bebe doarme 8 ore pe noapte, e bine?
Buna mamici,
bebele meu, de 2 luni jumate a inceput de cateva zile sa doarma foarte mult noaptea, ajunge chiar si la 8 ore jumate, e ceva normal sau ar trebui sa-mi fac griji? parca mi-e mila sa-l trezesc cand vad k doarme asa bine, ce sa fac?
pana acum dormea 3/4 ore, apoi 5...dar usor usor a ajuns la 8, ai vostri copii au facut la fel?
Am mai cautat pe forum ceva legat de asta dar nu am gasit nimic cocludent.
Multumesc anticipat.
Alina
si Razvan
Raspunsuri
ancadragoman spune:
eu zic ca este f bine,adica eu una nu l-as trezi ca daca vrea ceva tipa el
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
puisorul spune:
Cred ca ai noroc de un copil cuminte si dormicios. Si fetita nasilor mei de la 2 luni dormea toata noaptea. Dar eu nu am avut norocul asta . Deci nu cred ca e nimic in neregula cu somnoriciul.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anisiap spune:
mamica fericita sa fii si ALE tot asa dormea de la 3 zile maraia un pic prin somn dupa papa acum doarme toata noaptea nu am avut decat vro 3 treziri in zece luni sunt odihnita ziua si la dispozitia ei sa ti traiasca puiul
Tudor ,Ale ,si 23+
buli spune:
vreau si eeeuuuuu sa vad cum eeeee!!
cind are asa un obicei bun de ce vrei sa i-l strici?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Alex@Sara spune:
Oooo,8 ore e umai bine,Saruca mea de pe la vreo 2 luni si umpic dormea 12 ore nemancata,am mers la pediatru si cand i-am zis ca vreau sa o trezesc sa ii dau sa pape,macar la 6-8 ore,mi-a zis sa las fata in pace ca daca i-ar trebui mancare s-ar trezi ea singura,si somnicul e mult mai important decat papa.Mi-a zis sa merg la Biserica sa dau o slujba de multumire ca am asa copil [:D.Si pana atunci avea numai maxim 2 treziri noaptea,papa si inapoi la somnic,nu ne-am confruntat cu colicile ,dar adevarul e ca recupera ziua papica,manca pana dadea afara,dar a luat ok in greutate,deci asta era ritmul ei,si asa este si acum,doarme toata noaptea nici apa nu-i trebuie(deocamdata,sa vedem cum o fi pe caldurile ce vor veni).
Deci eu iti zic ca mamicutza "patita" sa lasi bebele sa isi faca somnicul,si sa fi la datorie cu masa cand o cere el.
sanatate si sa cresteti mari si frumosi
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
25sapt+
adra_bell spune:
Esti o norocoasa! A mea dormea si ea binisor la 2 luni, 6-7 ore legate pe noapte, niciodata n-am trezit-o sa o schimb sau sa ii dau sa manance.
Intre timp a crescut, are 17 luni si de la 10 luni doarme extrem de prost, asa ca bucura-te cat mai poti!
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
raluk_psk spune:
esti intr-adevar norocoasa...si eu am mai prins cateva zile de somn bun cand era mic..daca are nevoie de ceva iti spune el intr-un fel...ia si dormi linistita insa mai uita-te la el din cand in cand..doamne fereste de "sindromul mortii subite la nou-nascut"..nu vreau sa te sperii ci doar sa fii cu ochii in patru..sanatate la micutz..
apropo de asta....am postat mai jos un articol despre SMSS..
http://tanaramamica.wordpress.com/
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fely_alina Buna mamici, bebele meu, de 2 luni jumate a inceput de cateva zile sa doarma foarte mult noaptea, ajunge chiar si la 8 ore jumate, e ceva normal sau ar trebui sa-mi fac griji? parca mi-e mila sa-l trezesc cand vad k doarme asa bine, ce sa fac? pana acum dormea 3/4 ore, apoi 5...dar usor usor a ajuns la 8, ai vostri copii au facut la fel? Am mai cautat pe forum ceva legat de asta dar nu am gasit nimic cocludent. Multumesc anticipat. Alina si Razvan |
zi mersi si lasa bebe sa doarma atat cat ii trebuie!! al meu nici acum nu doarme legat...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Lorikay spune:
Chiar ca esti o norocoasa. A mea are aproape 2 ani si tot ma chinuie cu trezitul de noapte.
kitzy spune:
Wow, ce norocoasa esti!
Diana are un an imediat si se trezeste de n ori noaptea
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+