Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Codruta condoleante sincere

Si la noi "ce fetita frumoasa" e la ordinea zilei dar tinand cont de ce plete are nu ma mira

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Nati, poate se retrage pana la urma, de la sine.
Si, sanatate multa!

Ali-stoisor, off, un pentru Sara.

Ramo, bobocel este minunat - cel putin, in poza in care se catara pe banca, e de milioane.
Nici mie nu mie se pare ca arata 'fetita', dar oricum, idioti astia, cu remarcile lor stupide
Cat despre roseata, se mai inroseste si Adela, dar ii dau cu crema pt vant si ploaie de la sanosan.

Mie-mi placi mai mult cu breton; esti mai sexi (fara breton, esti copilaroasa).

Codruta, condoleante pt pierderea suferita!

Azi plec mai devreme ca e ziua(de nume) a mamei mele!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

hello! hello!
pupam mamicile si clopotetii!
am disparut o vreme... eeee dar v-am citit
ce clopotei mari avem aici. se deplaseaza singurei incep sa comunice, eheeee
iar legat de spalatul pe dintisori,spre marea mea rusine nu am spalat-o inca pe Beatrice cu pasta de dinti dar de periat , se perie singurica.
noi avem deja 8 dintisori ,4 canini,5 masele.
in rest suntem bine, de cand cu mersul biped exploram tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ellenuta, multumim!

Ramo, noi avem aceeasi problema, doar ca... invers. Daca o imbrac cu ceva albastru, portocaliu, verde, culori folosite si la baieti, ma intreaba cat timp are baietelul. Poate fiindca nu are cercei! Eu nu ii inteleg. La varsta asta deja se deosebesc destul de bine trasaturile de baietel, fata de cele de fetita. Apoi, eu nu sunt mare fan roz....nu o s-o imbrac in roz doar sa o deosebeasca de baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Despre baiatul mic nu am noutati in afara de faptul ca toti suntem "mama", iar taica-su arareori e "tata". Marc e in general "mama" si cateodata "tata". In rest vreo 5 cuvinte inteligibile si restul de'ale lui.
Mananca bine dar ma rupe cu trezirea la 6.30.
De dimi, dupa ce s-a jucat pana pe la 8, si-a pus capul pe canapea, stand in picioare si a adormit cred, ca a cazut, apoi l-am pus pe canapea si a mai dormit vreo ora.

In schimb de baiatul mare sunt cat se poate de mandra. Nu mai face pipi pe el, mai folosim pampersi doar la somn (dupa amiaza si noaptea), dar dimineata gasesc pampersul uscat. Deja am trecut la pachet mic de pampersi si ma tine de vreo 2 saptamani

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Ellenuta, multumim!

Ramo, noi avem aceeasi problema, doar ca... invers. Daca o imbrac cu ceva albastru, portocaliu, verde, culori folosite si la baieti, ma intreaba cat timp are baietelul. Poate fiindca nu are cercei! Eu nu ii inteleg. La varsta asta deja se deosebesc destul de bine trasaturile de baietel, fata de cele de fetita. Apoi, eu nu sunt mare fan roz....nu o s-o imbrac in roz doar sa o deosebeasca de baieti.

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Hihihi la noi si imbracat tot in bleu , cu haine evidente de baiat din "fetita" nu ne scoate nimeni

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Anca, LalaD, Ginette, multumim pentru gandurile bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Despre baiatul mic nu am noutati in afara de faptul ca toti suntem "mama", iar taica-su arareori e "tata". Marc e in general "mama" si cateodata "tata". In rest vreo 5 cuvinte inteligibile si restul de'ale lui.
Mananca bine dar ma rupe cu trezirea la 6.30.
De dimi, dupa ce s-a jucat pana pe la 8, si-a pus capul pe canapea, stand in picioare si a adormit cred, ca a cazut, apoi l-am pus pe canapea si a mai dormit vreo ora.

In schimb de baiatul mare sunt cat se poate de mandra. Nu mai face pipi pe el, mai folosim pampersi doar la somn (dupa amiaza si noaptea), dar dimineata gasesc pampersul uscat. Deja am trecut la pachet mic de pampersi si mai tine de vreo 2 saptamani

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Felicitari Marc !
Tizu' Andrei tot cam pe la 5-6 cuvinte are in vocabular ( mama, tata, dede, apa , apte, papa ) doar ca de vreo saptamana tot insista la repetat dupa noi. Nu ii ies inca dar macar incearca. Cel mai dulce este cand se urca pe calut si incepe "uta-uta, dii"
Are o intonatie tare dulcica

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BRAVO, MARC! ce baiat mare are mami acolo!

la capitolul vocabular eva mai a invatat cateva cuvinte ..

tai - stai
apte - lapte (pana acum spunea apa)
baba - banana
ala/ada (cum ii iese) - alexia
aes - rares

in ultima vreme cred ca a facut un tic cu "tata" .. una doua "tata" .. dar o zice asa pe un ton mirat .. adica unde esti, unde e tata? aseara stateam cu sotul in canapea .. eu la un cap, el la celalalt .. iar eva facea curse intre noi .. cand ajungea la mine zice "mama", se intorcea la ta-su si-i spunea "tata" .. asa dulce era ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bine v-am regasit si Hristos a inviat!

Nu am apucat sa citesc decat ultimele pagini din capitolul asta. Am vazut ca avem clopotei vorbitori si dulci foc!

Noi am petrecut Pastele...aiurea. In noaptea de Inviere a murit tatal celei mai bune prietene a mea si eu in toate cele trei zile de Paste am fost cu alergatura pt inmormantare si inmormantarea in sine. Copiii au ramas la ai mei si sotul la serviciu. Abia ieri am reusit sa mananc si eu prima masa linistita si sa simt ca savurez mancarea.

In rest... Ana a facut febra azi noapte...habar nu am de la ce (banuiesc ca are putin rosu in gat), Luca merge la gradi si e la fel de nazdravan.. Cam atat..

Va pupacesc!

Codruta, condoleante!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput