Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Ma inscriu si eu la infacol dar eu stau in militari. pot sa trimit sotul cu banutzii
Face cineva comanda?

Raluca, mamica de
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Vreau si eu 4 sticlutze.
Cine face cda? Il trimit pe sotul meu cu banii sau va pot vira pe card.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

salut mamicilor , m-am intors acasa cu minunea mea de bebelus! Am nascut pe 15 aprl pe Andrei,cezariana,3420gr,49cm,apgar8,39 saptamani.Acum suntem bine ne bucuram de fiecare moment impreuna, va pup dulce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Aris, ar trebui sa-mi fac si eu curaj sa scot niste laptic pt momente grele, macar sa aiba sotul daca cine-stie pe unde intepenesc in circulatie sau mai stiu eu ce se intimpla cind plec de nebuna... io am nevoie de timp fara dragoana, sa iau aer... asa ca plec aproape in fiecare zi si se poate intimpla vreo minune... Da nici nu stiu, cam cit e o portie la o luna? Io-s de pe alta planeta, habar-n-am cit papa puiul meu

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ziua ma descurc asa, mufand-o cat mai des, noaptea e mai problematic, ca ea doarme ca o valiza si eu ma umflu ca un cimpoi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

exact asa e si la mine, noaptea nu pot sa dorm decit pe spate, pe-o parte basculeaza "productia" si se aglomereaza canalele

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

In primul rand felicitari fetelor care au nascut in ultimele zile, eu acasa am si nu prea am net, abia azi am trecut pe la serv si am recuperat cititul din capitolul 115:).

Oliska, Ilinca M, multam de ganduri! Sunt bine, marti am fost la medic, a spus ca pare sa rezist pana marti pe 28 [cand as avea cam 40 sapt], ne mai vedem atunci, cand el va fi de garda. Din glas pare ca se gandeste un pic la provocare, totusi, nu mi-a zis sa am la mine bagajul pregatit... Marti, pe 21, dimineata, am avut o surpiza f placuta, medicul m-a sunat personal sa ma intrebe cum ma simt si ca vrea sa ne vedem neaparat... Mi s-a parut f constiincios cu pacientele lui, pe langa frumusel cum v-am mai povestit . Colul e inca inchis si peste 2 cm [eu l-am avut mereu de 4 cm] asa ca pare sa stau pana pe 28. IlincaM, suntem cam in aceeasi barca...

Oliska, sper ca incepe sa apara laptele, iti tin pumnii!
Sasha, cum e cu bb3? Mai seamana ceva ceva din cum i-ai crescut pe primii 2 ?

Eu de marti sunt in concediu prenatal, si m-am plimbat prin parc cu copiii la orele 12-14, dupa ce au iesit de la scoala, si mi-am reamintit cum e sa fi mami 24 din 24... Cumva e frumos, cumva ma gandesc ca parca am oprit timpul in loc, am 38 de ani dar voi fi in parc cu bebelusi si mamici majoritatea max 30 ani, a fost si vremea f frumoasa azi, soare, cer senin, sa vedem sapt urmatoare cum va fi... Am momente cand abia astept sa nasc, am momente cand admir miscarile lui bb in burta si realizez ca doar cateva zile le voi mai vedea...

Va doresc sanatate la toti bebeii si la toti parintii de langa ei!!!

38+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Rodica bine ati venit acasa!!!

Anca ma bucur ca sunteti bine De laptic inca nu ma plang. Doamne ajuta!!!

Mamici voi cum faceti cu baita? Daca se apropie ora la care trebuie sa-i faceti baita si inca nu s-a trezit, il treziti pe bebe?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

deci eu vreau 2 infacol sa-mi spuneti cum facem cu banii

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Cum e cu ceaiul de chimen si anason? Se beau impreuna sau separat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

eu le beau impreuna si mai adaug fenicul

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Alina si pui cate o lingurita de fiecare? Eu am seminte. de acela nu?

Mergi la inceput