bebe doarme 8 ore pe noapte, e bine?
Raspunsuri - Pagina 2
lara_c spune:
A...eu credeam ca ti se pare putin nu mult....
Daca in rest e ok , e numai bine pt 2 luni, fiica mea are aproape 7 si tindem spre 12...dar mai e pana acolo...
Mindy spune:
Si fetita cumnatei mele doarme in patul ei toata noaptea de la 2 luni.
de la 9 seara la 9 dimineata.
La dr i-au zis ca e ok, s-a nascut cu peste 4 kgs, a luat in greutate extrem de bine, fetita e fericita, activa in timpul zilei, jucausa, sanatoasa tun. O alapteaza in timpul zilei la cerere.
Daca nu sunt probleme de crestere sau pierdere a laptelui matern, nu ai de ce sa iti faci probleme.
Nu ma mir ca cumnata mea se gandeste la al doilea, e asa de odihnita, doarme si in timpul zilei cand doarme bebelusa, ce sa mai.. o femeie care functioneaza normal :)
Eu si la 12 luni eram o zombie care ma trezeam dimineata cu dureri de spate de la atata alaptat si trezit noaptea.
MissParker spune:
Stiu ca asteptai raspunsuri serioase, da' da-mi si mie vreo 4 ore din alea 8, ca Daviducul meu are 10 luni si cred ca n-a dormit decat vreo 15 nopti legate, in rest mergem pe motto-ul "trezirile multe si dese, cheia marilor succese"
ploscariu spune:
Buna dimineata!
E bine ca doarme 8 ore la 2 luni, inseamna ca e satula si nu o doare nimic, mai tarziu, peste cateva luni, va dormi mai mult.
Ionut doarme 10 ore pe noapte la 1 an si 3 luni
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
fely_alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk_psk esti intr-adevar norocoasa...si eu am mai prins cateva zile de somn bun cand era mic..daca are nevoie de ceva iti spune el intr-un fel...ia si dormi linistita insa mai uita-te la el din cand in cand..doamne fereste de "sindromul mortii subite la nou-nascut"..nu vreau sa te sperii ci doar sa fii cu ochii in patru..sanatate la micutz.. apropo de asta....am postat mai jos un articol despre SMSS.. http://tanaramamica.wordpress.com/ |
deja m-ai speriat, am citit articolul respectiv si nimic din ce scrie acolo nu se intampla la noi in casa...dar m-ai pus pe ganduri. Sper din suflet sa nu am parte de necazuri. Toate cele bune!
Alina
si Razvan
raluk_psk spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fely_alina
deja m-ai speriat, am citit articolul respectiv si nimic din ce scrie acolo nu se intampla la noi in casa...dar m-ai pus pe ganduri. Sper din suflet sa nu am parte de necazuri. Toate cele bune! Alina si Razvan |
nu-ti fa griji....e destul de rar dupa cum ai si citit..doar sa fii atenta si sa n-o lasi sa doarma pe burta de la varsta asta..al meu a inceput sa doarma asa pe la 6-7 luni si n-a patit nimic ci din contra: doarme f bine..e bine totusi sa fii informata..toate cele bune si tie..
http://tanaramamica.wordpress.com/
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fely_alina deja m-ai speriat, |
decat sa intri in panica in mod gratuit mai bine intreaba un medic. Cand puiul meu a dormit prima data 7 ore (tot pe la 2 luni) l-am trezit sa-i dau sa pape - asta pt ca in maternitate ni s-a spus sa nu-i lasam mai mult de 4 ore pt ca exista riscul de hipoglicemie - e adevarat ca nu mi-au spus pana la ce varsta. Mai bine intreaba ca sa te poti bucura si tu de somnicul lui, fara sa ai ganduri negre...
Bucurie!
Ayla21 spune:
Eu am intrebat doctorita, si a spus sa n-o trezesc din somn sa suga, pt ca bebelusii cresc si din somn, nu doar din mancare.
Si eu din punctul asta de vedere sunt o fericita, nu chiar 8 ore, dar 5-6 doarme legat pe noapte regulat. Problema nu este ca doarme mult, pt ca asa creste, ci ca dormind sare peste niste mese. Ce conteaza este sa pape ziua, si sa ia in greutate.
Dar mai mult de 8 ore sa nu o lasi. Urmareste-i si fontanela, daca e putin infundata e semn de deshidratare, in rest, nu e nici o problema.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.