

, ai vazut?!?
Suntem invingatoare, am demonstrat ca se poate si sper ca toate celelalte fete de la acest capitol sa "pateasca" ce am "patit" noi ![]()
![]()
![]()
Fetelor va pup pe toate si va multumesc de sustinere!
Voi ziceti ca s-ar putea sa fie ...2 ?!?
NU conteaza, 1...2 cati o vea Doamne Doamne sanatosi sa fie!
Iana, sigur tu trebuie sa te uiti dupa carucior de gemeni ![]()

-ici tuturori!
cristal1995 spune:
SUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRR!
Iana_mari
Felicitari, iubita!!! Plang de fericire pentru tine!!!
Huski: felicitari inca o data si sarcina usoara in continuare!
Coco: bafta multa. Unde faci fiv-ul ca nu am retinut?!
Va pupic pe toate
Aly-in cautare de mama-purtatoare
Miruma38 spune:
Iana felicitariiiiiiiiiiiiiiii 

SARCINA USOARA SI LA TERMEN.A iceput sa ploua cu bebici...

Cred ca si la tine vor fi 
.

![]()
![]()

toate burticutele si viitoarele burticute.Va iubesc fetelor.Voi dormi fericita inseara asta..IUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

iana_mari spune:
CRISTAL,MARA,MIRUNA multumesc fetelor si voi veti reusi.

Acum a fost randul meu si a dragei de HUSCHI,dar va veni si randul vostru.

claudia79 spune:
deci voi habar nu aveti cat m-ati facut de fericita. acuma mai mult de un an am deschis subiectul si era asa multa tristete aici. consider ca desi eu nu am ramas inca,vazand asa multe succese dupa salpingostomie, scopul a fost atins -informarea celor cu hidro inainte de ivf. vreau sa vad numai reusite de acuma inainte pe aici!Aveti incredere!
olgutza0905 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari FETELOR AM REUSIT! ZIUA 11 DE LA ET -Bhcg-123 SUNTETI MINUNATE TOATE SI VA MULTUMESC DIN SUFLET PT. SUSTINERE. |

Nu stiu ce sa mai adaug...mi-au dat lacrimile...
FELICITARI IANA!!!!!!!
Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Iana nu mai pot de bucurie...te rog spune-ne ce simti, simptome, ceva.Eu cred ca si la tine ca si la Huski sunt 2 puiuti.
Ce ai facut dupa ET?
Mara eu fac fiv la Medlife cu Dr.Dragos Albu.
Azi la 12 ma duc la eco si estradiol, am 6 zile de stimulare.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png