Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Lidia, zici? Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri |
beyyyyyyyyy...aici chiar m-ai pierdut...ori am luat prea multe bilutze homeopate
....ori a cedat neuronul lauz de tot 

...dar chiar nu stiu care e mesajul?

LE: Acum m-am prins

era recomandare de la "mami de alexa"

da cred ca zice bine

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
beyyyyyyyyy...aici chiar m-ai pierdut...ori am luat prea multe bilutze homeopate ....ori a cedat neuronul lauz de tot ![]() ![]() ...dar chiar nu stiu care e mesajul? ![]() LE: Acum m-am prins ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() era recomandare de la "mami de alexa" ![]() ![]() da cred ca zice bine ![]() LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa |

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
irina, eu nu mi-am revenit la lenjerie, desi nu mai alaptez.
dupa prima sarcina am trecut de la C la D, si in timpul celei de-a doua, la E. Cum nu gasesc E-uri civilizate (sunt cu banda foarte foarte lata si stau prost la subsuoara) ma multumesc sa ma inghesui in DD. Am gasit modele faine la Debenhams si la Triumf.
Cat despre fermitate...huh... cum zice Muuh.
Despre kg nu mai comentez. Am avut o tentativa esuata de regim prin februarie... reiau de duminica si mai vedem.
Lidia, chiar nu stiu unde mai aproape as fi putut merge, sa fie aerul ala de munte, sa nu fie pe DN1 si sa fie la max 3h de mers. Cunoaste cineva asa un loc?
Nu am mai plecat de multicel din Bucuresti, mai precis din feb 2008. Asa ca mi-era un dor nebun.
Iar copiii, de fapt Radu, daca nu vor iesi nicaieri nici nu se vor obisnui cu masina. Cu Teo mergeam frecvent la Zarnesti. Am inceput sa mergem cu el de la 3 luni, Predeal / Brasov / Prejmer au fost primele drumuri, apoi Zarnesti la greu, si ultima excursie la Sacele. Si se cunoaste ca are antrenament, desi e varsta lipsei de rabdare si cere "jos, a pimbaie" destul de des...
Cu Radu e prima oara cand iesim, si uite ca plange, se plictiseste, etc...
O sa mai iesim, si se va invata.
Sotul meu se vaicareste ca i-am dus prea departe, dar vrea sa megem la mare in Bulgaria.
Cum, Doamne iarta-ma? Ne teleportam?
In fine, una peste alta a fost ok, copiii au stat numai pe-afara si cu toata oboseala mea care devine cronica am vazut locuri noi, frumoase si aerisite.
Iar soatza a recunoscut ca a fost intr-un mare contratimp cu mine si ca sa se recompenseze, a venit devreme acasa, a plimbat copilul, i-a dat masa de seara si l-a si culcat

Sper ca nu-l tine doar o zi
dar si o zi a fost tare fain.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo fetelor, de cand ii pun scortisoara in piureul de mar cu branza, mananca! sa incercati si voi la mofturosi poate merge. am gasit si un link pentru condimente: http://www.citybaby.ro/article.php?a=430 e tare Gruia cu ceapa! ![]() Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo http://jurnalulsofiei.wordpress.com/ poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida |

super link-ul asta ...chiar m-a scos din belea...ca i-am luat Izabellei niste ulei de masline ...si era cu aroma de oregano (asta mi-a placut mie in supermarket ...ca era grecesc
stateam in dubii o fi bine..o fi rau ..sa ii dau asa cu arome

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa
gaia.nevia spune:
mami de izabella, ma scuzati ca am incurcat autoarele sfaturilor.
si mami de alexa sa ma ierte.

Dar era o vorba care zicea sexul duce la orbire.
Dar lipsa lui? La orbire si confuzie... probabil.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Draga Edwin aceasta e rochitza de la tine.Eu si mami iti multumim mult pentru cadou.

nikolici spune:
cucuvelelor, credeam ca rupem forumul in cinspe asta seara dc sunteti acasa cu toatele....ca asa unele dintre noi nu avem ce face de fel seara.
Ufff...pe mine ma doare coloana!Coloana infinitului![]()
babytza spune:
Nikolici eu sunt aici
tocmai admiram rochita primita de la Edwin si pe purtatoare 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
nikolici spune:
Din pacate noi nu am avut un cadou pt.Edwin.I am oferit doar un pampers ![]()

zici? 
Bianca Nicole