Vitamine romanesti in Germania (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Laurelule, te-ai lamurit cu mutra mea? . ai o fata nota 10. e foarte frumoasa, seamana cu mamica. Te asteptam la un cocktail, cum sa nu
Duamna T. eu nu stiu nici o ciorba lila. ha ha ha de unde le mai scoate fii´ta? spor la gasit ciorba.
Am vrut sa mai scriu ceva, dar am uitat. Jur ca nu era minciuna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

Neata la fete
cine bea si cu mine o cafeluta ca mi-a adormit puiutul si am chef de barfa,apropo nu e nimeni de prin Berlin?

Mergi la inceput

Gata bagajul . Mai merge o cafelutza.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kaiuda

Neata la fete
cine bea si cu mine o cafeluta ca mi-a adormit puiutul si am chef de barfa,apropo nu e nimeni de prin Berlin?

Eu is....
Ma bucur ca mai e cineva din Berlin...spune-mi unde stai, eu stau in Spandau.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Tot io...neata si de la mine.

Harnice mai suntei, abia mai reusesc sa tin pasul cu voi, oricum m-am zapacit rau cu atatea Mihaele si Claudia, tre sa citesc atent sa ma prind despre cine e vorba.

Va pup, scriu mai mult ceva mai tarziu!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu tot prost dispusa sunt, dar va citesc si stau pe-aproape.
Va doresc un weekend placut!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata (inca!) la toata lumea si din partea mea ! Merg cafelutele , merg...
Miki ,pleci astazi?
Vreau si eu la intilnire ..dar ....e ocupat colegul , are maine Papa-Tags la gradi (sa vedem daca se duce!).
Trischa, avem retete de papanasi pentru toata lumea , tu numai sa spui de care vrei , prajiti , fierti , cu dulceata si smintina , cu nuci , cu .... cu ce vrei?. Daca gasesti loboda , presteaza pentru Patri. ceva lila ...Ar merge si cu putin bors ...mimmm-dar aici mai greu , dar va scoateti parleala cind ajungeti in Romania!
Clau , ce faci cu unghiile ? Tare sint faine , ferice de tine ca esti asa priceputa in arta asta. (eu asa o consider!)Mergi la lucru?Tare frumos tot albumul !
Astazi nu fac nimic , profit ca este sarbatoaredar cu Matei trebuie sa merg , iar la doctor...offf!
Va doresc sa aveti o zi foarte frumoasa . Dar ...revin!

Mergi la inceput

Codruta, draga, plecam azi iau si familionul Claudiei cu mine. Clau e la munca, vine pe la 13.30 si pe urma plecam acasuca la mine . Unde vrei intalnire? La mine? Spune-i Zanei ca poate face Papa Tag si in Düsseldorf -gasim noi o gradinita( hi hi hi)

Eu ma plictisesc acum. Cred ca pun de-o cafea.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Miki , bravo fato , imi place "maxim" de tine !
Sa aveti o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Miki,lasa cafeaua si fugi la gara ia ,,belet,, si tine de tren sa nu plece fara voi
Cuscra,am gasit retete de papanasi si acum prestez compozitia.dupa ce recuperez copila de la gradi ii prajesc.si sa stiti ca nu m-am denaturat de tot,azi am facut potol sa-mi spal pacatele de ieri.
Inca odata,drum bun si distractie faina la fetele plimbarete
!

Mergi la inceput