Mamici &Gravidute Italia (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

mary:dk esti insarcinata scrie:DN..DUM,DPN-ul..in schimb dk esti deja mamik scrie DN a puiucului..pana in prezent personal nu am inteles in care categorie te incadrezi.....cand KATIA va stii datele tale te va adauga in listuta,cu placere..intra mai des la povesti..dk poti,k altfel uitam k existi..

ely 38+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Buna seara,buna seara

Monica Fabi e mai bine,desi nu stiu daca ia trecut gatul,lam dat numai o data cu sprayul pe care mi la dat.

Azi am fost la biserica sal impartasec.Mia facut un scandal in biserica...a fost teroare,cand iesea preotul din altar atunci il apuca vorbitul,si el daca a vazut ca rasuna a inceput si mai tare,a inceput sa se plictiseasca si vroia sa umble,lam lasat pe sot sa mai iasa din biserica cu el,dar problema era ca ploua tare.Intrun final a iesit parintele cu Sfintele Daruri si lam pus jos sal paseasca,iar la impartasanie a plans nu vroia sa o ia.Am vrut sa stau si eu sa ma spovedesc,dar dupa ce lam impartasit a trebuit sa plec ca nu mai vroia sa stea.

Bionda,vina si la mine si gateste ca nu ma supar,vad ca tu ai spor,eu nam nici un chef

Elly acum dupa cum a vrea Domnul,important e sa fie sanatoasa

Katia???unde esti?

pt toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata fetelor!!
Ce coincidenta, eu sambata vreau sa merg sa vizitez acvariul din Genova, abia astept sa vad delfinasii. Am vazut pe site-ul lor ca sunt mai multe posibilitati de vizitat, cu muzeu, loc pt copii, etc. Cum ati procedat cele care ati mers? Ati rezervat inainte bilet?
Sper sa nu se razgandeasca sotul .
In rest totul bine, exceptie vremea asta urata si faptul ca maine fac 18 saptamani si nu simt inca bebele miscandu-se. Oare cat trebuie sa mai astept?
V doresc o saptamana buna

Gianina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Hristos a inviat!

Ce mai faceti gagici? Noi doar ce am scapat de musafiri glumesc mi-a facut placere sa avem oaspeti si acum mi-am facut putin timp sa va scriu.De Paste in prima zi am fost la biserica iar a doua zi am fost sa vizitam acvariul din Genova.Spre surprinderea mea bebe a stat foarte cuminte a dormit cat timp vizitam dupa am luat masa la un restaurant,vremea a tinut cu noi din fericire in concluzie am petrecut foarte frumos.

Berapiri vazut pozici,tare mumosi sunteti

Pup toate fetele,revin spre seara sa pun pozici!

Multumim!
Si noi am fost la acvariu,in 2006...eu n-am mai vrut sa plec,as fi stat intr-una sa ma uit la delfini ...imi plac fffff mult!!!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

kemsy-noi am cumparat biletele de acolo,nu le-am rezervat.Am fost in septembtrie,nu era o perioada aglomerata...
Poate ca s-a miscat bb,si nu ti-ai dat seama.Daca la ecografie ti-au zis ca e totul bine,nu ai dc sa-ti faci griji...Urmatoarea cand o ai?

ely-sambata am avut mult de lucru,ieri dupa pranz am venit la MIlano,asa ca am avut de pregatit tot sambata.
Ieri am fost obositi de pe drum,si am dormit asa de rau...nu sunt obisnuita sa dorm cu Ambra in pat,dar 2 nopti n-o sa mor.

Va las,revin mai tarziu,ca nu ma mai lasa Ambra sa scriu...

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

De fapt cred ca s-a miscat, dar acum 2 saptamani, si parca vineri am mai simtit ceva ciudat in burtica. Eu insa ma asteptam sa il simt mai des!
Urmatoarea eco, cea morfologica, la care o sa se vada toate cele, inclusiv..sexul , o am pe 8 mai! Am emotii, si usor, usor ma incearca niste ganduri..Dar imi trec
Abia astept sa mergem si noi sambata la acvariu, trebuie sa ma organizez, si cred ca o sa fie aglomerat, ca este ponte . Dar nu ma las descurajata.
Va

Gianina 17+

Mergi la inceput

Vezi,ca nu ai dc sa-ti faci griji...

Intru acum sa va salut,ca dupa ce se trezeste Ambra mergem in vizita la nasii nostri.Apoi,maine dim. la 11 mergem la aeroport.O sa mai intru,sa scriu,in tara..

Va pup pe toateeeee!!!

andreea, Ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Salut,

Alexandra Ariana e nascuta pe 30.09.2005.
Eu as scrie mai des, dar nu se poate. Eu sunt dependenta de pc, iar acu ma tratez! Cand intru pe net hop pe site. Dar vreo 2 saptamani nu mi-am mai amintit numele si parola de la logare!
Am fost mult timp blonda si cred ca am ramas cu sechele.....

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Andreea drum bun si vacanta placuta in Romania....astept si eu sfarsitul lui iulie sa plecam si noi acasa!!!

Kemsy: nu-ti face probleme despre modul in care l-ai simtit/sau nu pe bebe, in curand o sa simti adevarate "cutremure" in burtica! la mine Giulia a miscat spre 20 de saptamani mai pe simtite!!!.Succes la ecografie!

Ely...pregatim ...incepe numaratoarea inversa!

La noi vremea este foarte urata, nici nu zici ca e sfarsitul lui aprilie si trebuie sa stam in casa si nu-mi place deloc.Nu stiu ce sa ii mai inventez Giuliei cand e treaza ca sa aiba activitate, nu prea ii place sa doarma ziua...doar sa manance si iar sa manance!Sper ca incet , incet isi va mai regla si ea mesele ca stau numai cu ea de gat...lenesa mamei

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput
Mergi la inceput