Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)
Raspunsuri - Pagina 21
aris26 spune:
fetelor, am intrebat pediatra despre vigantol si mi-a zis ca se poate inlocui cu pediavit. si inca o chestie pe care eu nu am stiut-o, trebuie sa tzinem sticla la intuneric si sa o schimbam la 3 saptamani chiar daca nu s-a terminat
Ayla21 spune:
Aris, eu stiam ca rotarix intra la optionale.
Vigantolul se tine in cutia lui, si expira intr-o luna. Am scris si pe blog. Eu asa stiam. Eu ii dau Vigantoletten, nu ma bag in discutii, asa am ales, pt ca la Clau nu a prea avut efect Vigantolul si am tras mult si bine cu asimilarea lui si cu rahitismul. Din pacate injectabil nu am gasit nicaieri in lume.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Simona, doar daca tu doresti, eu nu cred in asa ceva. Am vrut sa fac ceva de ziua in care "s-a nascut inger" ca de ziua ei, pt ca ziua ei (cum as fi tinut ziua Luanei de ex) nu am cum, deci "ziua de nastere (inger) a Almei" va fi 30 ianuarie. Insa nu cred in "pomeni" etc, in ideea de scop anume, cum cred altii, ca fara nu se poate. E dragut gestul tau, si nu am de ce sa ma supar, dar nu iti pot cere asta. Daca Eric doreste sa trimita un balon pt Alma, va fi un gest minunat, vom stii ca ea inca traieste in gandurile celor care nu au uitat-o. ![]() Multumesc Simona! ![]() _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
MOnica, nici eu nu cred in pomana. Si de-aia in loc sa dau dulciuri, de exemplu, am preferat baloane, in amintirea primului balon trimis la cer de Eric.
Pupici multi!
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mababei
Ramona, eu am facut cezariana la 38 sapt. si 4 zile iar bebe a avut 3,900 kg ( desi cu doua zile inainte imi spusese ca are in jur de 3,300 kg ) si nici un fel de probleme de "adaptare"! Curaj, veti fi bine amandoi! ![]() |
Eu am facut cezariana la 37s+4zile, dar asta pentru ca se rupsesera membranele. Altfel asteptam sa ajungem cat mai aproape de termen. Bebe a avut 3050g si nici o problema. Dar tot as zice sa mai asteptati daca bebe nu va forteaza in nici un fel.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisahttp://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

, please, please !!!