***Prietenie la plesneala - sfaturi de la babe***
Raspunsuri - Pagina 15
kay spune:
daca e cu bagat degete in zone prefer sa zic pas... mi-a ajuns cate controale am facut in timpul sarcinii...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
![]() ![]() ![]() ![]() **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
]
esti irecuperabila!,....definitiv

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay deci e cu shopping??? si tu stai la malu marii? de cand??? hai ca m-ai pierdut definitiv ! |
Nu stau bre acolo, as fi vrut eu. Da' ma duc simbata dimineata sa iau di toati pt. toti.
Deci va fac o cafea?
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
Nu stau bre acolo, as fi vrut eu. Da' ma duc simbata dimineata sa iau di toati pt. toti. Deci va fac o cafea? **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
cafeaua o fac eu,nu asa ne fu vorba?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O cafeaua o fac eu,nu asa ne fu vorba? ![]() |
Da' ce are daca o face altu'? Nu ne-o sta in git acu'. Cit bintuim prin magazine, vine si Oana si ne-om distrabala la o cafea in grup
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
mihaela77O spune:
Da' ce are daca o face altu'? Nu ne-o sta in git acu'. Cit bintuim prin magazine, vine si Oana si ne-om distrabala la o cafea in grup **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
misho,doar nu oi veni cu cafeaua in termos?
..dar la cat esti de zaluda,nu m-as mira...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Nu bre, merem la o crishma, ca neste duamne respectabile ce sintem ![]()
(LadyJ)
kay spune:
BAi deci we meu linistit solitar s-a transformat in petreceri nebune si shopping fara numar???
supeeer !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Deci batem palma? Sa vina valurileeeeeeee!!!!!!

(LadyJ)

si tu stai la malu marii? de cand??? hai ca m-ai pierdut definitiv !