Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Silva, merci de cafa, la marele fix...

Aidule, azi numai versi nimic, da?

La 9 plec pana la Selgros, in interes de servici.

Ce faceti vineri de 1 mai? care-ncotro?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna dimineata fetelor! Imi cer scuze ca ma bag asa ca musca-n lapte. Dar nu gasesc subiectul de la umanitare, nu stiu unde a s
disparut si ii mai scriam acolo Aidei. Ma puteti ajuta? Aici nu vreau sa deranjez.
O zi insorita sa aveti.

Criss si Alex (11.05.2003)

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Criss, la Sufletul credintei gasesti subiectul...
Si sa stii ca nu ne deranjezi deloc, nici aici...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata si de la mine ...

multam de cafea Silvana, tare buna ...
mai stii ceva de analizele lui Paul? sper ca-i totul in regula.
Mariaa sunt superbe magnoliile, si eu sunt fana declarata a lor . sper sa ti se prinda si sa ma chemi si pe mine la o cafea sub magnoliile inflorite. te-ai mai readaptat la jungla din timi?
Mey Ana io nu pricep ce tot vorbiti voi acolo de mustata, fara mustata... , m-ati pierdut in ceata ....
Aida ai facut strudelul? ai afumat casa?
Doris noi de 1 mai avem program de mers la arad, sambata mergem la niste prieteni la tara la ziua baietelului lor. deci chef de copii ...
Deya tu chiar ai disparut?

va pe toate,
o zi buna

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Doris multumesc.
Sunteti niste dulci toate timisorencele.

Criss si Alex (11.05.2003)

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

sau mai e vreun chelios si io nu stiu?!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

ahaaaaa , mai e , mai e

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

sau mai e vreun chelios si io nu stiu?!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

al meu mai are par de un dus, se pune?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Cafea, vreau cafea, muuulta cafea ....

De 1 mai lucrez .

Am recuperat buletinul, la banca il uitasem ....

M-am enervat la lucru groazinc. Nu suport oamenii care, in loc sa puna mana sa faca ceva constructiv, nu stiu decat sa dea cu sapa, poate poate ies bine in fata sefilor. Bleah, , abia astept sa revin pe tura mea.

Aaaaaa, si , a castigat Poli meciul cu Dinamo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata lume si popor...

May,se cade sa fac neshte precizari:
nu sunt gravida,nu am problemuri cu stomacul,stau bine cu capul,nu-s bolnava,nu cred ca-i cazul de Vacarescu,pur si simplu da alchimia fluidelor pe la preaplin...si e bine rau...Uneori micile schimbari aduc satisfactii marete...si eu ma complac in satisfactia mea,la greu...era deja,insa acum se revarsa...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Getuta,Marius si-a dat jos mustata,aia e treaba...

No gagice,buna cafeluta de dimineata...o picat la marele fix,draga Aiduca!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput