Mamici &Gravidute Italia (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!

Katia ieri faceam niste zacusca si nici baiatul nu mai avea stare sa stea.

Azi dimieatza era asa frumos si senin ,ca am zis cai gata cu ploile asa de bine ca pe la 1 a inceput o ploaie cu gheata ca mia umplut balcoanele,mam speriat,avand invedere ca si tuna de ziceai ca acum acum se rupe cerul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele!
ce faceti?
ely cum a fost la monitorizare?ce face bebelina?
eu de dimineata simt ca o presiune asa sub burtica jos si ma doare intre picioare o fi din cauza ca so fi intors bebe cu capul in jos?sper sa fie bine
irina cum ti_a iesit zacusca?mie imi place la nebunie

monica mamica in devenire+30denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

katia:cum as fi putut sa nu va spun?a fost frumos..i-am simtit bataile pt 20min atat am stat..k totul era ok..cand se misca facea aparatul un zgomot ff puternic..era tot o agitatie..bataile variau:140..pana la 180pe min..mi-au spus k e ok,bblina e bine..sunt si contractii..m-au chemat saptamana viitoare pe 6mai sa repetam faza!la tine cum erau bataile?cand ai facut prima oara monitorarea?cate sapt?

monica:totul ok..nu mai insir tot ce mi-au spus..cred k citesti ce i-am rasp KATIEI..ai grija cu durerile,e cam devreme..stai cumintik,sa nu faci efort!unde ai durerile mai exact?sper k nu esti rusinoasa..dk persisita e bn sa mergi sa te vada un medic,parerea mease intarea burtik,la dureri?aveti grija de voi

irinuca:pofta buna..ce harnica estiasteptam pozici noi cu FABI..sa vdm cat a crescut..

ely 39+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

ely durerea o am jos la 2 palme sub buric chiar jos jos ...,burta se mai intareste da am crezut ca sunt contractiile ale nedureroase ca nu ma doare cand se intareste simt doar ca o presiune asa e normal?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

ely durerea o am jos la 2 palme sub buric chiar jos jos ...,burta se mai intareste da am crezut ca sunt contractiile ale nedureroase ca nu ma doare cand se intareste simt doar ca o presiune asa e normal?

data fiind varsta sarcinii nush ce sa zic.practic durerea este in zona pelviana,ceea ce este normal..imi poti spune dk sunt intepaturi?sau dureri k la C.M?simti intepaturi in vagin?dk burtik se intareste,e bn e semn k organismul se pregateste,contractiile se numesc Brackston Hicks si sunt nedureroase,presiunea este normal sa o simti...dar in partea de sus a burticii nu jos..totusi stai cumintik..

Mergi la inceput

durerea e mai mult ca at cand ai febra muscula nu ca la menstruatie,eu nu stiu ce sa mai zic dar cred ca bebe sa intors cu capul in jos si daca e capos ca mine cred ca de asta ma doare
oricum daca ma doare si maine ma duc la dr pt linistea mea dar si a sotului ca el saracu nu e acasa vine duminica si azi cand a plecat sa uitat la burtica si ia spus lui asta mic sa nu cumva sa ii faca vreo surpriza
ely ms pt raspuns,te zapacesc cu ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!

Ely vad ca mai ai putin o nastere usoaraaaaaaaaaa!

Irina ce baiat mare ai...a mea spune cand face kk , dar atat imi trebuie sa o pun

Gianina lasa ca se face bb simtit nu te ingrijora

Katia nu mai lucrezi nici tu?

Andreea sper ca ati ajuns cu bine in Ro.

Mary sa-ti traiasca gogoasa.

Noi santem ok , chiar daca ploua mai mereu tot printre picaturi stam afara
Maine vom pleca la mare sper sa fie vreme faina, dupa voi avea 3 saptam cu comunioni si dezmat ideale ptr dieta

Raluk nu mai ai timp nici tu??

pup toate fetele

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

monica:nu ma zapacesti deloc..imi doresc sa nu te zapacesc eu cu atatea intrebari..dk stiu ceva si te poate ajuta te informez k si mie mi-a prins bine suportul moral al celorlalte fete..nu-ti face griji pt mine!dureri de genul acesta am si eu..mai ales intre picioarese contracta muschii..te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
iar dau cafeaua
Roxali-nu mai lucrez,sint pe liber si eu
a iesi ceva la iveala,asta e...inca nu disper doar ca nu am stare sa stau asa aiurea fara sa fac nimic nu am rabdare
Monica-de la sapt 30 deja se intoarce bebe,ai sa vezi la eco cind o faci acum in mai ca deja e intors
se impinge cu caputul
Ely-cum esti pregatita emotional? sotul tau asista la nastere?
o sa-ti prinda bine cit sta linga tine o sa ai un suport moral
doamne da sa nu ai dureri asa mari sa scapati cu bine amindoua
deja am emotii cind ma gindesc la voi,
Irina-trimte-mi si mie un pic de zacusca
cred ca a iesit tare buna
noi pe maine avem in program sa iesim la un lac la gratare sintem vreo 4-5 familii sper sa putem iesi sa fie timp frumos
ce ati auzit de timp pe maine? stiti ceva?
Raluca-ori n-ai net ori te-ai plictisit si tu de subiect
oare cum faceti?

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza ...sau Hristos A Inviat! ca decand nu am intrat...nu v'am urat nici paste fericit...nici macar n'am apucat sa citesc din urma nimic...nustiu daca m'ati cautat mai

a dat cineva -ua ..
nu preaq intru pe net..astept sa-mi gasescc un antivirus mai potente... numai in momentul asta ca l'am deschis cred ca am cateva zeci de virusi bagati..dar tb sa ma risc macar sa va salut...

multi pupici ... sa fiti sanatoase si comorasele voastre si ne revedem cat de curand!
maine vrem sa mergem la mare dar suntem indecisi..unde sa mergem...Gaeta-Montagna spaccata sau Nettuno...in fine vedem noi...

numai bine tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput