Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)
Raspunsuri - Pagina 18
chatonel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui pisigri felicitari, mitzelor!if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
multumim, felicitari si voo, verisoarelor

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
MADYN spune:
Noi de ieri sintem acasa, inca in perioada de acomodare. Cam greut, dar ... asta e, ne facem noi mari.
Va multumesc foarte mult pt. urari si va doresc si eu numai bine. Va pup pe toate.
Mady
lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
olishka spune:
Ne-a citit preotul rugaciunea si David a zambit incontinuu. Zici ca-i zicea bancuri ![]()

Ilinca

Olga, mamica lui David iepurasul 

mababei spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 [red]mababei[red] incearca,daca vrei,pentru eritemul fesier al lui Calin,NIDOFLOR,este f ieftin,dar f bun...eu am aruncat,la propriu restul cremelor pe care le aveam:Sudocrem,Mustella si Bepanthene,cu Nidoflor l-am scapat de acele rani,caci practic erau rani pe la putulica lui,si la incheietura picioruselor... |
Multumesc de informatie!

Ti l-a recomandat medicul?? Pe prospect nu scrie nik de administrarea la bebici!mihaela, mamica minunii Calin Cristian
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o rugaminte la voi
, please, please !!!
V-am citit in fiecare zi, am scris mai timid pt. ca nu am avut prbl.cu sarcina. Am vazut ca multe ati nascut cu cezariana, tocmai m-a sunat asistenta doctoritei sa vin diseara la control (eram prg.pt. miercuri) iar daca totul arata bine sa fac luni operatia de cezariana.
Duminica intru in 39 de saptamani, credeti ca este bine sa-l scot asa devreme? La voi cum a fost?
La ultima consulatie (10 aprilie) bebe avea in jur de 3200 gr. mai devreme cu o sapt.decat data normala de nastere.
Ce ziceti? Sunt un pic stresata, nu stiu ce sa-i zic diseara, nu as vrea sa o contrazic, sa nu se supere pe mine...
chatonel spune:
| citat din mesajul lui MADYN Noi de ieri sintem acasa, inca in perioada de acomodare. Cam greut, dar ... asta e, ne facem noi mari. Va multumesc foarte mult pt. urari si va doresc si eu numai bine. Va pup pe toate. Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009) |
curaj, mady, nu e asa complicat, mai mare e stresul autoindus

Filles du Sud cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Buna fetelor, Am si eu o rugaminte la voi , please, please !!!V-am citit in fiecare zi, am scris mai timid pt. ca nu am avut prbl.cu sarcina. Am vazut ca multe ati nascut cu cezariana, tocmai m-a sunat asistenta doctoritei sa vin diseara la control (eram prg.pt. miercuri) iar daca totul arata bine sa fac luni operatia de cezariana. Duminica intru in 39 de saptamani, credeti ca este bine sa-l scot asa devreme? La voi cum a fost? La ultima consulatie (10 aprilie) bebe avea in jur de 3200 gr. mai devreme cu o sapt.decat data normala de nastere. Ce ziceti? Sunt un pic stresata, nu stiu ce sa-i zic diseara, nu as vrea sa o contrazic, sa nu se supere pe mine... |
ramona, io am nascut natural, dar o parere tot am
Daca tu ai o retinere, e bine sa ii spui, direct sau pe ocolite, ca nu vrei sa scoti bebele asa devreme, din motivul X, Y, Z. Daca nu ai incredere ca iti considera motivele intemeiate, baga altele din burta
Filles du Sud cu
mababei spune:
Ne-am ales cu un diagnostic de dermatita atopica si tratament, pentru inceput, cu Atoderm PO zinc! Pareau niste bubitze inofensive pe fatzuca, am zis eu de la caldura, dar de aseara si-au schimbat aspectul si am mers azi la dermatolog! Poate fi de la orice: schimbarea aerului, iarba, polen, caldura, vant, atingerea hainelor de strada, pupat pe obrajori
. Bagam iar restrictii de "vizionare"! Mai rau e ca saptamana viitoare avem botezul si va fi "pelerinaj" la bebe

!
mihaela, mamica minunii Calin Cristian
chatonel spune:
mababei, zi si tu la musafiri ca BB e contagios ![]()
ca tot venii vb de asta, cum au mai fost discutii pe-aci: io am zis ca nu am nici multi vizitatori (si asa si e, nu au venit mai mult de 10 pers in total sa vada pe BB) si ca nici nu am pb cu ei... am fost totusi nevoita sa dau afara din camera lui BB pe o mama cu fetita ei, care fetita era cam calare pe BB 

si mama ei nu zicea nici pīs, asa ca ... EXIT!!!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose