Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am vazut eu bine? Inghetata de fistic?.Vai ce buna e....vreau si eu.Am cautat si eu pe aicea o inghetata buna de fistic sau de vanilie....ce vorbesti..numai balarii.Cand eram copil am papat inghetata buna..acuma "ioc sansa rambo"(cum zice sora-mea).Eu am o cutie de combinatii cu ciocolata,frisca si capsuna..facem schimb?

Apropo de amortelile de picioare si durerile mele(imi intepeneste piciorul stang)..am gasit ca o sa scapam de ele cand vom naste.Deci,in concluzie,daca o sa vedeti pe strada o balena esuata care topaie intr-un picior(celalalt e amortit)sa stiti ca sunt eu

33+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Laurraa...........felicitari pentru colostru.Si la noi a inceput din ambii sani sa picure de ceva vreme,dar nimica de speriat.Sotul a zis ca vrea sa imi vina laptele...nu de alta dar vrea sa incerce cu cafea dimineatabinenteles ca dupa ce se va satura bebelina.

anda magda........nesuferitele..sa astepti atata.Aratami-le mie ca le cer eu socoteala.

33+MIRUNA-ALEXANDRA

Sa stii ca si noi am incercat (adica eu si sotul) dar nu in cafea, ci natur si a fost dulce.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

cris: ah,nu prea cred ca as face schimb dar ti-o dau tie pe toata,k?nu imi place cu capsuni

burticute,va pooop si ne auzim maine!O seara placuta in continuare

Yioanna 32+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 8 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..daca tot veni vorba de inghetata...imi aduca aminte cind eram mica si inca mai traiam in romania era o inghetata impachetata ca untul..cred ca-i spunea "polar" dar nu sunt sigura!!...vai ce buna era! yammy yammy....as fi curioasa daca as gusta acum daca tot asa buna mi-ar parea...

no ca ma luat cu pofta pt bunatati din tara..noroc ca mai am o punga de pufuleti si una de pufarin.. ma duc sa le devorez, dar nu ma pot decide cu care sa incep

36+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anda, bafta multa maine!
Ela, bine ai revenit!
Maria, cred ca te rasfeti ca nu vrei poze cu fatza , stii ce frumoasa esti.

Voiam sa mai spun cate ceva dar am uitat tot. Mie inca nu-mi creste nici un morcov dar imi place ca aveti talent . Eu vreau la mare vreo saptamana dupa 1 mai si dupa controlul si analizele din jur de 6 mai. Sa vedem ce va spune dr.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

ELY2304:EU OPTEZ PENTRU NASTEREA NORMALA DAR DACA VA FI NEVOIE MI-AS DORI FOARTE MULT SI ANESTEZIA EPIDURALA.AM AUZIT CA AJUTA FOARTE MULT.INCA PUTIN...SPER SA TREACA CAT MAI REPEDE PTR CA VREAU SA-MI TIN BEBUTUL IN BRATE...SUNTEM TARE NERABDATORI SI EU SI TATICUTUL.

graviduta intre 37 si 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ancy:eu nu fumez...am fumat,cand mi-am facut testul am renuntat la tigari,nush ce sa-ti spun despre acest subiect,fiecare face ceea ce crede k e mai bn pt organism si nu numai!am o cunostinta care a nascut acum cateva zile,a fumat pe toata perioada sarcinii si nu a avut probleme!eu iti urez k nici tu sa nu aisa-ti traiasca nepotelul..ce bunica fericita trebuie sa fie mami tau!

carla:ma bucur k te-ai simtit bine la SNAGOV..

deea:se pare k SURPRIZELE vin din partea ta...tinem pumnii sa fie totul ok..totusi dau dreptate la ceea ce spune CARLA,dc sa-ti induca travaliul dk nu esti la termen si nici dureri nu ai..ciudat comportamentul medicilor in ro!aici nu-ti induce travaliul decat dk ai depasit termenul de 41sapt+5zile care spun ei k este maxim..si in caz de urgente!le-am pregatit oricum..incearca sa te linistesti..noi suntem cu pumnii stransii..NASTERE USOARA!

ely 37+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ancy in austria nu prea poti sa iti alegi tu cezariana doar din cauza ca iti este frica, cezariana se face doar daca medicul o considera necesara..deci si la mine va fi tot natural..si prespun cu epidurala....pt ca nu sunt chiar asa curajoasa

36+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Off iar a facut pitica febra 39,4C. E a patra zi cind face febra mare, iar inainte a mai facut vreo 3 zile febra pina in 38C.
Azi am fost cu ea la doctor si i-a dat antibiotic, ca e rosie in git si o doare gitul.
O sa urmeze iar o noapte aproape alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

CARLA cred ca e foarte bun din moment ce puii nostri il vor papa cu pofta,dar sotul mi-a zis ca "de abea astept sa ma mufez si eu sa pap dupa ce se satura miruna".Si ii sclipeau ochii ca la motanul meu cand prinde cate un soricut si vine cu el sa imi arate ce harnicut e.Abea dupa cen i-am spus ca laptele e al fetii....a ramas ca macar la cafea sa aiba si el parte.
Am intrebat-o pe mama soacra(fara sa-i dezvalui intentiile sotului)pana la cat a supt el.Si ea imi zice ca atunci cand o prindea ..nu mai scapa de el..cam greu la intarcat.

33+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput