Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 7
danitin spune:
Buna dimineata! Mare atentie, trei din canile cu cafea oferite de Aida le-am baut eu deja .....
geta_florina spune:
mda ... nesatulo ... nu ti-o ajuns una, daca tu ai baut 3, una eu ... Aidaaa mai adu cafea ca s-o terminat deja .... ![]()
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
aidaciolac spune:
hm , deaia ma intreba doriseasca pe la 8:40 daca mai am
... nesatulelor 
Aida ... 18+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
io nu beau cofee 
aidule laptic sau ceai nu ai cumva si pentru mine ????
sa beu si io ceva ca-mi fac pofta fetele astea p'aci ![]()
![]()
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
Ana68 spune:
'Neata...ce faceti mandrelor?Ce ma bucur ca e soare si frumos afara...!!!
Hai sa aveti o saptamana minunata si o zi cat mai faina posibil!
Pupaturi la toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Neatza...
Da, io o intrebam pe Aida daca mai are cafea...
Da mi-am facut eu...asa ca sunt treaza, cum s-ar zice...
V-ati uitat la prognoza meteo? ploaie la greu...vineri, sambata, duminica...pana marti...iecsssssss, ne-a stricat planurile de 1 mai...
Eu m-am apucat sa fac pozele lui Ines de cand era mica...mi-am tot promis ca le fac, dar nu am avut niciodata timp...sper sa le termin cat de repede.
De azi la munca...gata vacanta...
Geta, ieri ne-am plimbat la Vaporu, apoi pe malul begai, am facut poze, l-am scos si pe Akos cu lesa...ne-am distrat fain.
Pupiciuri...la toate 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
a_alinta spune:
fetelor, ma primiti si pe mine in "Timisoara impreuna"?
nu sunt din Timisoara, sunt prahoveanca de loc, domiciliul actual e pe langa silvana
, o am in suflet pe emma si pe aida zsi imi e drag de voi toate, asa suflete minunate ce sunteti!
ce ziceti? primiti si din afara? c![]()
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a_alinta fetelor, ma primiti si pe mine in "Timisoara impreuna"? nu sunt din Timisoara, sunt prahoveanca de loc, domiciliul actual e pe langa silvana , o am in suflet pe emma si pe aida zsi imi e drag de voi toate, asa suflete minunate ce sunteti!ce ziceti? primiti si din afara? c alina |
io votez pentru...acuma nush cum facem cu intalnirile...noi la tine sau tu la noi
boboruEmma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
Mariaa spune:
si de la mine un vot. ai scris de multe ori lucruri tare bune de pus pe rana. tare sensibila esti la sufletel
azi am inceput si io la sapa. trebe sa recunosc ca mi-era dor de nebunele de la lucru. multe si nebune! altfel am furat niste idei de amenajat gradina de pe unde am umblat. cica mi-am dat tema de casa acuma
da' sa scap mai intai de iarba de juma de metru si porma 'oi vedea ce si cum.
va tzuc cu mic cu mare. sa aveti o saptamana faina de tot ca voi 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
Ana68 spune:
idem si io cu votarea....a inceput campania?!
si mai votez si de intalneala pe meleagurile lu'Winnetou sau a lu'unchiu' sam...io-s pentru!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri