Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Hristos a Inviat!
tuturor celor care poarta numele de Gheorghe/George si derivate ale acestora!
Frumoase lucruri ati comandat fetelor. si eu vreau
.
Nusha adevarat este: David e leit mami
. cred ca tare fericita esti.
Ela superbe pozele din Londra. asa e...cu copil dupa noi, adio shopping, doar parcuri si leagane.
Mihaser te sfatuiesc nici sa nu intri in Zara. mai bine asteapta reducerile...caci tare am
la hainutele de baietei. Nici nu m-am uitat catre cele de fetitze, ca sa nu-mi fac sange rau
.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze
croco21 spune:
15 lire e taxa in mod normal dar mi-au scazut tva-ul ca cica Romanica nu e in UE asa ca am platit doar vreo 5 lire in plus fata de pretul afisat. Doua comenzi am facut pana acum si de fiecare data am primit-o in fix doua zile cu TNT-ul. Nu merita sa comanzi la pret intreg, doar la solduri.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Graviduta Croco, sa porti sanatoasa lucrurile, imi plac tare mult, in special cele Rene Derhy. Imi spui si mie, te rog, cat este taxa de livrare la duoboots? Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
Andrei
claujro spune:
Eu am facut o simulare si mi-a adugat 15 lire pt fiecare pereche de pantofi si 20 pt fiecare pereche de cizme.
Mara si Matei
camelia_daniela spune:
Croco, si cand au ei soldurile, ai idee? Au produse interesante si cred ca vin bine fara probleme daca masori cum trebuie ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
croco21 spune:
Camelia, m-am uitat acum pe emailurile de la Duo si anul trecut pe 11 august ma anuntau ca sunt reduceri de 70%. Pe 11 iulie am alt mail cu reduceri de 50 %, asa ca probabil reducerile de vara sunt la sfarsitul lui iulie, inceputul lui august.
Andrei
camelia_daniela spune:
Croco, multumesc de raspuns! 
Mi-am facut si eu cont si probabil ca voi primi si eu news-letter despre asa ceva!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mihaser spune:
Neata!
Giova m-am dus ieri...89 de ron o rochita ptr 1 an!
...Sper sa fiu la reduceri aici sau in Barcelona
...pana atunci ma descurc cu ce am!
Va pup!
miky81 spune:
buna dimineata! Am si eu cateva intrebari. La ultima comanda un produs nu a mai fost disponibil asa ca mi-au trimis un cod pentru urmatoarea comanda pentru a recupere suma platita deja pe produsul nedisponibil. Cum procedez cu acest cod? Daca il folosesc pe acesta nu mai pot folosi alt cod de reduceri dupa ma-reduc? Va mltumesc!
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky81 buna dimineata! Am si eu cateva intrebari. La ultima comanda un produs nu a mai fost disponibil asa ca mi-au trimis un cod pentru urmatoarea comanda pentru a recupere suma platita deja pe produsul nedisponibil. Cum procedez cu acest cod? Daca il folosesc pe acesta nu mai pot folosi alt cod de reduceri dupa ma-reduc? Va mltumesc! |
Indicatii despre cum poate fi folosit bonul d'achat le gasesti in ghidul de pe prima pagina a topicului. Dupa cum ii spune si numele, acest bon nu este un cod de reducere.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mara vrabioara (27 iunie 2007)