Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

io o cintaresc de la inceput in fiecare seara inainte de baie si notez in agenda greutatile inregistrate in zilele in care a facut si kk, altfel mi se pare irelevant. obsesii se pot face si din...lipsa cintarului.

eu nu stiu cit maninca Ilinca la o masa, am facut pb suptului/24ore cind am venit din maternitate, la cererea pediatrului, si de atunci am lasat-o in pace. oricum, la 7 saptamini inca papa la 3 ore, deci are aprox 8 mese/zi, nu 5. inclusiv noaptea.

mi-a stagnat la aceeasi greutate mai bine de 2 saptamini. raspunsul pediatrului? odata ca exista si crestere calitativa, nu doar cantitativa - si atunci nu ia in greutate, a doua oara ca arata f bine, "ce vreti doamna, sa creasca umflata cu pompa??". no...i-am dat dreptate.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

nici noi nu avem cantar insa eu observ ca e mai grea de cand am venit acasa,a vrut socru sa ne ia da cica era vreo 3milioane...cam scump!

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

'neata tufete

azi mergem sa evaluam dragulina, a intrat in luna 2.

florinela, aici se spune ca un BB alaptat la sin poate sa ia si doar 20 grame/zi (150g la saptamina) si ca nu conteaza asa de mult greutate cit copilul, cum arata: daca e vioi, bine, fericit, atunci e un copil care papa putin si gata. In nici un caz nu te-ar lasa sa treci pe lapte praf pt asta.

pisigri cred si io ca pediatrul te-a certat, ati avut rezultate exceptionale in prima luna, ba ne-ati si complexat, cu asa crestere in greutate si-n lungime doar nu vrei s-o tineti tot asa, ca doar nu tineti sa aveti un BB urias

io care ma plingeam de prea mult lapte, acu vad ca e fix :) de cind am mufat dragoana si la sinul doi ca sa il goleasca umpic, vad ca a devenit obisnuinta la ea, acu vrea lapte muuulttt ... parca vad ca o sa zic curind "nu-mi ajunge laptele" oare cind s-o stabiliza productia, sa nu mai fie fluctuatii de cerere/oferta?

aris io am mereu protectii la sini, folosesc una/Zi, deci nu are prea mult efect, inafara de cel psihologic, dar nu mi-as permite sa ies in lume si sa-ncep sa siroiesc de lapte

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonelo, mai ai linkul ala cu cronometrul de contractii? Ca pe mine de dimineatza m-au apucatara neste dureri cam ca la ciclon, dar parca tare dese, ceva gen tot la 10 minute, ce dracu' e asta, ca n-am mai auzit. Voi ziceati de ceva mai rare, nu? Nu-s insuportabile (sau is io tare rezistenta) dar in orice caz is dureroase. Ceva idei?

40+Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

nici noi nu avem cantar insa eu observ ca e mai grea de cand am venit acasa,a vrut socru sa ne ia da cica era vreo 3milioane...cam scump!

Noi am ales unul de 4mil (l-a sponsorizat nasha, dar l-am ales eu, de pe net). Are functia HOLD si, ce mi s-a parut interesant la modelul asta, se poate indeparta "cosuletul" si folosi pana la 20kg de pisicutza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonelo, mai ai linkul ala cu cronometrul de contractii? Ca pe mine de dimineatza m-au apucatara neste dureri cam ca la ciclon, dar parca tare dese, ceva gen tot la 10 minute, ce dracu' e asta, ca n-am mai auzit. Voi ziceati de ceva mai rare, nu? Nu-s insuportabile (sau is io tare rezistenta) dar in orice caz is dureroase. Ceva idei?

Heheeeeeeeeeee! Eu am o singura idee!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!(click)

Am facut de dimineata vaccinul , a plans, inca-imaraita. A consultat-o doar si a cantarit-o.
Are 3,400 kg si 49 cm a luat mai putin acum, dar dr a zis sa nu ma ingrijorez, conteaza ca a luat, si sa o las in continuare sa doarma 5-6 ore pe noapte legat, daca ea asa simte.
Cred ca suntem primele la vaccin, asa-i?
Mi-a zis dr ca e normal sa faca febra dupa vaccin, sa planga, sa fie agitata, si nu manance prea bine azi.

Monitorizare dupa vaccin:
• monitorizare temperatura – pe parcursul zilei si inainte de culcare
• comprese cu Rivanol pentru nodul
• Nu are febra – seara la culcare se pune ½ supozitor paracetamol
• Are febra mica < 38.5 – 1 supozitor paracetamol
• Are febra mare > 38.5 – 1 supozitor cu novocalmin
• 2 supozitoare paracetamol/zi maxim si 1 supozitor novocalmin/zi maxim
• La ora 11.00 i-am dat 1 supozitor paracetamol imediat dupa vaccin.

O trec si pe blog, sa puteti cauta exact cand va intereseaza.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cat ar trebui sa dureze o contractie de-aia adevarata? Ca pe mine partea cu durerea ma tine 1-2 minute. Si apare cam la 4 minute. Ar trebui sa fie mai lungi episoadele de durere, nu?

40+Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai Ilinca!

De Ana-Maria stiti ceva?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, aici http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-nastere/ziua-travaliului-procesul-nasterei-pas-cu-pas.html la pretravaliu zice ca la 5 minute dureaza vreo 40 de secunde, dar n-o fi batut in cuie.
Curaj, trebuia sa vina si momentul asta!

35+

Mergi la inceput