Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu ii dau si acum infacol, dar sporadic, am putin.....vreau sa iau 5 cutii si sa-i dau ca la carte.....macar sa nu mai aiba colici si sa-l vand si eu din nou!!

fetelor, as vrea sa ne hotarim azi cum facem!!!!!! ca vad ca pe toate ne supara colicii! si eu nu mai am mult din sticluta iar livrarea dureaza cam o saptamana am inteles. In plus, noi duminica avem botezul, asa ca o sa fiu cam ocupata zilele astea!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simona, doar daca tu doresti, eu nu cred in asa ceva. Am vrut sa fac ceva de ziua in care "s-a nascut inger" ca de ziua ei, pt ca ziua ei (cum as fi tinut ziua Luanei de ex) nu am cum, deci "ziua de nastere (inger) a Almei" va fi 30 ianuarie. Insa nu cred in "pomeni" etc, in ideea de scop anume, cum cred altii, ca fara nu se poate.
E dragut gestul tau, si nu am de ce sa ma supar, dar nu iti pot cere asta. Daca Eric doreste sa trimita un balon pt Alma, va fi un gest minunat, vom stii ca ea inca traieste in gandurile celor care nu au uitat-o.
Multumesc Simona!

Carmen, stiam eu ca-i belea monitorul ala de cand l-am luat, dar fara el nici atat nu eram linistita.
Uite www.jablotron.cz/nanny/en/instructions.php" target="_blank">aici cam ce poti sa faci, numai sa nu-ti pierzi cumpatul, si sa uiti ce trebuie facut, ca pe mine m-au instruit un pic si cand am iesit din spital. Si Doamne ajuta sa nu fie cazul de asa ceva. Dar eu recunosc, sunt moarte de frica. Nu mai spun de mostenirea ereditara ca acum ma enervai pe zestrea genetica trasmisa. Ca ce probleme respiratorii are Alex a mostenit si Clau, cat este Clau de sanatos, si nu se imbolnaveste repede, cum prinde un pic vant, curent, imediat face rinita.
De SAS ai auzit? Acum dupa avc, Alex are unele perioade in somn cand am impresia ca nu respira, si-l scutur, sa-l trezesc. Dr a zis ca e posibil sa fie apnee de somn, si sa fi avut mereu (nu regulat, dar sa fi facut si inainte de avc), dar asta se diagnosticheaza doar cu anumite teste. Nu stiu mai multe sa zic, dar am o stare acum, cu toate pe cap. Numai eu sunt normala in familia mea?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

www.efelicitari.org/data/media/439/74_lamultianigeorgiana.jpg" target="_blank">La mult ani Georgiana!
La multi ani cui isi serbeaza azi onomastica, sau are sarbatoriti in familie!

Tufetele, am inceput ziua cu greturi dar mi-a venit CM luna asta.
Luana a dormit la de 2 pana la 7, azi facem control si vaccin, daca e ok la control, desi parca i-as da dreptate dr sa amanam pana luni, daca ai mei sunt raciti (desinu e virus, ci de la vant), sa nu faca si ea ceva sa fie contraindicat vaccinul, desi daca nu a facut pana acum, Doamne ajuta, nici sa nu-mi raceasca.

Bogdana, cum il dai pe Andrei? pai nu-i petit deja?

Poze din concediu aici (cu parola pt pagina lui Claudiu, cine n-o stie, o poate cere)

_

MONICA felicitari pt. acanta reusita.....Am intrat si pe pagina lui Claudiu dar nu am apucat sa vad foarte mult ca nu am timp acum, oricum di putinul vazut cred ca a fost de vis.......

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna dimineata,
Abia am terminat operatiunea alaptat marmota fomista (a supt 30 minute la tzitzi si apoi a bagat si 70 ml formula), iar acum mie imi cad ochii in gura de somn iar el are chef de vorba.
Tati doarme, vreau si eeeeeeeeeeuuuuuuuuuuu!!!

Ii dau debridat de 2 zile si vad ca e mai bine. In plus a aparut o noua problema: se constipa ...cel mai probabil de la laptele praf.

Sa va povestesc o patanie: alaltaieri seara eram eu preocupata ca baiatul nu mai facuse kk de mult (de cu o seara inainte). Desi in cursul zilei ii bagasem si termometru, nu se intampla nimic. Asa ca il sun pe tati si ii spun sa treaca pe la farmacie sa ia supozitor cu glicerina pentru copii. Si vine tati acasa. Hai sa bagam supozitorul, poate isi face efectul pana la baitza. Zis si facut. II spun lui tati sa il taie in 4...pe lungime. Tati e tembel si ii taie varful si mi-l intinde. Ii zic ca e tampit si macar sa il mai taie odata pe jumatate. Il taie si mi-l da. Incerc eu sa il bag in curisorul mic al Pitonului...nu intra. Me enervez si ii zic lui tati sa il mai taie, ca nu intra. Tati se enerveaza si zice ca nu ma pricep eu si ca incearca el. Zice: "Ah, a intrat. ... Ba nu, stai!"...si nu am mai apucat sa mai stau ca a urmat o explozie de kkt pe tati si putin pe mine (noroc ca eram mai in spate). Nu spun ce era pe masa de infasat. Si urmeaza a doua explozie... Eram shocati amandoi si radeam cu lacrimi ca prostii.
Mi-e mi s-a facut scarba si m-am ascus dupa tati, care era murdar pe maini si il tinea pe Piton cu picioarele in sus sa nu cada in kkt. Eu ii zic lui tati: "Stai tu cu el ca ma kk pe mine"si am fugit la baie unde am facut si eu kk. Cand am venit inapoi, am adus multa hartie ingienica si ...cu ochii inchisi i-am intins-o lu' tati sa o puna peste kk de bebe. La care el zice: "Vai de capul meu. Copilul se kk pe mine, iar nevasta'mea se kk pe ea".

