*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*
Raspunsuri - Pagina 16
BraveGirl spune:
ntru rapid, ca plecam la masaj. Va multumesc ptganduri, revin cu alt mesaj
MIRTHA, dc vorbesti de CERAZETTE, si nu CEZARETTE, ca ista nu existeaza,am eu prin casa o cutie cu 3 folii. Da un semn si ti le trimit ....je vrea bebe2 cu toata depresia asta. Dar je nu are ovulatie, inca
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Miky am vazut pozele cu scumpa mica si m-am topit dupa ea ce dulce e! Pai cum sa n-o albeasca mami a ei? Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Cris,am pus poze noi cu Alexia. Am vazut poze frumoase cu simpaticul pletos David al lui Bebecris,scumpa iulia de fluturasha23,cocheta si fotogenica Alexandra de Cami. Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
poze
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Andy sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos! Am vazut pozele si e un scump!
Numai copilasi frumosi avem aici la odisee!
citat din mesajul lui Andy08 Azi piticul meu are 4 luni!!!! E maaareee!!! . Am pus niste poze mai recente in albumul cu cozonacei: http://community.webshots.com/album/569588638JLzHwt In alta ordine, piticul meu a racit! Uf! Nu stiu ce sa zic cu protectia laptelui de mama, ca al meu le-a facut pe toate! Si eczeme si alergie si raceli... Andy, mami de Andrei |
poze
Amalia spune:
Eli pup dulce puiul scump! S-a facut mare si frumos! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai fericire!
citat din mesajul lui elilov3 pozeeee noi, balaciosul si nasii balaciosului http://picasaweb.google.com/constantinsamfirescu/Ionut?authkey=Gv1sRgCLKUgdTnmvSseA# Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
poze
Amalia spune:
Mirtha felicitari pentru dintisor! Imi imaginez cat te-ai chinuit sa-i faci poza, daca zici ca nu sta.
Loren@ foarte frumoase pozele de la mare! Se vede ca v-ati simtit bine!
Babyzapi sa poarte sanatos puiutul tot ce a primit! Foarte frumos gest din partea socrilor tai! Ah, si n-am uitat..am votat si ieri...am votat si astazi!
poze
Z_IULIA spune:
Pentru ca sunt o aiurita am uitat sa urz "la multi ani" sarbatoritilor zilei! Multa sanatate, noroc si tot ce va doriti !
Multumim frumos de mesaje!
Gynie pup dulce pe Stefanut sa se linisteasca si sa o lase pe mami sa se odihneasca! Eu stiu ce inseamna sa nu sti ce sa-i faci copilului care nu tace nici in brate si nici altfel. Asa a fost Claudiu, efectiv nu stiam ce sa-i fac. Stiu ca eu nu am putut sa aplic nici un sfat. Stateam toata noaptea cu el pe picioare si il leganam. Multa putere si rabdare iti doresc .
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#
Otiliav spune:
citat din mesajul lui elilov3 fete si plecatul la tzara luni seara se intampla dupa ce aduce ion masina din service de la valcea.....ca de marti ramane fara dovada si apoi deabea pe 28 iulie mai vede carnet ....aseara il apucasera remuscarile, frustarile..printre care si un ...nu vreau , nu te duc la tara ...eu ce fac singur...zic dai party...ce??......hai mai fai scola de soferi...nu vreau si pace, mai bine imi ingrijesc dantura, imi schimb ochelarii..etc...etc....bine cum vrei tu, dar totusi hai fa scoala de soferi ...hehe ce ma distreaza Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
Bai, iar te stresez dar moment mai bun nici ca se putea pentru scoala de soferi. Eu vad numai avantaje:
- Dimitrie e mare si aproape de diversificare (ca mai dureaza pana faci dosarul, pana te programeaza) deci poti rupe o ora pentru condus din cand in cand
- esti in CIC, adica programezi orele de condus cand vrei tu si cate vrei tu, nu iei concediu cu rugaminti la sefi ca sa mergi la examen
- foarte important, Ion nu e inca as in condus, va sta in dreapta si va comenta dar nu va comenta cum fac alti soti experti cu 10 ani de condus experienta . Si daca zice ceva, oricum e vina lui ca a pierdut permisul, hi hi.
- poti merge la plimbare, la cumparaturi fara sa mai depinzi de Ion
- ai deja masina, poti exersa la tara
Si in primul rand o faci pentru a-ti usura viata si te folosesti de ea ca nu mereu ai alternativa. Ia gandeste-te cum ar fi sa i se faca rau lui Ion si sa astepti la nesfarsit salvarea in loc sa pui cheile in contact si sa fugi cu el la spital. Ion poate e ocupat la servici, e pacat sa ai masina si sa nu o poti folosi.
Eu stateam cu permisul in buzunar ca nu aveam masina. Iar intr-o zi cand Ana avea febra 41 mi-a luat o ora sa ajung cu autobuzele la urgenta (juma de ora am stat sa astept al doilea autobuz in centru). Si drumul asta se face cu masina in 5 minute pe autostrada, ba chiar si 3 minute am facut cand am mers cu otita sambata dimineata la 7. Si cum sa nu te apuce pandaliile cand nu poti face ce-i mai bine pentrucopilul tau.
Si nu spun ca a fost usor sa incep sa conduc, a fost al naibii de greu dar fara masina nu mai puteam.
E pe aici un grup de sprijin pentru mamici tematoare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
oceanborn spune:
Salutare!
am scapat de vaccin..acum doarme dus...
azi dimineata s-a trezit la 4! si a mai dormit o jumatate de ora pe la 7..
avem si noi o gingia umflata jos in partea dreapta, cred ca asta l-a deranjat si aseara si azi noapte..
Eli subscriu la tot ce a zis Otilia de scoala de soferi!
Mirtha in urma cu cateva zile scriai ca ai fi preferat sa-i creasca mai tarziu dintisorii Evei..ca e mai bine pt mai tarziu..uite, fratelui meu, (am mai scris despre asta) i-a crescut primul la 3 luni .. acum are 36 ani, o masea lipsa in rest zici ca-s de portelan..spre deosebire de mine care de prin clasa a 5-a am tot umblat la dentist... si primul dintisor mi-a crescut dupa 8 luni... depinde de mai multe chestii...
mami de Thomas
alra spune:
pazea ca s-a facut a naibii otilia sunt insa de acord cu ea. s-au dus vremurile cand doamna depindea 100% de domnul.
dandusa, nu eram eu aia!!! eu nu sunt asa fitoasa, nu am mers in viata mea la un vernisaj daca insa catelul mi-a mancat pantofii noi, luati asta iarna, aveam motive sa fiu fleasca!
valeleu, da te culcasi cu mine'n gand ca sa visezi de mine cum zice poetul
fi-mea a inceput sa se scoale inaintea ceasului. pe 1 mai o legumesc.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirtha spune:
Multumesc Amalia.
Eu nu mai am simt deloc echilibrata. Adica oscilez , oscilez si din cind in cind mai si pic.
Trebuie sa gasesc ceva , o metoda care sa ma recalibreze. Momentan nu o vad. Mai banueisc ca este si procesul de acomodare la statutul de mamica . Ma cam compleseste. Pe cit este de sublim pe atit este de coplesitor. Ma simt fugarita. Da , poti ride dar sentimentul cel mai pregnant este ca ma simt fugarita si nimic nu ma multumeste suficient cit sa imi incarc bateriile.
Banuiesc ca e ceva specific debutului maternitatii si probabil multe din mamici au simtit starile astea la inceput. Sper sa ma repun in functiune treptat - treptat cu metode si solutii noi ca cele din perioada ne-mamica nu dau randamentul scontat.
citat din mesajul lui Amalia BraveGirl, Mirtha aveti grija de voi fetelor! Depresie poti face oricand...cu cat cresc, copilasii devin mai solicitanti si intervin alte griji si probleme. Asta nu inseamna ca o si facem.., noi suntem femei puternice si echilibrate, ne straduim sa ne odihnim pe cat posibil, sa luam o gura de aer proaspat cand simtim ca nu se mai poate si sa ne descarcam ofurile aici intre prieteni ca sa ne revenim! Sunt convinsa ca sunt multe dintre noi care ne simtim depasite de situatie in anumite momente. Eu zic ca e bine ca ne dam seama de asta, ca sa putem lua masuri sa ne revenim. Va pup dulce si va imbratisez! poze Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201