Vitamine romanesti in Germania (19)
Raspunsuri - Pagina 5
i_ulia spune:
brrr, si la voi s-a lasat frigul asta?
dau o cafea aburinda, sa ne mai incalzim putin.
osna, la multi ani sotului tau!
si tuturor celor care se sarbatoresc astazi!
simona, spor la treaba! noi resturile de la renovare le-am dus la recyclinghof (un fel de depozit de deseuri). n-ai asa ceva in zona?
claudia74 spune:
Simonelu duci la Inast totul dar iti trebuie de la ei o carte de kunde ce o primesti dupa ce te-ai inregistrat la ei,sau contra cost se poate duce,hai inainte barbato!!!
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Va citesc dar mare lucru nu am ce scrie.
La multi ani Osna pentru sotul tau!
Eu sunt cam prost dispusa, nu stiu ce am si am si mancat cu pofta la pranz si mi s-a cam aplecat, acum ma cam doare burta. Asta e, sper sa-mi treaca pana plec acasa.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
claudia74 spune:
Iulia si aici e brrrr bine, ieri 20 de grade azi 8,also eu numai inteleg nimic cu vremea asta,imi bubuie capul.
Alexandra sa treaca.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Ma doare si pe mine burta. Cred ca mi s-a aplecat de la tiramisu sau vinete. Ne luam de mana Lexi, si fugim in padure
Miki
claudia74 spune:
kaiuda (Claudia) am vazut ca scrii la noi,dar inca nu a aparut nici un mesaj deoarece iti sunt moderate, mai scrie cateva mesaje asa aiurea pana dam de ele,mai ai vreo 5 mesaje de scris si vor aparea inca o Claudia yupiiiiiiiii si mai e si nageldesignerin .
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kaiuda Heiii, ce v-am mai cautat pe aici ma primiti si pe mine in clubul vostru? promit ca sunt cuminte La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume..inclusiv sotul meu...care bineinteles ca nu am stiut spre rusinea mea...noroc cu soacra-mea care a sunat azi la noi sa-i spuna la multi ani fiului si ma nimerit pe mine care am cazut de papagala ca habar nu aveam |
gata am gasit unu,ok ramai cu noi Claudelule,te primim,te primim,esti de-a noastra deja,mai scrie despre voi.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Mein neue album ist da :
http://claudia74.magix.net/
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kaiuda Heiii, ce v-am mai cautat pe aici ma primiti si pe mine in clubul vostru? promit ca sunt cuminte La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume..inclusiv sotul meu...care bineinteles ca nu am stiut spre rusinea mea...noroc cu soacra-mea care a sunat azi la noi sa-i spuna la multi ani fiului si ma nimerit pe mine care am cazut de papagala ca habar nu aveam |
Hallo K ( Claudia nr.4 )
Bine ai venit. sedere placuta. distractie placuta la noi. Asteptam ospatul . La multi ani fiului si sotului tau. Sa-ti traiasca soacra .
Mädels mi-e rau
Miki