Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 11
Mariaa spune:
Anoooooo, poate mere sa-si lase cioc macar
buuunnn si alaaa! ![]()

![]()
cu ce te mai poti revigora mei? ca inca nu ma pot cupla la toate cele nici cum 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
danitin spune:
Mai un pic si ies din tura, da' degeaba am dat si azi iama in cafea, ca tot habauca mi-s. Citesc ce citesc, si-mi cam da cu virgula, mai ales la replicile cu subinteles ... asa ca am retinut doar saliva de pe tastatura - banuiesc ca de la prajiturele, uleiul din cuptorul Aidei - si da, categoric va afuma zdravan la prima intrebuintare aaaaa, si cred ca acu' mi-a picat fisa si de mustatza. ![]()
Clar is cam
.
Ieri mi-am uitat buletinul la banca, azi trebuie sa mai trag o tura, sper sa mi-l recuperez ca altfel 

Ana68 spune:
Simonelule,baga un ochisor in "amalgam" si vezi ca este niste "amadeus" fain acolo....care suna atat de fain...pe mine tare m-au binedispus...incearca!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
aidaciolac spune:
io stiu pe cineva care a zis ca ar fi multumita si cu un smoculet in barba ![]()
... rezolvat primaria , noroc cu prietena mea care e bine plasata acolo , imediat plec si la shopping si pt ca ma enervati cu fumegeala
azi bag la cuptor o rulada cu mere si scortisoara
, dar asta cand ma intorc acasa , ca am venit sa pun masa la masa muncitoare ...
hai pupice
Aida ... 19+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Si noi vrem rulada cu mere si scortisoara...

Cat despre cioc, sau un fir de mustata macar, ma abtin...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
andanii spune:
ce-i aia rulada cu mere si scortisoara ????? 

mi-am dat singura cu caramizile in cap sa-mi treaca poftele .... pai ce mai slabesc io cu ruladele tale aidooooo 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
andanii spune:
ana mi-am bagat nasul la amalgamul tau de ganduri ... nu pot sa zic decat .... bine scrii draga mea, felicitari .... 
mi-a placut ce-am citit 
ai un talent aparte la povestit .... un talent numai al tau 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
pfuai Aido ce patzisi azi..
da e bine ca totul s-a terminat cu bine
si spor la cumparaturi
Maria,
ma bucur mult ca v-a placut rulada si eu am preluat-o de pe la fete
am vazut ieri niste poze de-ale Anei cu dl fara mustatza
e clar d-na scorpie e indragostita lulea 
Doris 

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Mariaa spune:
ioiii Anooo, u light&lift my day! tot dau pe refresh! ca sa te citez: aferim de aferim! big hugs 

danoo uats up? cum asa mah cu buletinul? hai, tin pumnii sa-l gasesti!
monica, pansament pe rana esti femeie 
care stiti, magnolii se mai pot planta la ora asta oare?!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
aidaciolac spune:
... scuze cu rulada , am vrut sa zic strudel cu mere si scortisoara care iese demential 
... fost la cumparaturi dar nu in real ci in piata si am cumparat legume
si fructe pt mine
si fructe pt husbant
si tot ce mai trebuie cash , carne porc , carnati si kaiser , candele si flori pt puisor ... si am mai cumparat dar nu mai stiu ce acum , cert e ca am facut 3 drumuri la masina cu plasele ... parca vad ca maine iar nu avem de mancare 

... si cotoiul meu vanator sta la geam si se linge deja ce mancare buna i-am luat ![]()
pe voi ma duc sa ma intind ca simt cum mi se umfla picioarele ...
Aida ... 19+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"