Cam asta a fost patania noastra. Ma bag in pat si revin mai tarziu.

Pupici

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Hai ca mi-a placut......

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chatonel - eu zic sa nu te mulgi, o sa se regeleze singur laptele. e normal sa produci mai mult doar tocmai ati trecut prin puseul de creshtere. in cteva zile sunt convinsa ca va sincronizati. eu refuz sa mulg si vad ca totul merge struna(bine mai ud si eu cate o bluza dar mai rar). sper sa ma tzina cat mai mult, macar pana la 4-6 luni, deshi tare bine ar fi sa am nishte rezerve puse la congelator, ash putea sa-l mai las pe ta-su sa il hraneasca ultima masa...sa dorm si eu legat. deshi vad ca daca ma frotez si dorm si eu in timpul zilei sunt super bine. problema e ca nu prea am chef ziua de somn, pt ca dormim zilnic pana la masa de la ora 9-9.30

asa e, ai dreptate, aris , puseul de crestere ne-a facut sa marim productia, poate putin cam mult, dar se va "regla" dragoana dupa ea, ca-i fomista mare. Si eu ma intreb la ce moment vom putea incepe sa punem rezerve de lapte la congelator in asa fel incit sa nu fie influentata productia....

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anamariame!

ALINA - si noi suntem in aceeasi situatie, san plus completare. Pediatra mi-a spus sa nu ii dau lapte praf la interval mai mic de 3 ore. Din cate am inteles, daca ii faci mesele consistente (san+completare) la 3 ore, poti sa ii dai san intre mese - asa m-a sfatuit asistenta. Nu sunt in masura sa dau sfaturi ca de cand cu completarea lapticul meu s-a imputinat si nu stiu cat voi mai putea alapta, dar sper sa-ti fie de folos ce ti-am scris.

Despre Infacol - ca si eu stau prin Titan - imi trimite si mie cineva un PM cu dozajul si pretul?

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna fetelor!V-am urmarit pe toata perioada sarcinii mele tocmai pentru ca sunt si eu o fericita mamica a unei fetite nascuta in data de 23 martie..Nu am indraznit sa intru in vorba cu voi, desi sunt un membru vechi al acestui forum dintr-o superstitie...Am fost patita cu 2 avorturi menstruale si vroiam ca aceasta sarcina sa fie cu rezultat, sa fim sanatoase si sa ne nastem cu bine la termen...
Va felicit si eu din toata inima pentru bebelusii vostri si ma rog la Dumnezeu sa ne dea sanatate sa reusim sa-i crestem mari si voinici!
As fi onorata daca m-ati primi alaturi de voi!

Bine ai venit, Claudela!
Felicitari pt cozonacel!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Monica, tu parca ziceai ca ai balansor Graco Swing N' Bounce, spune-mi te rog, cum ii place Luanei in el? M-am tot uitat pe net la poze si mi se pare ca sta ... apropape in fund, si stiu ca nu este bine. Tu de la cate saptamani il folosesti? O calmeaza vibratiile pe care le are?

Fug sa hranesc pe haplea ca a trecut .... o ora si chitaie

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Il poti regla in 3 pozitii, sa stea ca in scoica. Nu-i place la leganat. Dar ma ajuta ca o iau cu mine in bucatarie sau in camera de zi, si sta si ea in "mijlocul discutiei", altfel ar trebui s-o tin in brate sau in pat. De ex in bucatarie nu prea as avea unde pozitiona sezlongul (ala ca un fel de scaunel, in care sta bebe corect, al meu nu-i 2in1) ca nu am unde pune sus talpita, si ma ajuta balansoarul. Deocamdata nu ii plac vibratiile, a plans la primele incercari si nu am insistat, dar poate in timp o va distra. Noi nu o leganam nici in brate, nu e invatata. Ii place sa-i cante si se uita dupa jucariile alea agatate, si caruselul de la patut tare o pasioneaza.
Parerea mea este ca daca iti permiti, merita!
Si doarme linistita in el, cred eu, din cauza pozitiei, ca sta un pic ingramadita ca in uter, nu pierduta in patul ala mare.

_

Mergi la inceput

ANAMARIA

CLAUDELA bine ai venit

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa
MONICA felicitari pt. acanta reusita.....Am intrat si pe pagina lui Claudiu dar nu am apucat sa vad foarte mult ca nu am timp acum, oricum di putinul vazut cred ca a fost de vis.......

Multumesc pt sms.

_

Mergi la inceput