***Prietenie la plesneala - sfaturi de la babe***
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay ma culc... nani-nani, mor de somn ! ![]() ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
me too...da-ne un semn daca vi...noapte buna!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
MadameBovary spune:
somn usor, plezzznitelor!
sa aveti o noapte linistita, ma duc sa-mi duc ochii in pat, la somnica ala bun ![]()
kay spune:

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kay![]() ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
multam de
...dupa ce-am stat pana pe la unu cu tine...acum imi cad ochii in gura....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
neata plesnitelor.
acum dormiti, nu? ca ati avut limbarnita la degete pana pe la 1 de ziua. bine dragele mele. oricum am avut cu ce sa ma distrez dimineata la 
va servesc si voua cate o
aburinda sa puteti sa va treziti. da eu cred ca ar fi mai bine sa va pun si nis`cai calmante prin ea sa nu mai fiti atata de energizante. vad ca va prieste
mea...va tine treze pana in zori.
bun...sa vad ce am retinut...
PanaMea ne uraste. si eu pe ea
da tare rau de tot.
misha si cu oana pleaca la malu marii sa faca cumparaciuni, da sa vada cu ce se duc, ori cu tomobilu, ori cu Black Beauty...daca nu o martzoaga dragele mele....sigur ajungeti. numai vedeti unde o parcati sa nu ramaneti fara de ea sa aveti cu ce va inturna acasa.
misha are si ea simtome precum oana, adica somnolenta...cine stie...poate nasti de 2 ori misha si asa o incurajezi si pe oana pt bb2. daca nu o sa mi-o iau eu peste ochi de la biata fata ca tot o stresez cu bb2, nu-i bai.
mihaela terapiaza pe bietu copil mihaita 4 ore ca sa se poate si ea shoppingui cu misha si oana
oana intrebai ceva de distrat eu.
e ca un facut sa nu ma distrez si eu cu max. aseara a picat frant. m-am saturat de ochi tristi si de oftaturi. deci revin la mare rugaminte: vreau amant eu nu mai pot asa. da-s si eu fumeie cu nevoie speciale.
oana ca tot intrebai cum e la controlu pe vestita masa cu zgaibele pe pereti. pana sa ajung la dr asta noua, mi se parea un adevarat chin, o corvoada sa ma urc acolo. acum m-as duce mereu. e atat de delicatat noua dna dr, ca nu am simtit nimic. si a recoltat ceva acolo. deci daca te hotarasti sa mergi, anunta-ma sa te duc la dr asta la care nu simti nimic. si eu sunt fricoasa la chestii din astea. nici nu-mi face nimic si pe mine deja ma doare.
gata cu lectiile de genecologie. sa povesti ceva frumos acum.
aaaa...cine face capitol nou??? da ce titlu ii dam? ca am vazut cate sfaturi de babe ati putut da. eu nu am avut cu ce sa te sfatui draga misha. eu te sustin cu agitatele la nastere. deja le-am scos la antrenament. sa vezi tu ce pestacol mimos o sa-ti fac la sala.![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kokiy spune:
"Neata fetele ...luati un www.youtube.com/watch?v=8HEAZQNhcwM&eurl= " target="_blank">Budai de la mine
...merge si un www.youtube.com/watch?v=xjGzL9e9jzE&feature=related" target="_blank">reloaded ![]()
Anca, "La multi ani!" pentru ieri 
Bey, va rup ...pi mini ma lasati la job,si voi va petreceti la mare 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
cat m-am concintrat eu sa va scriu acel mesaj kilometric, voi deja ca cafeliti. bun...ia sa vedem cat e de buna
data de oana
da un pic de lapte nu ai fato? ca eu sunt inca neintarcata![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas neata plesnitelor. acum dormiti, nu? ca ati avut limbarnita la degete pana pe la 1 de ziua. bine dragele mele. oricum am avut cu ce sa ma distrez dimineata la ![]() va servesc si voua cate o aburinda sa puteti sa va treziti. da eu cred ca ar fi mai bine sa va pun si nis`cai calmante prin ea sa nu mai fiti atata de energizante. vad ca va prieste mea...va tine treze pana in zori.bun...sa vad ce am retinut... PanaMea ne uraste. si eu pe ea da tare rau de tot.misha si cu oana pleaca la malu marii sa faca cumparaciuni, da sa vada cu ce se duc, ori cu tomobilu, ori cu Black Beauty...daca nu o martzoaga dragele mele....sigur ajungeti. numai vedeti unde o parcati sa nu ramaneti fara de ea sa aveti cu ce va inturna acasa. misha are si ea simtome precum oana, adica somnolenta...cine stie...poate nasti de 2 ori misha si asa o incurajezi si pe oana pt bb2. daca nu o sa mi-o iau eu peste ochi de la biata fata ca tot o stresez cu bb2, nu-i bai. mihaela terapiaza pe bietu copil mihaita 4 ore ca sa se poate si ea shoppingui cu misha si oana oana intrebai ceva de distrat eu. e ca un facut sa nu ma distrez si eu cu max. aseara a picat frant. m-am saturat de ochi tristi si de oftaturi. deci revin la mare rugaminte: vreau amant eu nu mai pot asa. da-s si eu fumeie cu nevoie speciale. oana ca tot intrebai cum e la controlu pe vestita masa cu zgaibele pe pereti. pana sa ajung la dr asta noua, mi se parea un adevarat chin, o corvoada sa ma urc acolo. acum m-as duce mereu. e atat de delicatat noua dna dr, ca nu am simtit nimic. si a recoltat ceva acolo. deci daca te hotarasti sa mergi, anunta-ma sa te duc la dr asta la care nu simti nimic. si eu sunt fricoasa la chestii din astea. nici nu-mi face nimic si pe mine deja ma doare. gata cu lectiile de genecologie. sa povesti ceva frumos acum. aaaa...cine face capitol nou??? da ce titlu ii dam? ca am vazut cate sfaturi de babe ati putut da. eu nu am avut cu ce sa te sfatui draga misha. eu te sustin cu agitatele la nastere. deja le-am scos la antrenament. sa vezi tu ce pestacol mimos o sa-ti fac la sala. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
moama..cata

,,sper sa ma trezesc de-a binelea....beyy,m-ai deconspirat repede.....sa zica lumile ca-s mama denaturata....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kokiy "Neata fetele ...luati un www.youtube.com/watch?v=8HEAZQNhcwM&eurl= " target="_blank">Budai de la mine ...merge si un www.youtube.com/watch?v=xjGzL9e9jzE&feature=related" target="_blank">reloaded Anca, "La multi ani!" pentru ieri ![]() Bey, va rup ...pi mini ma lasati la job,si voi va petreceti la mare ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
hai si tu..ca de cand ne ameninti....hai....sa nu vina oana singura...apropo,primit email?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
beyy,se impune capitol nou,so care va bagati?![]()
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA