Lapte de mama impotriva cancerului
Raspunsuri - Pagina 3
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac mmmmh , am inteles! Dar e ok sa cumpar pentru un sugar lapte de la alta mama? ... asta pt ca stiu ca productia proprie a fost f slaba ... desi ar fi fost unde ... Aida ... 18+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Doar daca esti sigura ca 'doica' e sanatoasa tun, nu fumeaza, nu ia medicamente...
dodo spune:
citat din mesajul lui giasurdu dragele mele, are vreuna dintre voi pregatire medicala? de fapt, daca ati avea poate nu ati mai inghiti asa usor toate aceste "studii"; va recomand sa cautati si sa cititi "vaccinarea: eroarea medicala a secolului" a dr. louis de brouwer si apoi mai discutam despre vaccinare in general; ca fapt divers, cel de-al doilea baietel al meu, luca darius care a implinit 5 luni acum cateva zile, NU va fi vaccinat |
Dar, dr ala, o fo'vaccinat, au ba? Ia sa ne prezinte aicisha fisa lui de puericultura...Eu cred ca a apucat sa scrie studiul ala tocmai ca a beneficiat de vaccinurile pe care acum le huleste...Ca sa nu deviem, e bine de stiut ca laptele matern poate fi de ajutor in lupta impotriva cancerului, stiu cel putin 2 mamici care ar da orice sa poata da timpul inapoi, sa incerce si aceasta varianta neexplorata pina acum. Sint alaturi de ele, desi nu mi-am exprimat niciodata in scris compasiunea, pur si simplu am simtit ca vorbele sint seci si nu pot aduce consolare
XIO spune:
citat din mesajul lui giasurdu dragele mele, are vreuna dintre voi pregatire medicala? de fapt, daca ati avea poate nu ati mai inghiti asa usor toate aceste "studii"; va recomand sa cautati si sa cititi "vaccinarea: eroarea medicala a secolului" a dr. louis de brouwer si apoi mai discutam despre vaccinare in general; ca fapt divers, cel de-al doilea baietel al meu, luca darius care a implinit 5 luni acum cateva zile, NU va fi vaccinat |
da , sunt oameni cu pregatire medicala.
Daca iti spun ca un profesor de-al meu care preda imunologie(deci cam stia despre ce vorbeste) si care e oncolog a spus ca maine s-ar vaccina pt. HPV daca ar putea iti schimbi parerea?
Cred ca nu.
Coincidenta
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
andacos spune:
citat din mesajul lui gabi3604 . Îl considera pe Pasteur "un fel de impostor" :( |
Asta imi suna tare cunoscut...dar nu-s`de un`s-o iau!
Dana
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Dar, dr ala, o fo'vaccinat, au ba? Ia sa ne prezinte aicisha fisa lui de puericultura...Eu cred ca a apucat sa scrie studiul ala tocmai ca a beneficiat de vaccinurile pe care acum le huleste...Ca sa nu deviem, e bine de stiut ca laptele matern poate fi de ajutor in lupta impotriva cancerului, stiu cel putin 2 mamici care ar da orice sa poata da timpul inapoi, sa incerce si aceasta varianta neexplorata pina acum. Sint alaturi de ele, desi nu mi-am exprimat niciodata in scris compasiunea, pur si simplu am simtit ca vorbele sint seci si nu pot aduce consolare |
De brouwer zice ca e absolvent de medicina, are specializare în biologie moleculara si ... în homeopatie .
Si mai are un certificat international în ecologie umana ( ?? ).
CV-ul de pe internet e mai scurt decât al unui sofer de la firma de la mine ... din modestie, desigur . Îl considera pe Pasteur "un fel de impostor" :(
A lansat ipoteza ca SIDA ar putea fi un rezultat al medicatiei alopate, vaccinarilor, poluarii, stresului... si nu al HIV! (asta va prinde la muuulta lume, din pacate...)
Nimeni nu neaga ca laptele de mama are proprietati exceptionale, poate o fi chiar un adjuvant natural anticancer. Nu stiu. Si mi se pare firesc ca cei care au probleme încearca si aceasta terapie.
