Mamici &Gravidute Italia (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ely ai plecat la spital?ai vazut deja bebita?cum e?
te pupic fii tare

monica mamica in devenire+31denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare gagici
am tras cu ochiul la mamici de mai
azi dimineata s-a nascut Denise la 5:30 dupa 4,5 ore de travaliu si apgar 10 si 3,620 kg
sa va traiasca minunea si felicitari
refacere rapida mamico

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

elyyy felicitari mamico!!!!!!!!!!!!!!!!ce grasuna ai sa_ti traiasca.sa pui pozicii sa va vedem.te pupic si ai grija de tine si de printesa

monica mamica in devenire+31denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

uau....o noua mamica....felicitari ely....recuperare rapida,mult laptic,si o bebelina cat ma ipapacioasa si necolicoasa iti doresc....auguroni pentru familia ta...sunt sigura ca si ei sunt la fel de fericiti ca si noi de altfel.....va pupam...
fetele,voi cum mai sunteti,gravidute au mai ramas putine....
katia scris aici referitor la ce mai intrebat....ca vreau sa inchd calculatorul cat mai repede ca am niste lucruri importante de facut...
:da.am sa il duc pe cris la nido din septembrie...oferta mea de lucru sa dus...sper ca in sept sa gasesc ceva de munca macar sa platesc cresa...voi cum sunteti?
raluca,anais ce mai face?voi ce planuri mai aveti...stiu de anul trecut ca sperati ca anul acesta sa va reintoarceti in ro ....
fetele ,eu intru pe aici dar cam rarutz...incerc sa imi fac timp macar de 2 ori sa intru sa mai pove cu voi...va pup

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Buna,

Eu sunt nascuta in 16.08.1979.
Felicitari pentru puiut!!!!
Sper sa rezolv cu pozele....

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Cred ca am scapat de semnatura!
Sa vedem...

Mergi la inceput

acum nu stiu sa pun alte poze la semnatura

mary si gogoasa mica http://www.shutterfly.com/lightbox/view.sfly?fid=2cc50ba6706036339a16dcf07a6807f9#1241359885329

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!

Ely felicitari,cred ca esti in al noualea cer,felicitari si sa va bucurati din plin de fetita voastra ce emotionant

Noi suntem bine,azi am fost la mare,pt prima oara cu baiatul,maine daca am timp pun poze noi.

Cu olita inca nu se cere singur,il pun eu din cand in cand de multe ori nimeresc de alte ori nu,as vrea sa se ceara el.

Katia,tu ce mai faci?Giulia cum mai e?nam mai avut timp sa mai intru sa mai stam de vorba

Pt toate multi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am sosit de la mare si eram cu gandul la Ely siiiiiiiiiii

Felicitari mamico , puiut sanatos si papacios iti doresc...felicitari intregi si familii si nu in ultimul rand taticului(sa ptregateasca pusca)

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

A fost super la mare...am pleca pe o ploaie , de u-mi venea sa ies din casa d-armit sa plec la mare...binenteles ca am lat mai mult haine groase
Mie necaz ca la intoarcere fetei ii aparuse din nou dermatitat pe fata, pe amnbele obrazuri si sub nasul...nu stiu daca din cauza transpiratiei+ maine murdare

Katia ai vazut bine ca s-a ingrasat baiatul...in fiecare zi mananca pranzul la scoala si stie sa se de-a pe langa bidele(capata si maioneza)... 8 ore de fotbal + alergari afara cu mine, dar se vede ca nu-l ajuta
Moni ai sa vezi ca-ti va placea scoala

Neli cum ati prins timpul??Unde la mare??

sper sa intru mai pe seara

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput