Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, am intrebat pediatra despre vigantol si mi-a zis ca se poate inlocui cu pediavit. si inca o chestie pe care eu nu am stiut-o, trebuie sa tzinem sticla la intuneric si sa o schimbam la 3 saptamani chiar daca nu s-a terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aris, eu stiam ca rotarix intra la optionale.
Vigantolul se tine in cutia lui, si expira intr-o luna. Am scris si pe blog. Eu asa stiam. Eu ii dau Vigantoletten, nu ma bag in discutii, asa am ales, pt ca la Clau nu a prea avut efect Vigantolul si am tras mult si bine cu asimilarea lui si cu rahitismul. Din pacate injectabil nu am gasit nicaieri in lume.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol nou

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Simona, doar daca tu doresti, eu nu cred in asa ceva. Am vrut sa fac ceva de ziua in care "s-a nascut inger" ca de ziua ei, pt ca ziua ei (cum as fi tinut ziua Luanei de ex) nu am cum, deci "ziua de nastere (inger) a Almei" va fi 30 ianuarie. Insa nu cred in "pomeni" etc, in ideea de scop anume, cum cred altii, ca fara nu se poate.
E dragut gestul tau, si nu am de ce sa ma supar, dar nu iti pot cere asta. Daca Eric doreste sa trimita un balon pt Alma, va fi un gest minunat, vom stii ca ea inca traieste in gandurile celor care nu au uitat-o.
Multumesc Simona!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

MOnica, nici eu nu cred in pomana. Si de-aia in loc sa dau dulciuri, de exemplu, am preferat baloane, in amintirea primului balon trimis la cer de Eric.
Pupici multi!

Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor,

Am si eu o rugaminte la voi , please, please !!!

V-am citit in fiecare zi, am scris mai timid pt. ca nu am avut prbl.cu sarcina. Am vazut ca multe ati nascut cu cezariana, tocmai m-a sunat asistenta doctoritei sa vin diseara la control (eram prg.pt. miercuri) iar daca totul arata bine sa fac luni operatia de cezariana.
Duminica intru in 39 de saptamani, credeti ca este bine sa-l scot asa devreme? La voi cum a fost?
La ultima consulatie (10 aprilie) bebe avea in jur de 3200 gr. mai devreme cu o sapt.decat data normala de nastere.
Ce ziceti? Sunt un pic stresata, nu stiu ce sa-i zic diseara, nu as vrea sa o contrazic, sa nu se supere pe mine...

Ramona, eu am facut cezariana la 38 sapt. si 4 zile iar bebe a avut 3,900 kg ( desi cu doua zile inainte imi spusese ca are in jur de 3,300 kg ) si nici un fel de probleme de "adaptare"! Curaj, veti fi bine amandoi!

Eu am facut cezariana la 37s+4zile, dar asta pentru ca se rupsesera membranele. Altfel asteptam sa ajungem cat mai aproape de termen. Bebe a avut 3050g si nici o problema. Dar tot as zice sa mai asteptati daca bebe nu va forteaza in nici un fel.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput