~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Stefan de Cornelia ! Sa ai o viata frumoasa, asa cum iti doresc parintii tai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani STEFAN, cel mai frumos blond!
Sa fii sanatos, sa cresti frumos, sa ai noroc in viata si sa fii iubit de toata lumea din jur.

La multi ani Oana englezoaica ! Mami, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de baietii tai, sa mai vina si o fifitza daca o fi sa fie, si sa ai o viata frumoasa!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Eu sunt nitel suparata. Mai acum 2 saptamani cand ma mai vazusem cu Dora, fosta bona a lui Andrei, mi-a dat de inteles ca s-ar intoarce la noi sa aiba grija si de Raducu ca bona. Ei, si aseara a fost iar la noi, ca o sunasem sa ne zica precis, vine sau nu, sa stiu ce fac. Si raspunsul a fost ca nu, nu mai poate acum, din pacate. Offf, si sperasem atat sa vina tot ea. Asa ca acum sunt in cautare de bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

!

La multi ani fericiti Alex!!!

Noi am ajuns ieri dupa amiaza acasa, dar inca nu mi-am revenit .

Stefanul se pregateste de party, dar din pacate nu este in forma . A facut febra azi noapte. Sper sa nu fie nimic serios, ca petrecerea nu o mai anulez, dar nici nu vreau sa il chinui sau sa imbolnavim alti copii.

A experimentat si o cadere in apa din prima zi si nu m-as mira ca febra sa aiba legatura si cu asta. Din fericire s-a oprit in niste ierburi si nu s-a udat decat pana la curea . Vremea a fost in general urata, ei s-au plimbat cu barca, deci conditii cat cuprinde pentru o raceala.

Acum sunt la birou si am un chef fantastic de munca . Ma abtin cu greu sa nu imi scriu cererea de concediu.

Gabi, success sa gasiti o alta bona cu aceleasi calitati ca Dora!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Cand m-am infit eu bine sa ma destrabalez la scris a venit sefa mea de la sedinta cu vesti cat se poate de proaste incat mi-a taiat tot elanul...

Dar vroiam sa va intreb daca barbieritul la fetite de 4 ani contravine grav sanatatii sau are efecte adverse asupra nervilor ?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Good Morning!

Stefan!!!
Alex!!!
Nardi!!!

Sa traiti ani multi si fericiti si sa va faceti parintii mereu mandri de voi!

Azi e ziua cea mare la mine, in aprox jumatate de ora intru la discutii, ma intreba Clara daca vreau sa mai raman aici. Vreau daca se mai schimba din conditii(mai ales cele salariale) si mai ales vreau pentru ca numai gandul de a sta iar acasa ma duce in pragul nebuniei

Laura, bine ai revenit...nu stiu ce sa zic de barbierit, dar cu siguranta vii tu cu continuarea si ne vei lamuri mai exact..

Gabitza, succes sa gasesti bona buna.... greu de gasit, dar nu imposibil..vb din proprie experienta

Noi am facut o pasiune pt Pustnicu, aseara iar am calcat pe acolo, liniste, lac, terasa frumoasa, padure, o placere....

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

A atentat Delia la lamele lui tata-su?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello!

La multi ani, Stefan! Multa sanatate si noroc! Sa te faci bine rapid si sa serbezi cu copiii la gradi si cu Maria!

Repede, repede scriu ca mai am de citit pentru un examen pe care il am azi.

Gabitza, imi pare rau ca ai ramas fara Dora. Multa bafta sa gasesti pe cineva de care sa fii cel putin la fel de multumita ca de ea.

Andra, tin pumnii, bafta sa fie bine!

Laura, astept cu nerabdare sa dezvolti treaba cu barbieritul.

Gata, a expirat timpul, la poze o sa ma uit pe seara.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA multi ani ALEX!!
LA multi ani Stefan!!

sa fiti sanatosi!!

La multi ani OANA!! sa fiti fericiti si sa aveti parte de bucurii, noroc si multe, multe realizari.

Androix bafta la examen.
Gabitzam nasol cu Dora, a fost excelenta, insa sunt convinsa ca vei gasi, oricum mai usor decit era acum 3 ani. te pregatesti sa te intorci?

nu am reusit sa vad poze, in w/e nu am deschis deloc computerul. noi am fost vineri,simbata la soacra-mea, a venit si cumnata-mea pentru citeva zile in Ro si a tinut sa-si vada nepotul. de cite ori vine, de atitea ori ma i-a de la ceafa intilnirea.
ieri, eu am stat acasa sa gatesc si baietii au fost la zoo. am inteles ca a fost plina gradina, cu toate ca a fost un pic cu nori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'NEata !

Oana englezoaica, LA MULTI ANI, multa sanatate si impliniri pe toate planurile ! Azi pe unde mai petreceti ?
Azi e si ziua lui Nardi ? ... pesemne ca a curatat Gabitza lista... LA MULTI ANI, atunci !

Am fost azi dimineata la doctorita de familie - suntem pe Augmentin. Dupa 3 zile de febra intre 37.6 si 38.4, pediatra a hotarat. Macar sper sa fie Carina sanatoasa de ziua ei.

Cornelia, imi pare rau ca Stefanul blondin e bolnavior tocmai de ziua lui, sper sa fie in forma la party. La cat e de nazdravan, nu e de mirare ca a cazut in apa. Bine ca nu era adanca Sor-mea a plonjat in bazinul hotelului Aro din Brasov, cand avea vreo 7-8 ani. A facut o urticarie urata dupa aceea.

Gabitza, pacat ca nu mai poate veni Dora. Parca lipsa ei era temporara, pana isi rezolva cu dosarul de pensii... n-a rezolvat inca ? Sau nu mai vrea sa fie bona ? Chiar nu inteleg....

Andutzy, Pustnicu e padurea aceea unde platesti o taxa ca sa intri, si e langa un lac ? Nu e plina de gratargii (si manelisti) ?! Eu n-am mai fost de vreo 5-6 ani pe-acolo, dar la cum se prezinta situatia n-am avut curajul sa incerc.... Bafta la negocieri, sa fie cum e mai bine pentru tine !

Adina, frumoase pozele de la Vulcani. Bine ca nu plouase inainte, noi ne-am innamolit de numa'... Iti vine bine noua culoare de par, nici eu nu te-am recunoscut din prima Mi-a placut o fotografie mai veche a Emei - cea cu rochita rosie intr-o postura de Marilyn Monroe

Sa aveti o saptamana usoara !

Mergi la inceput