Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

lauraa: fffff draguta burticuta a crescut bn Maya..puii-puii pe tine!sarcina usoara in continuare!

Yioanna 32+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 8 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

LAURAA SUPERBE POZELE.CRED CA V-ATI DISTRAT DE MINUNE.SARCINA USOARA IN CONTINUARE.

graviduta intre 37 si 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lauraa, ce mari v-ati facut!

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

cris eu chiar as fi curioasa de la ce avem aceste amorteli..

laurraa pe burtica frumusica...si bebele meu se "aduna" citeodata intrun singur loc..

catalina probabil deja isi tine puiutul in brate

36+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

multumesc fetele de urari si aprecieri; m-am ingrasat enorm, dar sunt sigura ca voi da jos TREBUIE sa slabim iarasi sa fim mami mumoasa

noi avem ffff multi prieteni, suntem un grup f mare si toti abia o asteapta pe Maya; toate zilele au stat pe burtica mea. Sa dea Domnul sa fie bine, atat vreau

34 + minune de Maya Teodora
AMR 5 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

AlexsiMatei, bafta la eco!
Ely, eu n-am si nu am avut dureri de genul celor de care spui tu, dar nu mi se pare nimic anormal.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa...ce mari ati crescut..Maya creste super la mami in burtica...Asa e,Darius face asa de la 20 si ceva de sapt..insa el a fost si e un zvapaiat,nu un finut ca Maya!!Se pare ca tati a fost seful bucatar..bravo,se vede ca v-ati distrat!!
Alynta..sper ca ai inteles la ce m-am referit..nu ma refeream ca vei intra in travaliu..ci ca pot aparea contractii pt a ajuta corpul sa se pregateasca de marea intalnire..din cate am citit eu,astea pot dura si cateva saptamani..bineinteles nu sunt dese,cateva pe zi!!
AlexsiMatei..ai reusit sa faci eco azi?

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Ramona 32+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
am vazut poze frumoase de maria, yioanna, alynta si laurraa. pupici la burtici.
deea si catalina, va tinem pumnii azi, sa dea Domnul sa fie totul bine.
blue, poti manca fructe, dar nu abuza, eu le numar, ma uit pe net sa vad cati carb au etc. si neaparat sa le mananci asociate cu proteina, deci dupa carne, sau cu branza etc.
oanaalex, din pacate cu trecerea timpului blood sugar readings vor fi mai nasoale, deci ori scoti din carbs cat poti, ori insulina. mie imi vine greu la micul dejun si mananc numai 12 g carbs, dr s-a oferit sa-mi dea insulina sa pot manca mai mult insa am refuzat.

pupici

philip
34weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

fetelor vi sa intimpla sa va amorteasca dintro data cite un picior? mie mi se intimpla destul de des sa imi amorteasca piciorul drept...hmm..

EU am citit ca pot aparea astfel de dureri din cauza faptului ca sarcina apasa pe nervul sciatic, insa pot fi de-o-potriva si contractii dureroase...asta of course daca e si burtica implicata...

Deea, fii barbata...mult a fost putin a mai ramas, trebuie sa fie bine, roaga-te la Dumnezeu si te va intari, doar el are grija de noi toate, si cand e mai greu gandeste-te doar ce minune ti se intampla si ce norocoasa esti.

SI nu uita...suntem cu tine

Deea

33 + cu Razvan Andrei

Mergi la inceput