Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 4
silvana75 spune:
Dana, toti au fost costumati in dinozaur, a fost un program de 30 minute, indrumati de profa de muzica care a facut cu ei o treaba extraordinara. Piticu e romano-sarbo-ungur si un pic de american ![]()
Daca tot trebe sa mergi la munca, eu iti spun sa ai spor si sa mearga treaba ca unsa 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Ano zapacita esti femeie, nu nu e indragostit de tova, are o alta simpatie dar aia momentan nu ii da atentie si cam suferim pe chestia asta
dar na asta e vine alta ![]()
Da, Doris aia e invatatoarea
Sa aveti pofta, suna tare bine ce gatesti tu acolo 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Miammmmmm, Radu se tot invarte pe aici...iar io miros a fum...direct la dus dupa... ![]() |

D E M E N T I A L .....la dus dupa mancare sau dupa
....asa de tare...ca mirosi a fum?!Ioiiiiii....
...demential...demential...
tzucute-as,cum mai potrivesti cuvintele....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Ano, evident ca dupa dus lustruim si dintii...
si rumegam orbit...
ca pute mujdeiu...in rest...iti imaginezi ce vrei tu...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
Bey, Ano, stai ca mie acuma mi-a picat fisa...

Radu se invarte pe aici, de foameeeeee, nu de ce crezi tu.... da poate dupa asa o cina si-un vin bun...![]()
![]()
![]()
Ce dusa esti femeie...tzaca rau!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
danitin spune:
Ana + Doris = 

Super dialogu, super v-ati inteles!
Multzumim de intrebare, degetelul e bine merci. Cat despre slujba, sunt inca indragostita de ea si-mi place la nebunie ce fac. Dar ce-i prea mult, ori ingrasa, ori te oboseste .... No, stau si eu la o tigare de relax si fug la nani. 
danitin spune:
Deci, printre altele, de atata drag de lucru m-a luat si insomnia. Asa ca va zic, abia acum, noapte buna 
aidaciolac spune:
atunci , o stacana mare de
ca sa va treziti
toata gasca si toti musafirii ei 
Aida ... 18+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ana68 spune:
Binevenita cafeaua,Aidule...aferim,boieroaico!

![]()
"Neata mandrelor....
Ati vaz't ce soare estem afar'?????![]()
Nah,Danuto,ai dormitpan' la urma?![]()
Doris

....demential,am ras de dimineata
si pentru ca m-ai inveselit cu noaptea in cap,respect maxim de la mine pentru tine si sa-ti dea Al de Sus,o mie de ani de sanatate la cote himalayene....
![]()
O zi extraordinara sa aveti!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
geta_florina spune:
'neatza buna ....
Aida multam de cafea ...
si noi am facut ochi pe la 6.45, cand s-a trezit Alex si a inceput: "mami scoala-te, ... ne sculam ... acuma..."
. asa ca de atunci bantui prin bucatarie,incalzit lapte la strumf, pregatit micul dejun ...treburi gospodaresti ![]()
Dana bine ca-i ok degetelul printesei....
iar tu chiar ca muncesti mult, dar daca-ti place se merita. spor la munci sa ai si azi. 
Silvana faine poze ... e mare baiatul tau si asa de dragut ...
. cu ce ocazie au avut serbarea?
cat despre Ana si Doris ... io-s fara cuvinte ...![]()

Maria pe unde esti?
ti-am vizionat ieri pozele.... superbe ....
Anda cat mai stai in concediu? Edi e bine? 
Deya ai disparut cu totul? 
Mihi si tu? 
o zi frumoasa sa aveti toate,
va 
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze