Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 18
aissa spune:
M-am distrat si eu ieri cu imnul ala...super tare!
Vad ca astia la Next nu iti pastreaza cosul...nu-i nimic ca il umplem iar... Ma uitasem ieri dupa sandale, intre timp am vazut unele dragute si de piele si nu exagerat de scumpe si la noi la Benvenuti (80 ron). Nu am cumparat insa nici de acolo, printez luni la serviciu chestia aia sa ma conving ce masura ii vine bine si ma decid dupa. Ca mi-a ramas sufletul la unele cu floricele colorate...si la niste balerini roz.
amira2 spune:
chiar acum ma uit pe http://www.laredoute.fr/achat-robesetco-femme-robes-courtes.aspx?categoryid=43041440&pagenumber=5, cu nostalgie si sunt un pic invidioasa pe voi ca mai comandati aici.
l-am injurat ieri pe nenea asta cu licenta, m-am uitat cu speranta sa vad daca nu a dat faliment( LR .ro); nimic, dar mai sper.of, of.
alinabojuc spune:
Neata.
Ce faceti? tot la iarba verde? si noi ne-am tot plimbat zilele astea. a fost tare bine. de ar fi tot asa ![]()
ma tot atentioneaza ca e acolo in burtica.
cardu de la bcr tot nu mi-a sosit. Ma tot gandesc sa imi fac la BT unul. Aveti careva la BT? Am auzit de Matercard Mondo sau ceva de genul. Stie careva daca e bun? 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
aissa spune:
Alina, in ce sens daca e bun Mondo de la BT? Eu cu ala platesc pe LR de 2 ani aproape si l-am folosit si in Bg la bancomat sa scot bani. Nu am nicio problema cu el.
Lorenza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinabojuc [br Ma tot gandesc sa imi fac la BT unul. Aveti careva la BT? Am auzit de Matercard Mondo sau ceva de genul. Stie careva daca e bun? ![]() |
E bun.
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aissa Alina, in ce sens daca e bun Mondo de la BT? Eu cu ala platesc pe LR de 2 ani aproape si l-am folosit si in Bg la bancomat sa scot bani. Nu am nicio problema cu el. Cris |
Aissa ma interesa daca e bun pt. plati pe net. Mersi fetelor

alina

DPN 20 septembrie 2009
mihaser spune:
Salut!
A fost o mamica in Baneasa la Next si cica au niste produse
...abia astept sa ne vina comenzile.
Va pup!
kokiy spune:
Mihaser, in Baneasa la Next sunt foarte putine produse in comparatie cu site-ul ![]()
Fetele care comandati in Franta ...bagati un ochi si pe site-urile de mai jos .... garantez pentru produsele cache-cache
,sunt de exceptie ,atat ca modele cat si textura ....
http://www.cache-cache.fr/
http://www.generation-shopping.com/
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
alinabojuc spune:
Iuhuuuuuuuuuuuuu.
Ce e cu linistea asta? ![]()
Eu in lipsa de card m-am enervat si am dat o comanda pe tara si una pe toria. am luat hainite cu burtica.
abia astept sa imi soseasca.
alina 
DPN 20 septembrie 2009