Sanatate tuturor
giasurdu spune:
cred ca nu m-am exprimat corect sau complet: laptele de mama e absolut miraculos, primului meu baiat i-am dat sa suga 1 an si 10 luni, iar cel de-al doilea suge deja de 5 luni si va continua...
eu nu ma uit pe internet la cv-uri, ci ma apuc sa citesc cartea; cui este interesat, o pot imprumuta - parerea mea este ca te poti pronunta dupa ce ai citit cartea, nu o recenzie de 3 randuri
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui giasurdu cred ca nu m-am exprimat corect sau complet: laptele de mama e absolut miraculos, primului meu baiat i-am dat sa suga 1 an si 10 luni, iar cel de-al doilea suge deja de 5 luni si va continua... eu nu ma uit pe internet la cv-uri, ci ma apuc sa citesc cartea; cui este interesat, o pot imprumuta - parerea mea este ca te poti pronunta dupa ce ai citit cartea, nu o recenzie de 3 randuri |
Gia, topicul se referea la valoarea curativa a laptelui de mama pentru boli precum cancerul.
Si te rog, nu te supara pe mine si pe alte sceptice de pe aici ...
... dar înca nu s-a descoperit pe lumea asta vreun medicament / tratament care sa merite epitetul de "absolut miraculos". Panaceele au ramas o aspiratie a oamenilor.
Tu vii cu argumentul ca laptele e absolut miraculos... pentru ca i-ai alaptat pe copiii tai. Dar ei erau sanatosi, nu? (le doresc sa fie si de-acum încolo ) Daca da, cum putem deduce ca laptele matern e miracolul... de ce miracol?
Apropo de laptele de mama... credeam ca s-a inventat de multa vreme , cam de când omenirea . Cum de ne loveste brusc revelatia ca e ceva asa, nemaipomenit? Cum de mureau pe capete bebelusii acu' niste sute de ani, desi beneficiau bine-mersi de laptic matern?
Laptele de mama se folosea adesea de catre chinezi, înca de mii de ani, pentru cei care trageau sa moara. Îi ajuta, îi alina, îi mai întrema (în functie si de boala, de stadiul ei, de organism samd...), dar nu stiu sa se fi consemnat vindecari miraculoase.
Sa fim întelesi, dragilor: nu vreau sa risipesc sperantele celor bolnavi si disperati. Siogur ca îl pot încerca (,) ca adjuvant.
Dar nu cred ca e util ca oamenii bolnavi si disperati sa-si puna toata speranta de viata în ceva, indiferent ce, care nu e un leac absolut al maladiei lor, iar apoi sa fie distrusi de dezamagire.
aidaciolac spune:
gabi3604
... desi , atuci cand medicii nu mai au solutii si cand gasesti cate un "remediu" pe care sa il poti incerca , asta iti poate aduce cateva zile sau saptamani de viata in plus. Viata e atat de pretioasa si fiecare se agata de cate un firicel de speranta pentru a mai trai putin.
Aida ... 18+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui aidaciolac gabi3604 ... desi , atuci cand medicii nu mai au solutii si cand gasesti cate un "remediu" pe care sa il poti incerca , asta iti poate aduce cateva zile sau saptamani de viata in plus. Viata e atat de pretioasa si fiecare se agata de cate un firicel de speranta pentru a mai trai putin. Aida ... 18+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Stiu, Aida draga
Si eu ma tot gandeam si cautam pt. voi "ceva"... si venisem cu IP6, ma gandeam la el tot ca la un adjuvant, un plus in alimentatie... te exasperam si eu cu inca un "panaceu". Naivitate... chiar credeam in ascuns ca se va dovedi mai mult decat un adjuvant.
Profit de ocazie sa te rog sa ma ierti ca te-am batut (si eu!) la cap
... Si cu lapticul propriu: ce zic doctorii, e vreo metoda de a stimula lactatia?
carmen_70 spune:
[quote]citat din mesajul lui aidaciolac
mmmmh , am inteles! Dar e ok sa cumpar pentru un sugar lapte de la alta mama? ... asta pt ca stiu ca productia proprie a fost f slaba ... desi ar fi fost unde ...
Nu stiu daca exista medicamente care stimuleaza lactatia.
Personal nu iau medicamente (dupa o perioada in care am exagerat fac reactii alergice si la aspirina).
Ceaiuri sigur exista.
De la 25 de ani port sutien cu cupa D. Dupa nastere "productia" nu era conform asteptarilor. Am turnat cel putin 2 litri/zi de ceai dintr-un amestec de plante de ajunsesem sa transpir extras de marar. Pana la 5 luni nu a trebuit sa-i dau supliment copilului, a luat in greutate normal si (sa nu ma indepertez prea mult de topic) a racit pana a mers la gradinita doar de doua ori.